Η ΧΑΜΑΣ ΣΚΥΛΕΥΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΜΕ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    xamas2

    Σειρήνες συναγερμού για ρουκέτες ήχησαν σήμερα στην Ιερουσαλήμ και γρήγορα ακολούθησαν αρκετές εκρήξεις, σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP στην πόλη.

    Οι σειρήνες ήχησαν γύρω στο μεσημέρι (12:00 ώρα Ελλάδος).

    Οι σειρήνες αυτές είχαν ακουστεί στην παλιά πόλη το Σάββατο, την πρώτη ημέρα της στρατιωτικής επίθεσης που εξαπέλυσε το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς από τη Λωρίδα της Γάζας στο Ισραήλ, και ρουκέτες είχαν τότε αναχαιτιστεί από την ισραηλινή αντιαεροπορική άμυνα. Χθες δεν ακούστηκαν σειρήνες.

    Στο μεταξύ, το Ισραήλ επιβάλλει στον θύλακα «πλήρη πολιορκία» στο πλαίσιο της οποίας θα απαγορεύονται οι εισαγωγές τροφίμων και καυσίμων, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκαλάντ.

    «Επιβάλλουμε πλήρη πολιορκία στη Γάζα», ανέφερε ο Γκαλάντ σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του. «Ούτε ηλεκτρικό, ούτε νερό, ούτε καύσιμα», υπογράμμισε, σχολιάζοντας ότι τα μέτρα αυτά λαμβάνονται στο πλαίσιο της μάχης του Ισραήλ εναντίον «αποκτηνωμένων ανθρώπων».

    Περίπου 2,3 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι ζουν μέσα στη φτώχεια στη Λωρίδα της Γάζας, μια πυκνοκατοικημένη περιοχή στην οποία το Ισραήλ έχει επιβάλει αυστηρό αποκλεισμό από το 2007.

    Ισραηλινοί ακραίοι έκαναν διαμαρτυρία χθες φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των Παλαιστινίων: “Σταματήστε τους Ναζί να χτυπάνε τη Γάζα”

    Η Τεχεράνη αρνείται τις κατηγορίες για τον ρόλο του Ιράν

    «Οι κατηγορίες που συνδέονται με το ρόλο του Ιράν» στην επίθεση της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ «βασίζονται σε πολιτικά κίνητρα», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ιρανικής διπλωματίας, υποστηρίζοντας πως η Τεχεράνη δεν επεμβαίνει «στις αποφάσεις που λαμβάνονται από άλλα έθνη, περιλαμβανομένης της Παλαιστίνης».

    «Η αντίσταση του παλαιστινιακού έθνους έχει την ικανότητα, τη δύναμη και τη βούληση που είναι απαραίτητες για να αμυνθεί, να υπερασπιστεί το έθνος του και να επιχειρήσει να ανακτήσει τα χαμένα δικαιώματά του», δήλωσε ο Νασέρ Κανανί στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Τεχεράνη.

    Για τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών, «η αναφορά σε ρόλο του Ιράν έχει στόχο να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης και να δικαιολογήσει ενδεχόμενες επόμενες ενέργειες» του Ισραήλ.

    «Οι κατηγορίες και οι δηλώσεις που συνδέονται με το ρόλο του Ιράν είναι βασισμένες σε πολιτικά κίνητρα και έχουν στόχο να δικαιολογήσουν τη βαριά ήττα του σιωνιστικού καθεστώτος και να διορθώσουν την κακή εικόνα του», επέμεινε.

    «Δεν έχουμε κανένα ρόλο στη λήψη αποφάσεων κανενός κράτους, περιλαμβανομένης της Παλαιστίνης», πρόσθεσε ο ίδιος.

    Ο Κανανί γνωστοποίησε επίσης πως το Ιράν έχει ζητήσει να συνεδριάσει εκτάκτως ο Οργανισμός Ισλαμικής Διάσκεψης «για να συζητήσει τις περιφερειακές εξελίξεις».

    Το Ιράν ήταν μία από τις πρώτες χώρες που εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην αιφνιδιαστική και μαζική επίθεση που εξαπολύθηκε το Σάββατο από τη Χαμάς και έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 1.100 ανθρώπους και από τις δύο πλευρές.

    Η μόνιμη αποστολή του Ιράν στον ΟΗΕ δήλωσε την περασμένη νύκτα πως η Τεχεράνη «δεν εμπλέκεται στην απάντηση της Παλαιστίνης», διαψεύδοντας πληροφορίες που είχαν δημοσιευθεί από τη Wall Street Journal.

