Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ – ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    nekroi-livyi

    Εισαγγελική έρευνα για τους πέντε νεκρούς της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη, ενώ οι οικογένειες τους ετοιμάζονται για το ύστατο χαίρε, με πρώτο τον Αρχιλοχία Πεζικού Γιώργο Βούλγαρη που κηδεύεται στις 17:00 το απόγευμα στην Κοίμηση της Θεοτόκου στο Μουζάκι Καρδίτσας.

    Αύριο στις 11.00 θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα οι κηδείες των δύο νοσηλευτριών.

    Η κηδεία της Αντιπλοιάρχου Γλυκερίας Μεμεκίδου θα γίνει στην Κομοτηνή και της Επισμηναγού Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, στου Παπάγου.

    Από τα 13 άτομα τα οποία νοσηλεύονται, 10 παραμένουν στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401, δύο στο νοσοκομείο της Αεροπορίας και ένα άτομο στο Ναυτικό Νοσοκομείο. Η πλέον σοβαρή κατάσταση είναι του Συνταγματάρχη ο οποίος υπέστη πολλαπλά κατάγματα αφού εκσφενδονίστηκε κατά την πρόσκρουση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Κάτι ήξερα εγώ που τους είπα ρε ουστ πρίν 25 έτη όταν τελείωσα ως στρατιώτης τις Ειδικές Δυνάμεις και μου είπαν να γίνω μόνιμος.Ουστ και πάλι ουστ.Τους φάγανε και το γυρνάνε σε τροχαίο οι προδότες.

    2. Η μάνα της αντιπλοιάρχου μίλησε στην τηλεόραση και αντί να πει αυτά που τους πρέπουν, αραδιαζε τα πτυχία που είχε η κόρη της. Τι να πω….

    3. Έγινε η κηδεία; ποιοι πήγαν εάν τολμησαν;
      Δώσε πληροφορίες

    4. Γιατί έστειλαν κομάντος και όχι διασώστες της ΕΜΑΚ;

    5. οταν εισαι εφεδροσ,,,
      οταν εισαι στελεχοσ πασ οπου σε στειλουν!
      αν δεν σου αρεσει, welcome στην ανεργεια,,,

    6. Να μας πει κάποιος γιατί εξαφανίστηκε το μπροστινό όχημα συνοδείας ξαφνικά λίγο πριν την δολοφονική πρόσκρουση. Τυχαίο? Προφανώς γνώριζαν αυτά τα πουλημένα τομάρια του Χαφτάρ ή σε όποιον άλλον ανήκαν για την επίθεση και άφησαν το πεδίο ανοιχτό. Προμελετημένο έγκλημα που θέλησαν να το σκεπάσουν τα φερέφωνα τα δικά μας αντί να ζητήσουν εξηγήσεις και να καταγγείλουν την στάση των Λίβυων που είχαν την υποχρέωση να προστατέψουν όλους αυτούς που συμμετείχαν στην αποστολή. Καραστημένο έγκλημα που συμμετείχαν ΜΙΤ, άλλες μυστικές υπηρεσίες και σίγουρα οι Λίβυοι. Και ποιος ξέρει και ποιοί άλλοι.

    7. Σύμφωνα με τον Κανονισμό των Ενοπλων Δυνάμεων οι Ένοπλες Δυναμεις εχουν ως αποστολή την προασπιση της εδαφικης ακεραιότητας της πατρίδος και οχι να στέλνονται σε αποστολές εκτος του πατριου εδάφους . Ποιος ειναι υπεύθυνος για την συμμετοχη τους στην αποστολη στην Λιβυη ;

    Comments are closed.