Η ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ! Ο ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο 46ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ

    Κοινοποίηση:
    biden

    Και επίσημα πλέον, ο Τζο Μπάιντεν είναι ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, αφού η Γερουσία επικύρωσε το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020.

    Μετά τις ταραχές που ξέσπασαν χθες στην Ουάσινγκτον και την εισβολή οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο, Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι Γερουσιαστές επικύρωσαν το αποτέλεσμα, με τον απερχόμενο αντιπρόεδρο της χώρας, Μάικ Πενς, να ανακοινώνει πριν λίγο την απόφαση.

    Η πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων καταψήφισε το πρωί πρωτοβουλία συμμάχων του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αποτραπεί η κύρωση της νίκης στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του Δημοκρατικού Τζο Μπάιντεν στην πολιτεία της Πενσιλβάνια, σε μια τελευταία απόπειρα είτε να μην επικυρωθεί η νίκη του νεοεκλεγέντα προέδρου είτε να καθυστερήσει.

    Η απόρριψη της πρωτοβουλίας αυτής από τη Βουλή των Αντιπροσώπων με 282 ψήφους έναντι 138 γίνεται λίγες ώρες μετά την καταψήφισή της από τη Γερουσία, με 306 ψήφους έναντι 232 του Τραμπ.

    Μετά την ψηφοφορία αυτή, η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, η Δημοκρατική Νάνσι Πελόσι, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει ξανά η κοινή συνεδρίαση των δύο σωμάτων, της ολομέλειας του Κογκρέσου, για να κυρωθούν τα αποτελέσματα των υπολοίπων πολιτειών.

    Μιλώντας μετά την επανέναρξη της συνεδρίασης της Γερουσίας, ο Μακόνελ διαβεβαίωσε ότι το σώμα δεν θα υποκύψει στην πίεση και τη βία. “Δεν θα μας κρατήσουν έξω από αυτήν την αίθουσα όχλος, κακοποιοί ή απειλές”, είπε. “Δεν θα υποκύψουμε στην ανομία ή τον εκφοβισμό.”

    Η Γερουσία των ΗΠΑ απέρριψε την πρωτοβουλία συμμάχων του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με σκοπό να εμποδιστεί η κύρωση του αποτελέσματος των προεδρικών εκλογών στις πολιτείες Τζόρζια, Νεβάδα, Μίσιγκαν, Αριζόνα και Πενσυλβανία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. Ο κοιμισμένος ανήκει στη φατρία του αράπη και της χείλαροι. Τι άλλο να αναλύσουμε ?

    2. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΚΛΕΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
      ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ….
      ΛΕΝΑΙ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ !
      ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ;
      ΤΑ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ! ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ!
      ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΝΝΟΩ !
      ΠΑΡ ΟΛ ΑΥΤΑ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΜΗΛΑΓΑΝ..
      ΚΑΙ ΜΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΩ ( ΝΑ ΤΙΣ ΨΗΦΙΣΩ )……
      ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ……..
      Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ , ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ….
      ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΕΣ ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΝΑΤΟΣ !

      1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ=ΚΡΑΤΏ ΤΟΝ ΔΉΜΟ
        ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
        ( ΉΤΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΧΊ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ )
        Κ Ο ΝΟΏΝ ΝΟΗΤΩ

    3. 11 Λογοι Που Επρεπε να”Τελειωσουν”Με Τον Τραμπ!
      thoureios.blogspot.com/2020/11/11.html
      Τελικα πιο ποδι εσπασε;
      ixnos.blogspot.com/2020/12/blog-post_4.html

    4. Πρέπει να τον επισκεφτεί ο κουλης τον καινούργιο πρόεδρο…..
      Για να πάει καλά η προεδρία… 😁

    5. Η ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!! Το παιχνιδι δεν τελειωσε ομως, η Αμερικη μπαινει σε συνεχη περιδινηση απο εδω και στο εξης!!!!

