Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ – ΜΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    vomvardismoi

    Ισραηλινοί βομβαρδισμοί έπληξαν πόλεις στον νότιο Λίβανο σήμερα ως απάντηση σε αντιαρματικές ρουκέτες που εξαπολύθηκαν από εκεί.

    Η οργάνωση Χεζμπολάχ ανακοίνωσε σήμερα ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την εκτόξευση πυραύλων ακριβείας κατά του Ισραήλ, λέγοντας ότι είναι απάντηση σε ισραηλινές επιθέσεις αυτή την εβδομάδα που στοίχισαν τη ζωή σε τρεις από τους μαχητές της.

    Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι επιτίθεται στον Λίβανο αφού μία από τις βορειότερες θέσεις του αποτέλεσε σήμερα στόχο αντιαρματικών πυρών. Η επίθεση έλαβε χώρα κοντά στην ισραηλινή πόλη Αράμπ αλ-Αράμσε, απέναντι από το λιβανέζικο χωριό Ντάιρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Δεν έδωσε άμεσα λεπτομέρειες για θύματα ούτε για το ποιος ευθύνεται γι’ αυτή.

    Κάτοικοι στην πόλη Ρμεΐς στον νότιο Λίβανο ανέφεραν ότι ισραηλινοί βομβαρδισμοί πλήττουν περιοχές γύρω από την πόλη τους, ενώ πηγή στις υπηρεσίες ασφαλείας δήλωσε στο Reuters ότι οβίδες του ισραηλινού πυροβολικού πλήττουν το σημείο εκτόξευσης ρουκετών γύρω από το Ντάιρα.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΖΗΤΩ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ…ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ !
      ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΥΤΙΚΟΙ …ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΠΑ …ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΙΝΟΙ….ΠΟΡΝΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

    2. Καλή τύχη στη Χεζμπολάχ στον αγώνα της ενάντια στην εξωγήινη πόρνη Ισραήλ –
      από έναν άνθρωπο Έλληνα με λογική που δεν έχει τυφλωθεί από τον εβραϊκό χριστιανισμό.

    3. Σας τρώει ο λώκος σας εκεί στον Λίβανο; Άντε η γάζα έχει κάποια δίκια, λέμε τώρα. Εσείς γιατί κάνετε λαμακίες; Σβήστε τα μουσλίμια όλα απ’ τον χάρτη.

      1. Είσαι Εβραίος…
        Το πιο σημαντικό θέμα είναι να τιμωρήσουμε παραδειγματικά τους Διεθνείς Ιουδαίους, που εξακολουθούν να ζουν στις χώρες μας να παρασιτούν και να πίνουν το αίμα των λαών μας ως γνήσια βαμπίρ.

    4. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΣΤΗΜΕΝΟ .ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ!ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ (ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ?)ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ!

    5. Κάτι το οποίο οι πολλοί ΑΓΝΟΟΥΝ… Αφού πρώτα οι Τουρκο-αραπάδες της ΧΑΜΑΣ έσφαξαν και εξόντωσαν στην περιοχή της Παλαιστίνης όλους τους ΆΡΑΒΕΣ μεταξύ αυτών και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ-που είχαν στρατευτεί στην ΦΑΤΑΧ και στην PLO του αείμνηστου Γιασέρ Αραφάτ και έτσι κατόρθωσαν να ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ το σχέδιο ΊΔΡΥΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-δηλαδή, επέτυχαν ότι ΕΠΙΔΙΩΚΑΝ και οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ στην συνέχεια άρχισαν τις ΣΦΑΓΕΣ όλων των υπολοίπων στην περιοχή-με αρχή τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ

    6. Σιγά σιγά το στήνεται το σκηνικό για τον πλήρη πόλεμο. Στόχος είναι το Ιράν

    7. Σιγα σιγα μπαινουν κι αλλοι στο στημενο παιχνιδι.
      σιωνιστες εναντιων μουσουλμανων.
      Πέτρα ορθια δεν θα μεινει, γνωστο για χιλιετιες για εκεινους που ξερουν

    Comments are closed.