Η ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΖΑΓΚΟΥΑΡ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ – ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ – ΝΕΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΟΥ “ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ” ΣΕ SUV – ΔΥΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    patratroxaio

    Μία ασύλληπτη τραγωδία εκτιλύχθηκε στην Πάτρα με τρεις νεκρούς σε τροχαίο, ανάμεσα τους και ένα 3χρονο αγοράκι.

    Από το βράδυ της Κυριακής η τοπική κοινωνία θρηνεί τους νεκρούς και προσπαθεί να κατάλαβει πως σε μία στιγμή ξεκλειρίστηκε μία οικογένεια.

    Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του κτιρίου της Πυροσβεστικής, όταν πολυτελές αυτοκίνητο (jaguar) πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ.

    Σύμφωνα με πληφορίες του pelop.gr νεκροί είναι ο οδηγός της jaguar Δ. Σ. 66 ετών, κάτοικος Παραλίας Πατρών, ο 3χρονος εγγονός του και η 53χρονη Μ. Α. 53 ετών κάτοικος Ρίου, η οδηγός του δεύτερου οχήματος.

    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, 61χρονη. Πρόκειται για την τρίτη συνεπιβάτιδα του πολυτελούς αυτοκινήτου.

    Πώς έχασε τον έλεγχο της Jaguar o 66χρονος
    Η jaguar με οδηγό τον 66χρονο εκινείτο από τη Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση τον κόμβο Κανελλοπούλου, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 53χρονη.

    Στη συνέχεια συγκρούστηκε και με τρίτο αυτοκίνητο με οδηγό 51χρονη κάτοικος Καρυάς Πατρών.

    Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό ατόμων και Αστυνομία.

    Προανάκριση για το συμβάν, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

    Παραβίασε το STOP και έπεσε πάνω σε ΙΧ

    Λίγες ώρες αργότερα, σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό δύο ατόμων.

    Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του αγροτικού φαίνεται ότι παραβίασε προτεραιότητα και έπεσε πάνω στο SUV.

    Έρευνες διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

    SUV

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Ηταν μπροστα γνωστοι μου και κατι επαθε και το σανιδωσε αποτομα
      Μαλλον ξαφνικουα

    2. Επειδή έχω οδηγήσει το συγκεκριμένο Jaguar xk-r στις ΗΠΑ, εδώ το αγοράζεις με 20.000$ (τυγχάνει να έχω εδώ το επόμενο μοντέλο F-type -r που φοράει την ίδια μηχανή), το xk-r είναι παλαιό μοντέλο όμως είναι supercharged 5.000 κυβικών με 510 άλογα (εάν είναι το xkr-s, -δε μπορώ να διακρίνω- μιλάμε για 550 άλογα και τελική 300+ χλμ/ώρα. “Βαρκάρει” όμως πολύ στις στροφές).
      Δεν είναι για Ελληνικούς στενούς δρόμους, ούτε για άπειρους οδηγούς με τα μυαλά στα κάγκελα…

    3. Οπωσδήποτε η Jaguar ήταν για να εντυπωσιάσει καμιά γκομενίτσα Βουλγάρα, Ρωσίδα, κλπ. Αλλιώς τι την ήθελε την Jaguar o γέρακλας? Ούτε ηθοποιοί του Χόλιγουντ δεν έχουν jaguars αλλά τώρα ότι και να λέμε είναι αργά. Χάθηκε αυτό το αγγελουδάκι και οι υπόλοιποι για το τίποτε…

    4. Ο ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΣ ΠΕΘΑΝΕ??? ΑΝ ΟΧΙ ΦΥΤΕΨΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΘΕΣ

    5. Για ψάξτε μήπως ο τύπος με τη Jaguar ήταν γύφτος.
      Παραλία Πατρών και Jaguar = γύφτος

    6. ΜΠΟΛΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΙΓΟ…

    7. το τριχρονο κ η οδηγος του αλλου οχηματος π πηγαινε κανονικα τι φταιξαν ?

    8. Ήθελε και Jaguar ο χωριάτης.Τι έφταιγε το παιδάκι.Δεν αντέχω άλλο σε αυτό το γαμημένο κράτος φεύγω οικονομικός μετανάστης και να καεί όλο από μετεωρίτη το Ελλαδιστάν διότι δεν πάει άλλο η κατάσταση αυτή.

      1. Να πας στο διάολο μαλάκα, που θα ευχηθείς να καεί το “ελλαδιστάν”. Να τσουρουφληστείς ηλίθιε…

      2. Πες τα αυτή είναι η αλήθεια γιατί πραγματικά σε αυτό το κωλοχανείο καταστράφηκαν όλοι.

    9. Πάρτε τα διπλώματα απο τους μπολιασμενους ανω των 30 ετών. Καθημερινά χάνουν τη ζωη τους αθωοι.

      1. Επειδή ο μπάρμπας ήταν άσχετος απο οδήγηση. Και σίγουρα δεν έκανε για Jaguar. Φταίει το εμβόλιο! Πιο βλακας πεθαίνεις δηλαδή. Χαχαχαχαχαχα

    10. Αφού τρέχουν για να το παίξουν ιστορία… Αυτοί που πηγαίνουν ήρεμα και κανονικά χωρίς καγκουριλίκια, τι φταίνε; Ο μινάρας ο χωρικός ήθελε τζάγκουαρ και εφέ και παντιλίκια.

    Comments are closed.