    6. O Μπαιντεν πήρε είδηση τι έγινε ή νομίζει ότι τον έβγαλαν βόλτα να πάρει αέρα;

    7. Ας πουμε και μερικες αληθειες:
      1)εφερε τα εργοστασια πισω,μειωσε την ανεργια(δεν δουλευουν μονο οσοι δεν θελουν)
      2)μειωσε τις τιμες των φαρμακων(γι αυτο και οι φαρμακευτικες λυσσανε,επειδη χανουν λεφτα)
      3)εναντιωθηκε στο εμβολιο(ο γιος του εγινε αυτιστικος απο εμβολιο που ηταν για να εμβολιασεις αλογο και οχι παιδι),δεν το εκανε υποχρεωτικο ηταν κατα των lockdwns,αλλα επισης το ειπε σε πολλες ομιλιες του οτι η λεγομενη παν…δημια απατης προηλθε απο την Κινα,θελοντας να δειξει στον κοσμο οτι η Κινα θελει να γινει υπεδυναμη εξαπολυοντας το κομμουνιστικο καθεστως της παγκοσμια,γι αυτο και οι μασκες και οι υπολοιπες παπαριες…με σκοπο να χασει την ισχυ της η Αμερικη!!!!και ολη η ανθρωποτητα να σκλαβωθει….
      4)εδινε εν μεσω καραντινας 1200 δολαρια σε ολη τη μεσαια ταξη απο την τσεπη του!ως Προεδρος δεν πηρε ουτε ενα δολαριο.Εδωσε και στους Ελληνες ομογενης οικονομικη στηριξη καθε μηνα!!!!
      5)ηταν ο μονος που μιλησε για τον Χριστο!!!σεβεται ολες τις θρησκειες,μιλησε για τους οικονομικους μεταναστες,αρκει να σεβονται τη χωρα που τους φιλοξενει(ομιλια στον ΟΗΕ)
      6)θελησε να φτιαξει το τειχος,για να απεμπολησει τυχον τζιχαντιστικες τρομοκρατικες ενεργειες!!!δεν θελει πλεον στη χωρα του αλλες τρομοκρατικες καταστασεις….ωστοσο κυνηγα μεσω νομου το ιδρυμα σορος
      7)ηταν ο μονος που ειπε τους αντιφα τρομοκρατικη οργανωση
      8)ηταν επιθετικος ως προς τα μμε που χειραγωγουν την κοινη γνωμη και κανουν πλυση εγκεφαλου αλλα και που εγκληματουν κατα της ανθρωποτητας κρυβοντας την αληθεια
      9)εφερε ειρηνη σε πολλες χωρες!δεν εκανε ουτε εναν πολεμο!!!μεχρι και ο βορειοκορεατης εκατσε κοτα….
      10)απεσυρε την πρεσβεια απο την Τουρκια,που αυτο σημαινει οτι οταν κανει τετοια κινηση η Αμερικη,αυτο δειχνει οτι ειναι εχθρος της η Τουρκια(αυτο για οσους σπευδουν να πουν οτι ειναι φιλοτουρκος)
      Εαν δειτε τετοιον ηγετη στην Ελλαδα…τρυπηστε μου τη μυτη!!!!

    8. οοολα. τα βρωμοκομμουνια μιλάνε για δημοκρατία. όλοι οι σαταναδες μισανθρωποι σταλινιστες μιλάνε για δημοκρατία. όπως κ. οι ανωμαλαρες κ. οι διεστραμμένοι. Κ. ΌΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΎΝ ΤΟΝ ΚΆΘΕ ΠΑΤΡΙΏΤΗ ΤΗΣ ΚΆΘΕ ΧΩΡΑΣ.
      ΟΠΩΣ ΗΠΑ Κ. ΕΔΏ ΤΟΝ ΚΑΣΙ.
      ΛΥΣΣΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΚΡΆΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚ. ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΆΛΙΝ, ΧΊΤΛΕΡ Κ. ΜΆΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ.
      ΣΤΟΝ ΑΓΎΡΙΣΤΟ ΧΟΛΕΡΕΣ ΕΣΕΙΣ Κ. Η ΚΩΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΣΚΑΤΟΦΑΡΕΣ. όσο για την σκυλαραπινα που θα είναι πρόεδρος αυτή θα ανοίξει τον πόλεμο στην ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ.

    9. Κάλπικες οι εκλογές…. Όπως παντού… Μεγάλο παραμύθι η δημοκρατία… Για αυτό είμαστε και απέναντι της…

    10. Τα γεγοτα ειναι αλλιως και αλλιως παρουσιαζονται στην παραπλρωφορηση του Κουλη Πιθανον να δουμε 2 πρόεδρους και χωρισμένη αμερικη στα 2 Τι πιο εύκολο να αυτοκυριξει και ο αλλος τον ευατο του πρόεδρο , Για χαζο τον εχετε ?
      Ο στρατος Δηλωσε δεν περνει την θεση του κοιμισμένου

    11. Αυτό είναι στο χέρι του καθενός πολίτη. Όταν βγαίνει κάποιος στη γειτονιά του και φοβάται και τον ίσκιο του τότε θα φτάσει καλοκαίρι και θα κάνει τα ίδια. Κρίμα στα παιδάκια που πολλά κυκλοφορούν με μάσκες.Για το lockdown όσο αρκούμαστε στα επιδόματα και στις παροχές του κράτους για μερικούς,κάποιοι άλλοι θα κλείνουν.Αλληλεγγύη καμιά και διαμαρτυρία σε πλατείες σχεδόν ανύπαρκτες.Βουλιάζει ο κόσμος και το survivor δίνει κουπί..

