Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΕΙΣΡΟΗ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ: ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΜΕΤΑΝΑ

    Μπορεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μάς λέει διαρκώς, διά του υποτακτικού Νότη Μηταράκη ότι οι εισροές λ@θρομεταναστών έχουν μειωθεί. Μόνο που καθόλου έτσι δεν είναι.

    Όπως βλέπετε και στη σημερινή φωτογραφία -μεσημεριανή κιόλας- λ@θραίοι κόβουν βόλτες στα χωριά της Ελλάδας και περιφέρονται ανάμεσα στα παιδιά μας. Όπως, επίσης, βλέπετε κάθονται και… λιάζονται όπου βρουν, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.

    Έτσι μειώνονται οι ροές κ. Μητσοτάκη και κ. Μηταράκη; Πώς βρίσκονται καθημερινά τόσοι λ@θρομετανάστες να περιφέρονται μέσα στα ελληνικά σύνορα;

    IMG-20210527-WA0000

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Οι τύποι που απαρτίζουν την εβραιόψυχη κυβέρνηση του διαταραγμένου κούλη
      είναι ο απόπατος της λαθρολαγνείας και του μισελληνισμού.
      Ίσως αυτός ο γερασμένος,δειλός, παχύσαρκος λαός
      να μην αξίζει κάτι καλύτερο.
      Δεν είναι ότι ψήφισαν κούλη μόνον,
      ψήφισαν σημίτη , τζέφρυ, τσίπρα κ όλα τα βοθρολύματα.
      Τελευταία ελπίδα ,αν υπάρχει ελπίδα,
      να ψηφιστεί ο Κασιδιάρης ή ο Λαγός ή κάποιος άλλος γνήσιος εθνικιστής
      με ένα 20-25% τουλάχιστον.
      Διαφορετικά ,ξεχάστε την την Ελλάδα,ήδη δεν είναι Ελλάδα….

    2. Παιδια μην το κουραζουμε. Βασικο δογμα των απανταχου κουληδων, νεοταξιτων, αριστερων κ.α σουργελων Bildembergs ειναι ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ. Αφου λοιπον αυτο ειναι βασικη προϋποθεση για να εδραιωθει η ΝΤΠ παγκοσμιως τι θελεται να κανει το σκουπιδι που λεγεται κουλης;; Να διαφυλαξει την Ελλαδα, τον Ελληνα, τα συνορα, τα ηθη, τα εθιμα, την Ορθη Πιστη, την Πατριδα;; Αν το πιστευευτε αυτο πλανασθε. Λαθρομεταναστευση λοιπον και αναμιξη πληθυσμων με σκοπο να εξολοθρευτει η γηγενης κοινωνια, οι συνδετικοι της δεσμοι, τα ηθη της, η καθαροτητα της. Και μεθαυριο να ελθει ο παγκοσμιος ηγετης που μαντεψτε ποιος θα ειναι. Βλεπουμε λοιπον τι υπηρετει ο κουλης και ποιοι ειναι τα αφεντικα αυτου του αχθοφορου χαμαλη που λεγεται σημερα κουλης, χθες τσιπρας, προχθες σημιτης κ.α. Ποιοι και πως τον μισθοδοτουν, σε ποιους υπακουει. Εαν καποιος πει πως δεν ειναι ετσι, ειναι το λιγοτερο μαλ@κας.

      1. τους ξέρουμε όλους αγαπητέ Στέφανε…ποιός είναι ο ρόλος τους, τι εκπροσωπούν και ποιους. Στο ράδιο μακελαριδες αστυνομικό βγαίνουν αγανακτησμενοι και λένε τι συμβαίνει..τα λέγαμε, τα λες, τα λέει ο πολίτης εκτός των ηλίθιων και φανατικών οπαδών κάθε λογής κομματοσκυλα κτλ..καλό βράδυ να έχεις.

    3. Εαν θελει η ελληνικη εντος εισαγωγικων κυβερνηση να μην χασει τις εκλογες ας ακουσει την συμβουλη μου τι πρεπει να κανει. Για να δουμε κυριε μητσοτακη ποσο αντρας εισαι για να με ακουσεις.
      1. Διερευνηση για παρανομες ελληνοποιησεις λαθρομεταναστων απο 77 χωρες της ασιας οπως αλβανιας και βουλγαριας. Απελαση οσων μπηκαν λαθραια και νομιμοποιηθηκαν παρανομα απο το κρατικο μηχανισμο.
      2. Οσοι απασχολουν στις επηχηρησεις τους αλλοδαπους ασιατες κλεισιμο η προστυμο της επηχηρησης. Επισης θα ελαφρυνει ο οικονομικος μαρασμος της χωρας απο τους λαθρομεταναστες που πλοηρωνονται χωρις να προσφερουν τιποτα με επιδοματα που φορολογειται ο ελληνας πολιτης.
      3. Κλεισιμο τουρκικων και αλβανικων πρεσβειων στην ελλαδα ως εχθρικοι συμμαχοι κατα της χωρας μας και συμμαχοι υπερ της οθωμανιας.
      4. Συλληψη παρανομων μη κυβερνητικων οργανωσεων οπως επισης και κλεισιμο της οργανωσης ΚΕΕΡΓΑ και φυλακιση στον προεδρο της οργανωσης για εγκληματικη οργανωση κατα εληνων πολιτων.
      5. Ναρκοθετηση παραλιακων συνορων που εισερχωνται λαθρομεταναστες υπο τις διαταγες του ερντογαν.
      6. Κλεισιμο καθε παρανομων τεμενων και τζαμιων οπως και αυτο του βοτανικου.
      ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.?????

