Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ: ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ – Η ΓΡΙΑ, Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΜΑΚΡΥΧΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ – ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ: ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Έως τις 12:00 έχουν ψηφίσει 101.735 άτομα – Υπέργηροι λυσσάνε να βγάλουν πρόεδρο για περισσότερη μάσα!

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μέχρι τις 11 το πρωί είχαν ψηφίσει 65.671 φίλοι και μέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμετοχή σε σχέση με τη διαδικασία του 2021 είναι αυξημένη κατά 29%. Τις πρώτες δύο ώρες είχαν ψηφίσει 18.000 πολίτες, με τη συμμετοχή να είναι αυξημένη σε σχέση με το 2021 κατά 31%.

    Έως τις 09:00 η συμμετοχή ήταν κατά 31% αυξημένη σε σχέση με το 2021. Κατά τις εκτιμήσεις εάν συνεχίσει έτσι η συμμετοχή, αναμένεται να ξεπεράσει τους 350.000 με 360.000 εκλογείς.

    Στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού» δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Η δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου
    Πάμε κάλπες

    Μεγάλη μέρα σήμερα και ηλιόλουστη. Σήμερα πάμε όλοι στις κάλπες.
    Όλοι οι φίλοι, τα μέλη, οι δημοκρατικοί πολίτες, για να θέσουμε τις βάσεις για το μεγάλο και κυβερνών Πασόκ. Όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
    Μια ισχυρή Ελλάδα, μια δίκαιη κοινωνία και ένα αποτελεσματικό κράτος. Πάμε κάλπες!

    Ψήφισε και ο νεκροθάφτης του Ελληνισμού, Κώστας Σημίτης!

    Ο Στέφανος Χίος τα έλεγε για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πάνω από μια δεκαετία:

    “Κλείστε τους γέρους μέσα”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ξεχνάει εύκολα ο Ελληνας που με τον Βενιζέλο κλπ κοπηκανε οι.μισθοί ,συντάξεις ,ΕΚΑΣ κλπ. Εμπρός για ψήφο γρήγορα ,μην χάσετε .θα σώσει το ΠΑΣΟΚ κ την Ελλάδα ο μιχαλακης, από πυργο μεριά …

    2. Μούφα τα νούμερα συμμετοχής, αν και τα λαμόγια κουβαλάνε ταυτότητες και αλλων μελών για να ψηφίσουν χωρίς παρουσία! Μια ζωή κλεφτοΠΑΣΟΚ….

    3. Αποφασίζουν για την συνταξούλα τους και όχι για τα παιδιά και τα εγγόνια τους…

    Leave a Response