    Ο Κανανί προειδοποίησε πως «οποιοσδήποτε απειλεί το Ιράν οφείλει να γνωρίζει πως κάθε βλακώδης δράση θα επιφέρει καταστροφική απάντηση».

    Ο ιρανός πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί δήλωσε χθες, Κυριακή, πως το Ιράν υποστηρίζει «τη νόμιμη άμυνα του παλαιστινιακού έθνους» και είχε καλέσει «τις μουσουλμανικές κυβερνήσεις» να δηλώσουν κι αυτές την υποστήριξή τους.

    Ο Ραϊσί είχε χωριστές τηλεφωνικές συνομιλίες με τους επικεφαλής των ένοπλων παλαιστινιακών κινημάτων Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ, τους Ισμαήλ Χανίγια και Ζιάντ αλ-Ναχάλα αντιστοίχως, τους οποίους είχε υποδεχθεί χωριστά τον Ιούνιο στην Τεχεράνη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Από τα σχόλια βλέπεις ποσά ζώα έχουν φάει το παραμύθι για δήθεν καταπίεση των ισλαμοπιθικων στην Παλαιστίνη. Πρέπει να είναι κάνεις τελείως βλάκας και ανιστόρητος. Δεν υπάρχει παλαιστινη, ότι υπάρχουν Άραβες μουσουλμάνοι στην μέση Ανατολή το οφείλουν στην γενναιοδωρία των Αμερικανών και των Ευρωπαίων

    2. Αν αύριο φορέσω μια μπλούζα που να γράφει “είμαι Έλληνας” αλλά είμαι Ισραηλίτης και σκίσω το κοράνι δημόσια τότε σημαίνει ότι οι μουσλιμ έχουν δικαιολογία και δικαίωμα να καταστρέψουν όλη την Ελλάδα.Σωστα; Ε σε αυτό τον πλανήτη ζούμε.Οτι μλκια θέλει ο καθένας κάνει με όποια πρόφαση.
      Σα να λέμε Δημοκρατία…. Δικαιοσύνη… και ανάθεμα άμα υπάρχει τπτ από τα δύο.

    3. Σαν αυτούς στο βίντεο με τα πλακάτ δεν ήταν που έφτυναν τον σταυρό;

    4. Ομοιε οι παλαιστίνιοι είναι μουσουλμάνοι εισβολείς όπως ακριβώς είναι οι Τούρκοι… Εάν υποστηρίζεις ότι η Παλαιστίνιοι έχουν δικαίωματα κυριαρχικά εδάφικα κτλ τότε και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς, για ελληνική Κωνσταντινούπολη, μικρά ασία κτλ…. Αντε μπράβο ανιστορητοι κομμάτια κρέατα που υποστηρίζετε τους μουσουλμάνους

      1. Oι Παλαιστίνιοι έχουν εν μέρη Ελληνικό DNA αν και έχουν αναμιχθεί με άραβες και είχαν φτάσει στην περιοχή από την εποχή του Μίνωα το αν είναι μουσουλμάνοι είναι άλλο θεμα άλλα το να λες ανιστόρητους τους άλλους ένω εσύ είσαι χειρότερος είναι κατάντια. Απόλαυσε τώρα τις καρπαζιές των σεφαραδιτών Εβραιών που έχουν ρημάξει αυτόν τον τόπο εδώ και αιώνες ελέγχοντας όλες τις μεγάλες εταιρίες της Ελλάδας και κατέχοντας τεράστιες πρώην Ελληνικές περιουσίες που τους τις έδωσαν οι Τούρκοι και κατόπιν τους προστάτευσαν οι Ευρωπαίοι στον 1ο ΠΠ (μέσω συννεοήσεων των Ευρωπαϊκών στοών) απο τους Έλληνες που ήθελαν να πάρουν πίσω τις περιουσίες.