    4. Η κυβέρνηση λέει μαλακίες…Η κατάσταση θα μειωθεί. Όταν φύγει μέχρι και ο τελευταίος λαθραίος ακόμα και σε αυτόν που του εδωθη ελληνική ιθαγένεια παρανόμως. Από τον τελευταίο αλβανοβουλγαρο, γύφτο και μωχαμεντν Πακιστανό, αφγανο, σομαλο, Ιρανό, συριο, μπαγκλαντεσιανο κτλ να ξεκουμπιστουν όλοι τούς που έχουν επιβαρύνει οικονομικά την χώρα…μέχρι τότε καμμία εμπιστοσύνη σε κανένα κομμάτοσκυλα…Κούλη αν είσαι άντρας κλείσε κεερφαδες, και ΜΚΟ στην φυλακή αλλά δεν θα το κάνεις γιατί είναι χοντρή η κονομααα…

    5. Τετραψήφιος ο αριθμός των επενδυτών που Μπουκαρουν κάθε μέρα στον Έβρο.

    6. 300 ΈΜΜΕΣΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ,
      .
      300 ΔΟΥΛΙΚΆ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ
      .ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΆΝΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ
      ΜΕ ΠΡΌΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΈΧΕΙΑ
      .
      ΔΊΝΟΥΝ ΠΑΤΡΊΔΑ…
      ΣΕ ΕΧΘΡΟΎΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

      ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ Κ ΚΟΜΜΑΤΑ = ΕΧΘΡΟΊ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΤΉΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
      ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΉΣΟΥΝ ΤΟ
      ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΈΘΝΟΣ.
      .
      .ΦΩΤΙΆ..

    7. και τι σημασία έχει τι λέει η κυβέρνηση;;;; φημίζεται για την ειλικρίνιά της;;;; ή να τον φιλελληνισμό της;;;;;

    8. Αφού βγήκε το καθ’ ύλην αρμόδιο ρεντίκολο να πει πως στην Αθήνα υπάρχουν μόνο 10.000 πολίτες άλλων χωρών, όπως τους χαρακτήρισε γιατί ούτε την ιδιότητα που τους χαρακτηρίζει δεν τολμούν να εκστομίσουν οι δε δημοσιογλύφτες κοίταζε ο ένας τον άλλο και δεν τόλμησαν να του αντιτείνουν το παραμικρό με γεια τους με χαρά τους. Όσο για μας με τις υγείες μας.

    9. Μαυρίστε όλα τα προδοτικά κόμματα της Βουλής και στηρίξτε εθνικιστικά κόμματα. Ή τώρα ή ποτέ! Η εξαφάνιση της Ελλάδας είναι προ των πυλών…

    10. Αβερτα ερχονται και η παρεα του Κουλη παραμυθιαζει τον κοσμο!!!!!! Και γιατι να μην ερχονται;;;;;; Αφου εχουν μαθει οτι το Ελλαδισταν μοιραζει ασυλα και ιθαγενειες!!!!! Απελασεις τιποτα!!!!!! 1.500 λεει που δεν δικαιουνται ασυλο δεν τους παιρνει πισω η Τουρκια!!!!!!! Τι λετε ρε;;;;; Απο τις χιλιαδες που κουβαληθηκαν μονο οι 1.500 δεν δικαιουνται;;;;;;; Και ολοι οι υπολοιποι, χιλιαδες, δικαιουνται;;;;;;; Ολοι παρανομοι ειναι, κανενας δεν δικαιουται τιποτα, να πανε πισω στην πατριδα τους!!!!!!

    11. Η εγνοια τους δεν ειναι να ασφαλισουν τα συνορα. Η εγνοια τους ειναι να δωσουν νεο αυτοκινητο στον παγκαλο. Στον ελληνα πολυτεκνο τιποτα. Κατα τα αλλα μαζι τα φαγαμε. Φατε ανθελληνικο τοξο και μη διαμαρτυρεστε οσο τους ψηφιζετε. Η δικαιολογια οτι σας ξεγελασαν δεν υπαρχει πια γιατι γεμισαν τη χωρα με χοτ σποτ και λαθρομεταναστες την ωρα που οι 301 περνανε ζωη και κοτα.

    12. Μειώθηκε;;;;;,,,εδω αποδεικνύεται ότι έρχονται συμμοριες απο όλες τις φυλές του Ισραήλ, κλέβουνε σκοτώνουνε και μετα περνανε οδηγωντας τα σύνορα να φανε τα κλεμμενα για να ξαναεπιστρεψουν μετά και εμεις κάνουμε βάση δεδομένων με το DNA τους άμα το βρόυμε κατά λάθος
      στο μεταξυ η αστυνομια εχει 6 ατομα να φυλανε τον Πάγκαλο με το καινούργιο τσάμπα αυτοκινητο και εκατονταδες άλλους να φυλανε δηθεν στόχους υψηλου κινδύνου
      16 φύλαγαν τον Φουρλιώτη να μην τον σκοτώσει η Αλ Καϊντα
      Βλεπουμε Πακιστανούς σε ΑΤΜ να παιρνουν τα επιδόματα ενω σε εμας κανουν ευκολίες να πληρώνουμε τους φόρους με περισσοτερες δόσεις

    13. Το ρεντίκωλο χουντοκούλης είπε στο Βερολίνο να κάνει τους λαθρομετανάστες μόνιμους κάτοικους με πληρωμή!!!

    14. Ήρθαμε στη Γη της Επαγγελίας, φέρτε γρήγορα τα επιδόματα και τα παιδάκια σας να τα μπολιάσουμε

    Comments are closed.