Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ: ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ – ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ – ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

    Κοινοποίηση:
    ΞΥΛΟ

    Ένα νέο βίντεο από την οργισμένη επίθεση πολιτών κατά του Κώστα Αγοραστού, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στον Παλαμά Καρδίτσας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

    Όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που ακολουθούν, ο θυμός των πλημμυροπαθών, οι οποίοι έχουν υποστεί ανυπολόγιστες ζημιές από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, είναι πολύ μεγάλος και η επίθεση προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας εξαιρετικά άγρια.

    Στο σημείο έφθασε και αστυνομική δύναμη που απομάκρυνε τον κ. Αγοραστό, ο οποίος αποχώρησε κακήν κακώς από τον Παλαμά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ακτίνα φωτός αρχισαν να ξυπνανε αφου καταστραφηκαν …….καλιο αργα παρα ποτε

    2. Αφού κάνετε που κάνετε την μανουρα Δώστε του ξύλο του πουστ@ρ@ πάτε και του χτυπάτε το παράθυρο και χεστηκε η φατμε στο γενιτζαμι…Μόλις αγριεψετε όλοι δεν θα μείνει ούτε μπάτσος…..

    3. Μολις γινουν εκλογες ξερετε εσεις κωστας αγοραστος οπως με το κουλη.Ρε σε ενα μηνα δεν θα θυμαται κανεις τιποτα!

    4. Ο κόσμος είναι οργισμένος βιάζεται καθημερινά κ αυτός ο βιασμός προκαλεί βία. Η βία είναι ότι χειρότερο πράγμα για μια Δημοκρατία δυστυχώς ο κόσμος ψήφισε για ακόμη μια φορά πολιτικούς να κάνουν έργα να αποδοσουν δικαιοσύνη, να φτιάξουν αυτό τ ρημάδι τ κρατος που μπάζει από παντού, έμπαζε μπάζει και θα μπάζει….γιατι η μΙζα, η διαφθορά το βαθύ κρατος δεν έχει τελειωμό…
      Αντί αυτού πήραν αυτό που παίρνουν πάντα κοινώς τα π@π@ρια…….
      Βέβαια για τ λόγου τ αληθές και για να μην λέμε πάντα για τα πολιτικούς χαραμοφαιδες δείτε πόσο αισχροί είναι κάποιοι πολίτες που εκμεταλευονται τον πόνο και την καταστροφή τ κόσμου, πουλάνε νερό αγαθά, ενοικίαση σπιτιών σε πολλαπλάσια τιμή κ πραγματικά θυμίζουν μαφιοζικες συμπεριφορες,στα μεγάλα συμφέροντα βέβαια το κράτος κάνει τ στραβά μάτια….Σκέφτονται μόνο το χρήμα κ πως θα τ αρπαξουν άρα λοιπόν να μην λέμε πάντα για της κυβέρνησεις αλλά κ για τα λαμογια κάθε είδους που λυμαινουν τ τόπο και την πατρίδα μας, αδιαφωροντας για τον συνανθρώπο.

    5. Φυσικά και οι μαλάκες θα τον ξαναψηφίσουν. Ακόμα και αν είχε μπει στο σπίτι τους με καραμπίνα και είχε καθαρίσει την οικογένειά τους, οι μαλάκες πάλι θα τον ψήφιζαν. Επειδή δεν είναι ψηφοφόροι, είναι καθυστερημένα ζώα.

    6. η πλακα ειναι οτι ολοι αυτοι ειναι ψηφοφοροι του

    7. Ο εκάστοτε Αγοραστός και Μπέος είναι υπάλληλοι των Πολιτών.
      Δεν χρειάζεται καμμία βία εις βάρος κανενός.
      Οι Πολίτες τους προσέλαβαν και οι Πολίτες έχουν την δύναμη να τους απολύσουν.
      Απολύστε τα καθάρματα λοιπόν για να λάβει κι ένα μεγάλο “χαστούκι” ο Αρχηγός τους ο Μητσοτάκης, που έχει αποδείξει περίτρανα πλέον, ότι ζει στην κοσμάρα του.

      1. Όχι, όχι βία! Επακουμβήσεις, χειροδικίες, απωθήσεις και ανασκολοπισμός μόνο χρειάζονται…

    8. Για να σας δω όλους εσάς θα τους ξανά ψηφίσετε;

    9. Ναι αλλά στην Κουλαρα που ειναι ο κυρίως υπεύθυνος σουζα όλοι τους…🤣
      41% μη σκουζετε τωρα, εσείς τους δώσατε το δικαίωμα.

    10. σκατομπατσοι των 800 ευρω ειδικοι φρουροι της πουτσας…τσιρακια των πολιτικαντιδων …. 8/10 γυναικοκτονιες ηταν απο μπατσους…. αφηστε τον κοσμο να ξεσπασει στους υπευθυνουν (ανευθυνους)

    11. σταματηστε να τραβατε βιντεο και φωτοσ επιτελουσ
      τα κοπροσκυλα θα τουσ ταυτοποιησουν και θα βγουν απο πανω κιολασ στο τελοσ με αυτη τη δικαιοσυνη που ειναι για να τουσ προστατευει
      ξηλο στο σκοταδι θελει

    12. Ρε ασπρομαλλιδες, εσείς δεν τον ψηφίζατε 12 χρόνια τώρα; γιατι τον κλωτσάτε;

    13. Πρωτος θα βγει στις εκλογες μην χαιρεστε στην Ελλαδα ειμαστε …. για μια κωλοπλημμυρα τωρα μωρε θα τα χαλασουμε ;;;;,!!!!

    14. Αιντε να φεύγει το ψευτορωμέϊκο και οι συνεργάτες του σιγά – σιγά. Άντε όλοι οι ανθέλληνες στις τρύπες σας και αφήστε τους Έλληνες που αγαπάμε την Ελλάδα μας να τη φτιάξουμε όπως πριν……

    15. Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
      ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ;
      ΡΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ, ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ!

    Comments are closed.