        1. Το ποιος είναι ψεκασμενος φαίνεται από την απάντηση σου που θεωρείς ότι οι παλαιστίνιοι είναι Έλληνες….. Τα παραμυθάκια που διαβάζεις σε site ανοητων αλλού…. Εδω μιλάμε για τους παλαιστινιους και συ μου αναφέρεις για τους Εβραίους στον παγκοσμιο πόλεμο το οποίο είναι άσχετο εντελώς

        2. To μίσος εναντιον των Εβραίων ανάγεται από πολύ παλιά. Και φυσικά δεν οφείλεται στο ότι σταύρωσαν το Χριστό. Απλά η Χριστιανική Θρησκεία απαγόρευε στους Χριστιανούς τη τοκογλυφία, ενώ αντίθετα η Ιουδαική την επέτρεπε. Αποτέλεσμα οι Εβραίοι να τοκίζουν με το αζημίωτο άμοιρους ανθρώπους.(βλέπε και μια σχετική όπερα του Σαίξπηρ). Έτσι προέκυψε και το ό,τι οι μεγαλύτεροι Τραπεζίτες είναι Εβραίοι

    5. Οι ορθοδοξοι εβραιοι που κανουν ταχα οτι νοιαζονται για την παλεστηνη,ειναι αυτοι που θελουν να φερουν τον αντιχριστο…ορθοδοξοι εβριαοι ειναι ολοι στο ισραηλ…ειναι ο ροτσιλδ,ο ροκφελερ,ο κισσινγκερ ,ο σβαμπ κτλ…προσπαθουν να περασουν το μηνυμα οτι η θρησκεια τους δεν ειχει καμια σχεση με την νεα ταξη πραγματων…ειναι υποκριτες και φιδια…κανουν ταχα οτι διαδηλωνουν καιγοντας σημαιες του ισραηλ,ενω και ο νετανιαχου ειναι ορθοδοξος εβραιος οπως και οι 300 της βουλης μας….ο σιωνισμος δεν ειναι πολιτικο κινημα…ειναι ο ορθοδοξος ιουδαισμος,δηλαδη ο σατανισμος,η μαυρη μαγεια,το μισος ,η κακια το βιτριολη και η χολη,εναντια στην ανθρωποτητα μεταμφιεσμενος με πολιτικο ρουχο…ο σιωνισμος ειναι θρησκεια….ειναι ο ορθοδοξος ιουδαισμος…..μακαρι να καψουν ολο το ισραηλ..παλιανρωποι!!!!!

      1. πως καταφερες και ειπες τοσες πολλες μπουρδες μαζεμενες?

      2. Ωραιος! Συρραφή λέξεων, ακατανόητων νοημάτων και ιδού ένα (υπέροχο κείμενο) Πως τα καταφέρνεις; Μήπως είσαι πιωμένος;

    6. Καλά να πάθουν οι νεγροάραβες και τα περσο-ιρανικά σκυλιά! Δεν τους είπε κανείς να πιστέψουν στον νεγρο ψευτοθεό αλλάχ και να φύγουν από την Αραβία και το Ιραν και να εισβάλουν, να σφάξουν και να κλέψουν την γη των γηγενών της Μεσογείου, της Εγγύς και Μέσης Ανατολής και να μετατρέψουν σε ισλαμιστικά σκυλιά και ημι-αράπηδες τα υπολείμματα αυτών των Μεσογειακών (φυλετικά) εθνών. Δεν με νοιάζει αν σκοτωθούν όλοι οι ισλαμιστές του κόσμου, μάλιστα θέλω να εξαφανιστούν όλοι τους, ως τιμωρία που μακέλεψαν εμάς τους γηγενείς της Μεσογείου στις πατρίδες μας για πάνω από 14 αιώνες, και αν λάβουμε υπόψιν και το Ιράν, τότε μιλάμε για εχθρούς μας επί 25 αιώνες (ΠΟΥ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΒΡΩΜΟ-ΙΡΑΝΟΙ, Ο ΠΟΥΣΤΡΑΛΑΧ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΡΑΘΟΥΣΤΡΑ ΤΟΥΣ)! Έχουμε πλέον τόσους νεγρόφιλους ισλαμολάγνους που αν σας έβρισκε ο Κολοκοτρώνης θα σας τσεκούρωνε!

    7. Ανιστορητος εισαι εσυ , αυτος καλα τα λεει . Οι μουσουλμανοι εισεβαλαν τωρα , αλλα ολα τα προηγουμενα χρονια εσυ εχεις ιδεα τι εγκληματα εχει διαπραξει το Ισραηλ στα παλαιστινιακα εδαφη που κατεχει και τι καταπιεση ασκει;;;; Μαλλον δεν εχεις ιδεα! Να πας να μαθεις.

    8. Και το ισραηλ και οι τζιχαντιστες της χαμας ειναι και οι δυο χασαπηδες και εγκληματιες.
      Δεν το συζηταμε οτι οι τζιχαντιστες ειναι εντελως ζωα,αλλα και το ισραηλ εχει διαπραξει αμετρητα εγκληματα.
      Συνεπως δε βλεπω το λογο γιατι θα πρεπει να υποστηριζω τον εναν χασαπη αντι του αλλου.

