Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΓΙΑ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ: «ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΔΙΝΕΤΕ 9.000 ΓΙΑ TESLA ΚΑΙ 2.400 ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΕΝΝΑΣ;» – ΕΤΡΕΜΕ ΣΑΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

    Κοινοποίηση:
    Kwstis-Xatzidakis-1-5

    Η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη στρίμωξε… στα σχοινιά τον υπουργό Οικονομικών για τα ψεύδη και τον παραλογισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκης αναφορικά με την υπογεννητικότητα στην χώρα μας. Ρώτησε, μάλιστα, τον Κωστή Χατζηδάκη: «Δηλαδή, μου λέτε καλύτερα Tesla παρά παιδί;».

    Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Γιατί το επίδομα για ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα το πάρει ένας πλούσιος και τα λεφτά θα επιστρέψουν στους δανειστές, ενώ για τις γεννήσεις θα πάρουν αρκετοί και τα χρήματα θα πάνε σε περισσότερους Έλληνες, κάτι που δεν θέλουν όλοι οι γείτονες μας, οι δανειστές μας (θέλουν να αρπάξουν όλην την περιουσία των γερόντων) αλλά και ο “περιούσιος λαός”. Με ή χωρίς επιδοτήσεις, πρέπει να τους χαλάσουμε τα σχέδια και να γεννηθούν πολλοί Έλληνες!

    2. Ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα προϊόντων του κομματικού σωλήνα, που τρέφονται από δημόσιο χρήμα. Αποφασίζει με λίγους άλλους για την τύχη των πολλών και δεν έχει ιδέα πως ζουν αυτοί. Φταίει αυτός? Όχι, φταίνε οι πολλοί που μέσω του ίδιου συστήματος βολεύτηκαν και τους εξελέγουν σε θέση εξουσίας.

    Leave a Response