    12. ΚΚ Τραμπ , Πουτιν ,
      Αφου το παιζετε παλικαρια εναντιον των Νεοταξιτων γιατι δεν κανετε μια κινηση ματ χωρις να χρειαζετε να χυθει αιμα πατριωτων? Μια δημευση της Fed και της Bank of Russia και μηδενισμο ολων των χρεων. Τι? πως? ειναι τα αφεντικα σας? Αρα βοδια που σκοτωνεσται για καθε καραγκιοζη

    13. Ο Τραμπ οσο για εσας που τον λετε φιλοτουρκο μια χαρα ειναι ο κρατουσε τον τουρκο ετσι τη γλιτωσ εη χωρα μας τωρα με τον αυτον που ουτε το ονοματου δεν θελω να λεω μαυρα μας μακαρονια θα μας παει π..πα μπιθα εμπλοκη για αυτο μη λετε οτι τωρα ειναι καλυτερα καλυτερα ειναι με τον Τραμπ

    14. Σήμερα πανηγυρίζει όλη η Κίνα και τα νεοταξικά σκουλήκια !

    15. Μετά τον Κοροϊδοιο της παγκοσμοιοποιησης έχουμε και την νοθεία της νεάς τάξης πραγμάτων να δούμε τι άλλο θα δούμε ακόμη

    16. είδατε τα δικά μας σαϊνια ..κάνανε αμέσως δηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας
      ας είναι καλά οι σφραγίδες να παίρνουνε τις επιχορηγήσεις και να χρωστάνε 200 εκ ευρώ στις τράπεζες και να μην δίνουν λογαριασμό σε κανένα
      να κλέβουνε συντάξεις και εφάπαξ και κανένας να μην πηγαίνει φυλακή
      να δίνουνε δάνεια σε απατεώνες που ζούνε πλουσιοπάροχα, που κάνουν διακοπές στο Ντουμπάϊ και τα παιδιά τους σπουδάζουν σε πανάκριβα κολλέγια
      μετά με νόμο (βλέπε Σαμαρά) να ξεπλένουνε τους τραπεζίτες που δώσανε τα δάνεια
      επίσης να κάνουμε δημοψηφίσματα και μετά το ΟΧΙ να γίνεται ΝΑΙ
      ωραία δημοκρατία ρε μάγκες

    17. Πρεπει να πινετε πολυ βαρειες ουσιες για να πιστευετε τοσο πολυ σε ενα λαμογιο δισεκατομυριουχο που κανει μπιζνες με τον Ερντογαν.

    18. Κυβέρνηση “franchise” του γνωστού κράτους είχε ο Τραμπ, όπως ήταν η προηγούμενη κι όπως θα ΄ναι η επόμενη.

    19. η Αμερική και επίσημα στα χέρια της Κίνας και της ΝΤΠ

    20. Ο φιλότουρκος Τραμπ ηττήθηκε. Ας ελπίσουμε ο νέος πλανητάρχης να είναι φιλέλλην!
      TA YΠOΛOIΠA OΛA EINAI NOΣHPEΣ KATAΣTAΣEIΣ ΦANTAΣIAΣ… ΓIA NA KΛEΨEIΣ ΣE EKΛOΓEΣ, TON EN ENEPΓEIA ΠΛANHTAPXH, ΠPEΠEI NA EIΣAI O IΔIOΣ O ΘEOΣ!
      Mήπως να το καταλάβετε λιγάκι και εκει στο Μακελειό μας;

    21. Χτες το μπουρδελο (Σκάι)έδειχνε βίντεο με ιερέα σε πλοίο με άτομα να κάνουν αγιασμό και έλεγαν δεν φοράνε μάσκες και έτσι, και το βίντεο είναι του 2015

    22. Και επισήμως πλέον ΔΕΝ πρόκειται να βγάλετε το φίμωτρο ποτέ και τα lockdowns θα συνεχίσουν για πάντα !

    23. Σε τι ηταν αξιος ρε ανεκδιηγητε τελικα ο Τσιπρας;;;;;;; Στο οτι ξεπουλησε την Μακεδονια στους γυφτοσκοπιανους χωρις κανενα κερδος για την χωρα;;;;;;; Στο οτι την γεμισε λαθροισλαμιστες εγκληματιες με τα ανοιχτα συνορα που πρεσβευει;;;;;;;; Για το τριτο μνημονιο που κουβαλησε και για τα αλλα που……εσκιζε;;;;;;;; Που ανεχοταν τους αναρχοαπλυτους καθε ΠαρασκευοΣαββατο Κυριακο να αλλωνιζουν στα Εξαρχεια και οχι μονο;;;;;;;; Θελεις κι’ αλλα;;;;;; Αντε απο κει περα, γι’ αυτο δεν προκειται η Ελλαδα να δει προκοπη με τετοια γιδοπροβατα πολιτες που εχει με κοντη μνημη!!!!!!!

