Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ… ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΕΤΣΙ ΘΑ “ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ” 57 ΨΥΧΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ;

Κοινοποίηση:
ΔΩΩΡΩ

Από πού να το πιάσει κανείς; Να κλάψει ή να γελάσει; Φαρσοκωμωδία! Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, στην χώρα της τραγωδίας των Τεμπών, των παρ’ ολίγον Τεμπών και του ανύπαρκτου σιδηρόδρομου με την υπογραφή της Ευρωπαίας Εισαγγελέως και της Κομισιόν αυτό που σχεδιάζουν είναι από τα άγραφα.

Η νέα Διοίκηση του ΟΣΕ εισηγείται μέτρα για την… εμπέδωση των όρων ασφάλειας των δρομολογίων και των υποδομών, μεταξύ αυτών και την ίδρυση Σιδηροδρομικής Αστυνομίας στο πρότυπο άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Την πρόταση έκανε στις αρμόδιες Αρχές ο πρόεδρος του Οργανισμού, Γιάννος Γραμματίδης.

Μια ερώτηση: Κύριε Γραμματίδη μου, που ακολουθείτε τα πρότυπα των ευρωπαϊκών χωρών, γιατί δεν φτιάχετε πρώτα τον σιδηρόδρομο, διότι στην Ευρώπη τα τρἐνα πάνε… τρένο. Δεν συγκρούονται, δεν παίρνουν φωτιά, έχουν Τηλεδιοίκηση, οργάνωση και ό,τι άλλο ευρωπαϊκό απαιτείται για την ασφάλεια των πολιτών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. εχουν φτιαξει εκατο αστυνομιες για να βολευουν τα κομματοσκυλα τους και ο πολιτης ειναι απροστατευτος στον καθε εγκληματια ντροπη σας καθικια

Leave a Response