Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ – EΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ Ή ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ! ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ – ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ 210-9590361 – Η ΕΛ.ΑΣ. ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ! Ο ΕΝΑΣ ΖΩΣΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟΥΣΕ, Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_10-11-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    EΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ ή ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ. Υπό διαρκή παρακολούθηση από το παρακράτος και τη Μαφία, η εφημερίδα μας. Η επίσημη αναφορά στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ που κάνει ότι δεν βλέπει και δεν ακούει αλλά θα το πληρώσει ακριβά… ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ. Όποιοι τους γνωρίζουν να μας τηλεφωνήσουν στο 210-9590361 και να μας δώσουν πληροφορίες. Ο ένας ζωσμένος, χρονομετρούσε, ο άλλος με κάμερα, βιντεοσκοπούσε το παράθυρο του Στέφανου Χίου. Η κοινή γνώμη οφείλει να γνωρίζει…

    1.indd

     

    Διαβάστε ακόμα: Κοινωνία κατά Αδώνιδος Γεωργιάδη

    Έρευνα ΕΑΒ – Ρεμούλες, διαφθορά και εκατομμύρια

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Περισσότερο να τρομάξουν θέλουν ή έστω να προειδοποιήσουν για να σταματήσουν τον άλλον από αποκαλύψεις. Ένας που σκοπεύει να κάνει κακό δεν θα πήγαινε φόρα-παρτίδα με το φως της ημέρας να ποζάρει σε φωτογράφο που σίγουρα θα του τραβούσε πόζες. Ακόμα και ο πιο ηλίθιος δεν θα φερόταν έτσι. Αυτοί πληρώθηκαν για να εκτελέσουν αυτή την αποστολή.

    2. Για κάντε μιά αναζήτηση την photo με το pimeyes στο web.

    3. Πάλι θες να έλξεις τη προσοχή ηρωποιωντας τον εαυτό σου;;

    4. Να δεις που θα κάνουν και μήνυση γιατί δημοσίευσες τις φωτογραφίες τους!!! Εδώ στο Κουλιστάν από την κατοχική δικαιοσύνη ΟΛΑ να τα περιμένεις…

    5. Καλα εκανες κ.Χιο και το δημοσιευσες! Η Κουλαρα εχει αγριεψει μαζι με το γουρουνι που λεγεται αμερικλανος πρεσβυς και δεν ξερει το job description του που σαφως του λεει να μην επεμβαινει στα εσωτερικα της χωρας που ειναι διορισμενος!

    6. δυστυχως δε ξερω.. αλλα απο προσωπικη μου εμπειρια…. οι ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ αυτοι… ειναι καραμητροι.. να ξερετε… μιλαμε για ορθιους στοκους… ολοι εχουν αυτη τη βλακωδη εκφραση να ξερετε….. ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΥΠΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ….

    7. …..ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΚΟΥΛΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!…ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΔΟΤΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ…..ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ…..ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ..!!…..ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!!….ΤΑ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΑΚΙΑ!!…..

    8. Ο χοιρόμορφος Τσούνης, σαν τον Βαγγέλα Βενιζέλο, εκπροσωπεί μέσω της αμερικανοΕβραικής πρεσβείας της Οδού Βασιλίσσης Σοφίας τα σχέδια του μοχθηρού Διεθνούς Ιουδαίου, που κυριαρχεί στα πολιτικά πράγματα των ΗΠΑ.
      Συμμετέχει σε εκδηλώσεις υπέρ της σεξουαλικής διαστροφής, επισκέφτηκε προσφάτως καταυλισμούς αφροασιατών στην Θεσσαλονίκη για να συνευρεθεί με τα παιδιά τους, τα οποία θεωρεί το μέλλον της Ελλάδος.
      Μαζί με τον Βενιζέλο και την Σακελλαροπούλου παρέστησαν στην κηδεία του Εβραίου κομμουνιστή δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ.

    9. Μπα, πράκτορες του Μητσοτάκη είναι, ψάχνουν μήπως βρουν κάποιο στοιχείο για να εκβιάσουν τον Στέφανο. Μα τόσο ηλίθιοι είναι, νομίζουν πως δεν παρακολουθούνται οι κοριοί, τα σιχάματα του συστήματος με την βλακώδη έκφραση απορίας, προφανώς όταν θα αντίκρυσε την κάμερα.

    10. Πολλά πράγματα ίσως ετοιμάζουν αυτοί, δηλαδή οι διάφοροι που δρουν εδώ μέσα. Για αυτό χρειάζεται προσευχή και προσοχή. Μετάνοια και προσευχή. Μπορεί όμως να θέλουν να σας τρομάξουν ή να σας αποπροσανατολίσουν. Το μόνο που μας σώζει είναι η σχέση μας με το Θεό

    Comments are closed.