    9. Το Ισραήλ θα εξαφανίσει την Γάζα από προσώπου της γης και θα την πληρώσουν οι αθώοι Παλαιστίνιοι. Τι πέτυχε η Χαμάς για να κάνει το καπρίτσιο της; Μια τρύπα στο νερό. Δολοφόνησε όχι μόνο τα γυναικόπαιδα από το Ισραήλ, αλλά και όδήγησε σε θυσία τους αθώους Παλαιστίνιους στην Γάζα. Ήδη το Ισραήλ επανεκατέλαβε τα 22 σημεία που κατέλαβε προσωρινά η Χαμάς. Ψάχνουν χιλιοστό χιλιοστό κάθε έναν που ανήκει στην Χαμάς. Είναι πολύ θυμωμένο το Ισραήλ και θα γίνει πολύ μεγάλο κακό.Δεν θα ησυχσσουν αν δεν πάρουν εκδίκηση Χ 1000.
      Ο Θεός να λυπηθεί τους αθώους ανθρώπους και από τις δύο πλευρές.

    10. Αυτοί οι <<>>είναι Εβραίοι αντί σιωνιστές… εμείς αγαπάμε τους σιωνιστές τον Μπέο και τον Μήτσο

    11. Άμα ρωτήσεις γτ σφάζονται κάθε 50 χρόνια όλα αυτά τα ζώα θα σου πουν το απόλυτο τίποτα είναι τόσο αναλώσιμοι χωρίς καμία κρίση που σαν τα ρομπότ ότι τους πουν κάνουν.

    12. γαμηστε ο ενας τον αλλο. και τα δυο στρατοπεδα καθικια ειστε.. δε μας νοιαζει

    13. Η λωρίδα της Γάζας είναι το Άουσβιτς του 21ου αιώνα. Είναι ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης που εκεί έχουν αποκλείσει 2 εκατ. κόσμο και με προφάσεις τους σκοτώνουν και τους εξολοθρεύουν. Και είναι ντροπή για τον πολιτισμένο κόσμο να παίρνει το μέρος του Ισραήλ. Οι παλαιστίνιοι σωστά παλεύουν να πάρουν πίσω την πατρίδα τους και να λευτερωθούν από τους εισβολείς. Και είναι οξύμωρο να μιλάνε οι εβραίοι για ολοκαύτωμα όταν το ολοκαύτωμα του 21ου αιώνα το κάνουν οι ίδιοι στους παλαιστίνιους.

      1. Καταρχήν είσαι ανιστορητος….οι μουσουλμάνοι εισέβαλαν και σκότωσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους και όχι μόνο ισραηλινούς…. Βίασαν ανήλικα παιδιά και μετά τα σκότωναν….
        Έχουν βάλει μικρά παιδάκια σε κλουβιά!!!!!!!
        Και συ υπερασπιζεσαι αυτά τα ζώα;;;;;;
        Είσαι και συ όμοιος τους…

        1. Τι σύμπτωση! Τα ίδια έλεγαν και οι Τούρκοι το 1821. “Οι έλληνες εισέβαλαν και σκότωσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους και όχι μόνο τούρκους…. Βίασαν ανήλικα παιδιά και μετά τα σκότωναν….
          Έχουν βάλει μικρά παιδάκια σε κλουβιά!!!!!!!
          Και συ υπερασπιζεσαι αυτά τα ζώα;;;;;;
          Είσαι και συ όμοιος τους…” Τα ίδια λένε όλοι όσοι πηδάνε έναν λαό για δεκαετίες και κάποια στιγμή οι πηδημένοι ξεσηκώνονται.

          1. ασε τι λεγαν οι τουρκοι, τις θηριωδιες τωρα τις βλεπεις στη τηλεοραση. Ουτε τα ζωα δε τα κανουν αυτα

    14. Αρκετα με το νταβατζη που λεγεται Ισραηλ! Τους εχει αφανισει ο Θεος τους τοσες φορες, μυαλο δεν μπαινει! Δυστυχως τα δικα τους αποτροπαια εγκληματα δεν δημοσιοποιουνται! Πολεμος ειναι και τα εγκληματα διαπρατωνται εκατερωθεν!

    15. Εξαφανίστε τα ισλαμοτζιχάντια από την γη. Σβήστε την γάζα.

    16. Δεν πα να εξοντωθούν αμφότεροι να ησυχάσουμε.

    Comments are closed.