    24. Σιγά μην είναι πρόεδρος ο παιδοφιλος… Η συμμορία των Κλίντον, Ομπαμα, Σωρος και Γκειτς θα κάνουν κουμάντο μέσω της εκλεκτής του Σωρος Καμπαλα🚽🚽🚽🚽🚽

    25. Δεν επισημοποιήθηκε τίποτα ακόμα, η μάχη συνεχίζεται

    26. Θα φάει καλά ο γερο τζό ,,θα τον ξεκάνουν οι Αμερικανοί τον σκατομασωνο ! Εσείς οι Ελληναρες καθίστε στο play station , μοντέλα !!!!Αλήθεια , Εκκλησία πήγατε η σκεφτόσασταν τη μπουζου ?Ξυπνήστε γιατί σας βλέπω να βγαίνετε μετα τον Ιούνιο , Καλημέρες !!

    27. Το οτι στηριζετε τον φιλοτουρκο Τραμπ και το οτι συνεχως διαδιδετε τα ψεματα του περι δηθεν νοθειας ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΡΕΜΠΟΥΠΛΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ,με ξεπερναει , για ψαχτειτε λιγο γιατι στην προσπαθεια σας να ειστε αντισυστημικοι ΦΤΑΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ…..

      1. Φιλοτουρκος????
        Δηλ.αν ηταν φιλελληνας θα τον δικαιολογουσες????
        Κοιτα κακομοιρη να εχεις κυβερνηση στη χωρα σου να σου λυνει τα προβληματα και μην περιμενεις απο κανεναν να σε ξυσει!!!!

    28. Με λίγα λόγια ,τον ήπιε ο τραπαρικος, τον έφαγε κ αυτόν ο σουλτάνος

    29. ΝΟΜΙΜΟΣ πρόεδρος τής Αμερικής είναι ό Ντόναλτ Τράμπ.Ο μερέλιας Μπάιντεν έγινε πρόεδρος μέ κλεμμένες ψήφους.Η μεγαλύτερη εκλογική απάτη πού υλοποιήθηκε από τά όργανα τής Νέας Τάξης Πραγμάτων Ομπάμα,Μπίλ καί Χίλαρι Κλίντον.Σόρος,Νάνσι Πελόσι κ.λ.π.
      Γιάννης Λάκων

      1. Τι λες ρε μάπα;;; ΜΙΛΑΣ εσύ, που στις μεγάλες πυρκαγιές του τόπου σου, καθόσουν και σχολίαζες στο διαδίκτυο;;; Aναπηρε βΛAKΩNα!

    30. Αφηστε τα κλοπη κλοπη κλοπη επιτελους. Καθαρες εκλογες εγιναν και εχασε ο ποιο φιλοτουρκος προεδρος. Ποτε δεν μας στηριξε, συνεχεια πιτσι πιτσι με τον σουλτανο ηταν.

      1. Εδω ειναι πιτσι πιτσι ο δικος σου προεδρος πρωθυπουργος με τον Τουρκο ο Τραμπ σε μαρανε?????

    31. Στην πρωτοπόρα Ελλάδα, πρωθυπουργοί εξελέγησαν οι ανεκδιήγητοι;
      – ο εβραίος Βενιζέλος,
      – τρεις γενιές ρουμανοεβραίων Παπανδρέου,
      – δύο τουρκογενείς Καραμάν Αλήδες
      – δύο εβραϊκής καταγωγής γενιές Μητσοτάκηδων,
      – ο αλβανικής καταγωγής Τσίπρα.
      Ένας γέρος που χαϊδεύει και φιλάει πλατούλες μικρών κοριτσιών, δεν αξίζει να κυβερνήσει τον αμερικανικό λαό;

        1. Οι μονοι πατριωτες ΕΛΛΗΝΕΣ!

        2. Χαχαχα νουλη το 1967 ηρθε η καλυτερη κυβερνηση !!!!!!

      1. Για τον Τσίπρα το παίρνω πίσω γιατί ήταν ο μόνος τελικά άξιος που πέρασε. Αλλά ο αμερικανικός λαός δεν είναι ξεφτύλλας;

        1. Τι αξιος ρε παλιοκουμουνι? Συνδικαλιστης ρε τσογλανι?Στα τσακιδια

    Comments are closed.