Η ΡΩΣΙΑ “ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΙ” ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ: “H RZESZÓW ΕΙΝΑΙ «ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΗ» – Η WAGNER ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ”

    Κοινοποίηση:
    belarus-army

    Στο παιχνίδι και ο Λουκασένκο: «Οι Πολωνοί να με ευχαριστούν που ελέγχω τη Wagner αλλιώς θα είχαν διαλύσει τη Βαρσοβία»

    Διαδοχικές πολεμικές απειλές δέχτηκε μέσα σε 24 ώρες η Πολωνία εκ των οποίων η δεύτερη είναι και η πλέον σοβαρή καθώς δείχνει τις προθέσεις της Μόσχας για την Βαρσοβία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. οι μονες χωρες στην ευρωπη που μπορουν να σταθουν απεναντι στη ρωσια ειναι η ουκρανια και η πολωνια. πολυ φοβαμαι οτι αν γινει τπτ με πολωνια και κερδισει και εκει ο πουτιν μπορει ανετα να συμμαχησει με τους μαμελουκους που εχουν κατακλυσει ολη τη δυτικη ευρωπη ( ηδη εχει κερδισει την εμπιστοσυνη αυτων των λαων) και να γινει το ελα να δεις

    2. Η Πολωνία κολοτρίβεται στη γκλίτσα τού τσοπάνη, με τίς ευχές τού εβραίομασωνικου ιερατείου πού σκοπό έχει να ρίξει την μία μετά την άλλη τίς ευρωπαϊκές χώρες στο στόμα τού πυρηνικού ολέθρου.
      Έτσι επιτυγχάνεται η πολυπόθητη μείωση τού παγκόσμιου πληθυσμού σύν ότι με το πέρας αυτού τού πολέμου η επόμενη διάσκεψη της Γιάλτας θά βρει Ρώσους καί Αμερικανούς να μοιράζουν τά ευρωπαϊκά εδάφη χωρίς πλέον τούς Ευρωπαίους πολίτες. Τά πιόνια τους οι ηγετισκοι των ευρωπαϊκών κρατών στο δρόμο πού χάραξε ο ζελενσκι όπου η Ουκρανία χαρακτηρίστηκε η πιο καταστραμμένη χώρα τού κόσμου, θά επιτελέσουν τό έργο τους και αυτοί. Εξάλλου είχε ειπωθεί από τόν Κλάους Σβαμπ ότι οι πολιτικοί είναι δικά του παιδιά πού φυσικά ελέγχει καί προστάζει.

    3. O τουρκοπουτιν ειναι ο νεος χιτλερ. Μόνο που αυτη τη φορα θα τον σταματησουν εγκαιρως

      1. ΜΠΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΟΥΛΕ; ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΟΡΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΕΕ…

    4. Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.Οι ρωσοι είναι το 1% του πληθυσμού της γης και θέλουν να κατακτήσουν όλο τόν κόσμο; Έχουμε και δουλειές ώρα νά τούς τελειώνουν οι δυτικοί, πολύ τους χάιδεψαν.

      1. Στους δυτικούς πού γράφεις νά τελειώσουν τούς Ρώσους λογίζεται καί εσύ ο μπεκροκανάτας σαπιοκοιλιάς με την σέξι καφέ παντόφλα;
        Η μήπως οι Κινέζοι Ινδοί Αφρικανοί Μεξικάνοι καί λοιπές ράτσες πού αποτελούν πλέον την πλειοψηφία στον αμερικανικό στρατό;

    5. Από την Πολωνία ξεκίνησε και ο β’ παγκόσμιος πόλεμος.

    6. Οι Πολωνοι Αλκοολικοι Ναζι Μπλακμεταλαδες Μποντυμπιλντεραδες με εξειδικευση στο Πεταγμα Πετρων κ στα Χαστουκια με νοημοσυνη μικρου παιδιου , νομιζουν οτι εχουν φτιαξει Στρατευμα !!! Επειδη εχουν βαλει τις Νατοικες Αδερφες κ Αμερικανικα Οπλα του Πουτσου οπου οι Ρωσοι τα καταστρεφουν για πλακα , πιστευουν οτι σε ενδεχομενο πολεμο θα νικησουν την Ρωσια ! Δεν εχουν καταλαβει οτι μετα τον Τελευταιο Ουκρανο θα μιλαμε πλεον για τον Τελευταιο Πολωνο . Ο Βορρας , ολοι αυτοι οι Ναζι που διελυσαν την Ελλαδα μας παρεα με τους 300 Αλητες , θα γινουν Σκονη κ εδω θα κανουμε Παρτυ καριοληδες !

    7. τι κανεις κυριε πουτιν και δεν τους διαλυεις? Αιντε γιατι και οι κολο πολονοι με ξενα αρχιδια γιναν μαγκες.. διαλυστε τους να πανε απο κι που ηρθαν

      1. Αδελφέ συνέχισε εσύ τα μπάνια σου και άσε τον Πούτιν να κάνει την δουλειά του. Αυτός σίγουρα δεν τρέχει για μπανάκια στα νησάκια.!!!

    Comments are closed.