Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 1.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ

    Κοινοποίηση:
    poland

    Η πολωνική συνοριοφυλακή ζήτησε από το υπουργείο Άμυνας να στείλει ακόμη 1.000 στρατιώτες στα σύνορα με τη Λευκορωσία, δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Εσωτερικών, καθώς αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που επιχειρούν να περάσουν παράνομα τα σύνορα.

    Ο επικεφαλής της συνοριοφυλακής, Τόμας Πράγκα δήλωσε ότι φέτος 19.000 άνθρωποι επιχείρησαν να περάσουν παράνομα τα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας, από 16.000 πέρυσι.

    «Ο στρατηγός (Πράγκα) ζήτησε να μετακινηθούν άλλοι 1.000 στρατιώτες στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας», δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Μάτσεϊ Βοβσίκ.

    Η Πολωνία έχει χτίσει ένα φράχτη στα σύνορα με τη Λευκορωσία, εξοπλισμένο με ηλεκτρονική προστασία.

    Τις τελευταίες εβδομάδες, μαχητές της Wagner εθεάθησαν κοντά στα σύνορα.

    Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι έχει δηλώσει ότι η ρωσική παραστρατιωτική οργάνωση στοχεύει στην αποσταθεροποίηση της κατάστασης στην ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ.

    Διαβάστε επίσης:

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ Λ@ΘΡΟ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ – Η “ΑΛΩΣΗ” ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! Λ@ΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ – ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ – ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠ@ΚΙΑ

    2. Εκεί προφανώς οι κυβερνωντες αγαπάνε την πατρίδα τους, περισσότερο τουλάχιστον από τους δικούς μας. Εδώ μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δυστυχώς, θέλουν να μας αφανίσουν. Απλώς ο ελληνικός λαός είναι ηλίθιος και δεν το βλέπει. Και κάποιοι που το βλέπουν κάνουν τα στραβά μάτια γιατί τρωνε. Αλλά είναι τόσο ηλίθιοι που νομίζουν πως η δίκη τους τύχη και των παιδιών τους θα είναι διαφορετική από την δίκη μας. Ακόμα και αν δεν τους έδωσαν αυτό το μεγάλο ποσοστό, όση νοθεία και αν υπήρξε, κάποιο καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό παντως το πήραν.

      1. Όχι μόνο οι κυβερνώντες αλλά και οι πολίτες – ψηφοφόροι που δεν ψηφίζουν σκεπτόμενοι μόνο την τσέπη και τον εαυτούλη τους……………

    3. Στεφανε, τα ειπες καθαρωτατα! ΝΔ 44,56%; Συριζα 17,83%; ΠΑΣΟΚ 11,84%; Κανενα ενδιαφερων (ειναι δικο μου) 46,26%. Τα λεει ολα!!!

    4. Ο Πολωνός πρωθυπουργός και ο Ορμπάν είναι δύο από τους ηγέτες που κάνουν τον διεθνιστή, εθνομηδενιστη Κούλη, να βγάζει φλύκταινες!!! Υπομονή και θα βρεθεί και ο αντίστοιχος Έλληνας που θα στείλει την γαλάζια Καμόρα στον αγύριστο μια και καλή.

    5. Να στείλουμε τον ηγεμόνα στα σύνορα μηπως βρεί τον έρωτά της

    Comments are closed.