Η ΚΥΡΑ ΤΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ! Η ΛΑΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΞ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΦΟΡ ΓΙΑ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΣΤΗ ΔΗΛΟ

Κοινοποίηση:
ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ (2)

Δεν έχει τέλος ο εμπαιγμός των πολιτών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που από τη μια δεν έχει χρήματα για να ανακόψει το σαρωτικό κύμα ακρίβειας, αλλά επιβαρύνει αλόγιστα τον κρατικό προϋπολογισμό και με τα ταξίδια της Σακελλαροπούλου.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφτασε σήμερα στη Μύκονο με το… προεδρικό αεροσκάφος για να παραστεί στα… «εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου της Δήλου και σε μια σειρά από εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν υπο την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού» σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Για να παραστεί λοιπόν στα εγκαίνια η Σακελλαροπούλου ζήτησε να σηκωθεί το αεροσκάφος (VIP) Falcon 7X S/N 273 της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο χρησιμοποιείται για μεταφορά υψηλών προσώπων.

62867_1645817114

Ένα αεροσκάφος για το οποίο οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουν 13.352.853,00 ευρώ, με τη σύμβαση τετραετούς διάρκειας για την παροχή υπηρεσιών να υπογράφεται τον Φεβρουάριο του 2023.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στα βήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη λοιπόν, ο οποίος χρησιμοποιεί το κυβερνητικό αεροσκάφος  όχι μονον για κοντινές πτήσεις αλλά και για προσωπική… χρήση όπως πρόσφατα βρέθηκε στο Πάπιγκο για διακοπές μετά τις Βρυξέλλες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Δεν παίρνει το αεροσκάφος της γραμμής για να μην την γιουχαρουν επειδή ξέρει ότι την αγαπάμε πολύ
    Που είσαι στεφανοπουλε

  2. Ρε σκατόφατσα, αντί να βρίσκεσαι αυτή την στιγμή στην Κύπρο που εδώ και 50 χρόνια η μισή είναι υπό Τουρκική κατοχή , εσύ τις διακοπές σου. Σου έδωσαν μια θέση και τίτλο που δεν σού άξιζε. Δεν τίμησες ποτέ αυτό τον τίτλο. Ελπίζω και εύχομαι να σε στείλουν στον αγύριστο, στην αφάνεια, εκεί που ανήκεις.

  3. Καλά κάνουν. Αφού ο λαός δέχεται αυτές τις συμπεριφορές και δεν αντιδρά καλά μας κάνουν.

  4. Εχει κουραστει πολυ η γυναικα αφειστε την να ξεκουραστει! Τοσες υπογραφες εχει βαλει στα ….”πατριωτικα μεταρρυθμιστικα” νομοσχεδια της Κουλαρας και της α(χ)ριστης παρεας της!

  5. Οπου κι αν παει οσα λεφτα κι αν ξοδεψει το ιδιο ουφο σκιαχτρο θα ειναι. Αυτη ειναι η δικη της κολαση, ανθρωπος δεν θα γινει ποτέ

  6. Αυτοί με αεροσκάφη και τους σεισμόπληκτους δεν τους δίνουν τις αποζημιώσεις εμπεζωντας τους , εγκαταλελλημένους σε κοντέινερ.

    Παριστάνετε και τους διαβάσμενους

  7. ΧαζαροΕβραια Ανθελληνας..Σιωνιστικο..Σκουπιδι…

  8. Μαθαίνουμε ότι το παίζει και σοσιαλίστρια. Όσο πιο γρήγορα πάει σπίτι της τόσο το καλύτερο. Αφού η κυρία δεν αντιλαμβάνεται ότι η συμπεριφορά της στοιχίζει πολλά χρήματα και εκνευρίζει τον κόσμο δεν χρειάζεται να παραμείνει στη θέση της για άλλα 5 χρόνια.

  9. Για τον φτωχο πολιτη δεν εχουν , αλλα με τοσα που εχουν τραβανε και απο τις τσεπες μας.Καλα δεν χορταινουν χρημα; Αυτος που δεν χορταινει το χρημα ειναι ο διαβολος

  10. Δεν ντρεπεσαι καριολα εισαι και σταυρουπολιτισα

  11. φατε δημοκρατια κοροιδα αν ειναι αυτο το καθεστως δημοκρατια

Comments are closed.