“Η ΛΑΤΣΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ. ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ”. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΤ

    Κοινοποίηση:
    ART-DELTIO2

    Λήψεις με ιπτάμενα dronesκαι τηλεοπτικές διαφημίσεις στο εξωτερικό έχουν στρατολογήσει από  την κυβέρνηση- σε απόλυτη συνεργασία με τη διοίκηση- τα ιδιωτικά συμφέροντα, οι μαυραγορίτες  «επενδυτές», που ονειρεύονται να παραδώσουν το οικόπεδο-φιλέτο του Ασκληπιείου Βούλας, πάνω στην παραλιακή ζώνη, στο σχέδιο Λάτση για τη δημιουργία της κλειστής πόλης – Ριβιέρας μόνο για πλούσιους, στο χώρο μέσα και δίπλα από το παλιό «Ελληνικό».

    Όλα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, στο δελτίο του ΑΡΤ, είναι εξαιρετικά ανησυχητικά, για την Δημόσια Υγεία του Έλληνα πολίτη και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, οι οποίες προχωρούν πάνω σε πλατφόρμα ιδιωτικών συμφερόντων, κατάργηση ασφαλιστικών ταμείων και πληρωμή περίθαλψης από την τσέπη του Λαού, μέσω των πολυεθνικών ιδιωτικής ασφάλισης. Εκεί πάει η δουλειά, για όσους ακόμη ζουν στην απ’έξω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. πιο σβέλτα τα σχόλια για το μπουρδέλο το Ε.Σ.Υ

    2. Τα πάντα στην Ελλάδα θα ιδιωτικοποιηθούν σταδιακά. Ακομα και οι φυσικοί πόροι της γης δήθεν για την προστασία της. Η «πράσινη ανάπτυξη» θα τα ισοπεδώσει όλα. Έχουμε πολλή κατρακύλα ακόμα μπροστά μας.
      Ο κορωνοϊος είναι κόκκος άμμου μπροστά σ’ αυτά που μας περιμένουν. Κουράγιο να έχουμε και θέληση για να ζήσουμε και να παλέψουμε εσωτερικά απεναντι σε όλα αυτά τα απάνθρωπα αυτά μέτρα που αυτοί τα οναμαζουν Αειφόρο ανάπτυξη!!

    Comments are closed.