Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΒΡΟΦ – ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΟΔΗΓΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    russia

    Η Ρωσία δηλώνει έτοιμη για τον β’ γύρο των συνομιλιών, αλλά η Ουκρανία παίζει με τον χρόνο υπό τις εντολές των ΗΠΑ, υπογράμμισε σήμερα ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.

    Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει στην Ουκρανία να αποκτήσει πυρηνικά όπλα. Έπειτα, αναφέρθηκε σε έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο λέγοντας πως θα ήταν «πυρηνικός και καταστροφικός», ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι η Ρωσία έχει «πολλούς φίλους» και δεν γίνεται να απομονωθεί.

    «Ήμασταν έτοιμοι για κυρώσεις αλλά δεν περιμέναμε να στοχεύσουν αθλητές και δημοσιογράφους»
    Αναφερόμενος στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ο Λαβρόφ ανέφερε πως η χώρα «ήταν έτοιμη για κυρώσεις, αλλά δεν περίμενε να στοχεύσουν αθλητές, δημοσιογράφους και εκπροσώπους του πολιτιστικού χώρου».

    Νωρίτερα, για το ίδιο ζήτημα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να υπάρξει απάντηση, αλλά αυτή δεν πρέπει να προκαλέσει ζημία στη Ρωσία.

    Πάντως, οι Ρώσοι είναι έτοιμοι, καθώς αντιπροσωπεία Ρώσων διαπραγματευτών είναι έτοιμη να συνεχίσει σήμερα τις συνομιλίες με αντιπροσωπεία του Κιέβου, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

    “Σήμερα γύρω στις αρχές της βραδιάς, η αντιπροσωπεία μας θα βρίσκεται εκεί, θα περιμένουμε τους Ουκρανούς διαπραγματευτές”, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι “ελπίζει” πως αυτοί θα προσέρθουν στις διαπραγματεύσεις, χωρίς να διευκρινίσει σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής τους.

    Ο Πεσκόφ πρόσθεσε ότι υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες όσον αφορά τις συνομιλίες.

    Ο Πεσκόφ πρόσθεσε επίσης σήμερα ότι η Μόσχα θα πρέπει να διατυπώσει μια σκληρή, μελετημένη και ξεκάθαρη απάντηση κατά των μέτρων που επιβλήθηκαν από τις δυτικές χώρες για να υπονομεύσουν την ρωσική οικονομία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ο δικος μας συμμοριτοπολεμος κρατησε 5 χρονια αν δεν κανω λαθος.

    2. Στο Κίεβο θα συμβεί κάτι σαν την έξοδο του Μεσολογγίου.

    3. ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ…

    4. Μητσοτάκης του Ουκρανίας προκύπτει ο πρόεδρός τους.

    5. Κύριε Λαβρώφ, όταν γίνονται διαπραγματεύσεις σταματά προσωρινά ο πόλεμος. Αυτό δεν στο μάθανε στην πατρίδα σου; Σε πείραξε που στοχεύσανε μεταφορικά αθλητές και δημοσιογράφους. Δεν σε πείραξε που στοχεύεις πραγματικά δηλαδή φονεύεις παιδάκια και αθώους; Αλλού να τα πουλάς αυτά. Να σας πάρει όλους ο διάολος και σας και το ΝΑΤΟ, για την κατάντια σας. Είστε όλοι δολοφόνοι.

    6. αφού είναι ηλίθιοι οι Ουκρανοί, από μόνοι τους θα έπρεπε να έχουν ξεπαστρέψει αυτή την γελοία καρικατούρα που το παίζει πρόεδρος…κάθονται και σκοτώνονται έτσι για έναν ηλίθιο-μαλ@κα… Κούλα το ίδιο θα συμβεί και εδώ, εμείς οι Έλληνες θα σε φάμε αν πάει να γίνει κάτι

    7. Ένας πόλεμος που επιδίωξε η ίδια η παρέα των ψυχασθενών του Σβάμπ (βλέπε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) για να προκαλέσει το απόλυτο χάος, την κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, την κατάρρευση του ενεργειακού συστήματος και την προσδοκώμενη άμεση μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

    Comments are closed.