Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ – ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

    Κοινοποίηση:
    gffgh

    Την ώρα που όλη η χώρα κινείται στους ρυθμούς του ανύπαρκτου πολιτικά Στ. Κασσελάκη και για το αν έκλ@σε, αν έξυσε τα @ρχίδι@ του και αν περπατούσε πίσω, δίπλα ή μπροστά από τον γκόμενο, την τελευταία στιγμή απετράπη στη Νέα Ιωνία μεγάλο ραντεβού οπαδών, με την αστυνομία να προχωρά σε συνολικά 87 συλλήψεις το απόγευμα της Κυριακής (01.10.2023). Στην περιοχή θα διεξάγονταν ποδοσφαιρικός αγώνας για το τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας.

    Συγκεκριμένα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκαν κοντά στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, 23 άτομα, εκ των οποίων οι 13 ανήλικοι, που είχαν μαζί τους ξύλα και ράβδους. Σε άλλο σημείο, εντοπίστηκαν ακόμη 64 άτομα, από τους οποίους οι 49 ήταν ανήλικοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο.

    Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ και ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση… Με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, οι οπαδοί προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για οπαδούς δύο διαφορετικών ομάδων, οι οποίες θα αγωνίζονταν σε γήπεδο της περιοχής της Νέας Ιωνίας το απόγευμα της Κυριακής.

    Όλα τα άτομα συνελήφθησαν για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για παράβαση των νόμων για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες, τα ναρκωτικά και για διατάραξη της κοινής ειρήνης και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Κάθε μέρα τα ίδια γίνονται, στο μπουρντέλο η Ελλάς

    2. Αφήστε την Μπόνι Τάιλερ και ασχοληθείτε με το αρχιλαμόγιο πατέρα του ηλιθίου. Ο μπαρμπα-ντορής είναι ένας τυχοδιώκτης που χρησιμοποιεί τους πάντες και τα πάντα για να σώσει το παλιοτόμαρό του και να κονομήσει όπως κάθε καλός κάθαρμα περιούσιος. Έχει βάλει μπροστά το βλαμμένο μορφονιό του που σαν άλλος Αλκιβιάδης έχει μηδενική ηθική και μπορεί να γ…..ει από τη γυναίκα του του βασιλιά μέχρι να στήσει κ..ο σε γερο-νέστορες της πολιτικής. Άλλωστε πρέπει να ξεθαφτεί για άλλη μια φορά ο ολετήρας σιδερένιος αντρέας, χρήσιμος για τον μαλάκα λαό.

    3. Τα παιδιά είναι μια χαρά και επιδίδονται σε ένα από τα ελάχιστα πράγματα που τα κάνει να νιώθουν ζωντανά: πλακώνονται στο ξύλο μεταξύ τους. Όλοι εσείς που τα απαξιώνετε, δεν έχετε παίξει ποτέ πετροπόλεμο; Αν δεν έχετε, πραγματικά σας λυπάμαι. Το πρόβλημα δεν είναι τα έφηβα αγόρια, είναι η κοινωνία των Κασσελάκηδων που τα περιφρονεί και τα λιώνει ώστε κανείς να μην έχει τα κότσια να αντισταθεί στη σαπίλα της. Όσο για την αστυνομία, κάνει ασκήσεις καταστολής πλήθους ενόψει των εκδηλώσεων αγάπης μας για το παρλιακό του Χάρβαρντ που και καλά μας κυβερνά.

    4. Οι εντεταλμενοι των βοθροκαναλων συχνα-πυκνα αναφερουν “ο ταδε, η ταδε, ηταν πατερας, μητερα 1 η 2 η και περισσοτερων ΑΝΗΛΙΚΩΝ παιδιων,οτι ντε και καλα ηταν ατυχοι.Ποτέ ομως κανεις απο τους εντεταλμενους δεν καθεται να ψαξει περισσοτερο το ποσο ΚΟΝΤΑ ησαν αυτοι στα παιδια τους.Μονο για τη παρτη τους νοιαζονται, πως θα καλοπερασουν.Το ιδιο και οι εκπαιδευτικοι. Σου λεει “ασε να περασει η ωρα να σχολασουμε να παμε στη δικη μας οικογενεια”Ετσι λοιπον καταληγουν τα “ανηλικα” σε βιαιοπραγιες, εγκληματα και παει λεγοντας.Να σκοτωνονται για ποδοσφαιρικες ομαδες 5ης κατηγοριας!! Αν ειναι δυνατον. Αλλου ειναι τα αιτια και ενα το κυριοτερο η ανατροφη που περνουν απο την ιδια τους την οικογενεια

    5. Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ, ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
      ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΜΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.

    6. Τριτης γενιας δημιουργηματα απο το 81 και μετα, σκατομαθημενα που τρωνε οτι εχει απομεινει απο το λιπος του “μπαμπα” και της “μαμας” ! Μια φρεντοτσινια στο χερι, μια κλανοφωνια και τιποτα περισσοτερο ! Ελλαδα χωρις μελλον! Λιγα κι αξιοζηλευτα ειναι τα παιδια που αγωνιζονται εστω για το πενιχρο μεροκαματο και τις οικογενειακες αξιες!

    7. ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ.

    8. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΠΑΛ ΜΕ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΠΑΛ!!!!!

    9. καλα ολα αυτα αλλα γιατι εχετε γραψει σαν κραχτη δεν θα πιστεψετε ποιοι συνεληφθησαν ολοι ξερουμε οτι η διευφθαρμενη νεολαια και ειδικα τα παιδια των πλουσιων τα κανουν αυτα και ειναι και ανηλικα γιατι πονταρουν στα λεφτα του μπαμπα δεν ειναι ειδηση οτι ηταν ανηλικοι

      1. H λύση φίλε είναι να βρούμε τον πλούσιο μπαμπά και να του γεμίσουμε την κεφάλα με γροθιές.Το έκανε πριν χρόνια ένας Εξαρχειώτης όταν ένα τσογλανάκι των βορείων προαστίων του έσπασε το αυτοκίνητο.Έμαθε το όνομά του και πήγε στο Ψυχικό να βρει τον μπαμπά του.Μιλάμε ότι τον σάπισε στο ξύλο τον λεφτάκια.Εκεί που ο νόμος δεν μπορεί ή δεν θέλει,ξεκινά η αυτοπροστασία του πολίτη με κάθε μέσο.

    10. Με αυτά τα βλαμένα θα πάμε μπροστά;Ο κόσμος χάνεται κι αυτοί το χαβά τους,πώς θα δείρουν τους άλλους

    Comments are closed.