Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ! «ΏΡΑ ΜΗΔΕΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΥΑ ΤΗΝ ΑΧΟΡΤΑΓΗ” – ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗ – ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ;

    Κοινοποίηση:
    ΔΩΣΔΩ

    Ώρα μηδέν για την Εύα Καϊλή, η οποία σήμερα στις 9 το πρωί (10 ώρα Ελλάδος) θα απολογηθεί για το Qatar Gate. Μετά την απολογία της θα ακολουθήσει η απόφαση για το αν τελικά θα παραμείνει στις φυλακές Χάρεν ή θα αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, μέχρι τη δίκη της.

    Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου οι δικηγόροι της συνάντησαν την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή και όπως ανέφεραν είδαν έναν άνθρωπο δυστυχισμένο που ανησυχεί για την 2 ετών κορούλα της, την οποία μάλιστα δεν την έχει δει καθόλου όλες αυτές τις μέρες. Η μόνη επίσκεψη που έχει δεχτεί στη φυλακή, είναι από τον πατέρα της.

    Λίγη ώρα μετά την συνάντηση του με την Εύα Καϊλή, που διήρκησε 4 ώρες ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι «είναι προβληματισμένη πάρα πολύ, αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της , τον εμπιστεύτηκε, τη διέψευσε και αυτή τη στιγμή είμαι υποχρεωμένος να μην κάνω καμία δήλωση σχετικά με την ουσία της υπόθεσης».

    Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μαζί με τον Βέλγο δικηγόρο, ελληνικής καταγωγής Ανδρέα Ριζόπουλο θα χαράξουν την υπερασπιστική γραμμή της ευρωβουλευτού.

    «Και ο κ. Ριζόπουλος που είναι πολύ έμπειρος Βέλγος δικηγόρος και έχει μία πολύ καλύτερη εικόνα από εμένα, είπε πως καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής, νομικά επιχειρήματα όμως για να αφεθεί ελεύθερη έχουμε πάρα πολλά» προσέθεσε ο δικηγόρος.

    Η Εύα Καϊλή βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θέλει να επιστρέψει κοντά στο παιδί της.

    Δεκατρείς ημέρες κράτησης στις φυλακές του Βελγίου μετρά η Ελληνίδα πολιτικός.

    Τι θα ισχυριστεί

    Στο δικαστικό μέγαρο των Βρυξελλών, όπου θα βρίσκονται δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, οι συνήγοροί της Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Αντρέ Ριζόπουλος θα αναπτύξουν τα νομικά τους επιχειρήματα ακολουθώντας την υπερασπιστική γραμμή που θέλει την πρώην ευρωβουλευτή και πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου να να ισχυρίζεται ότι

    δεν γνώριζε ούτε συμμετείχε στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο σύντροφός της
    δεν είχε ποτέ κυριότητα ή κατοχή στα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό τους διαμέρισμα στις Βρυξέλλες,
    δεν έχει δωροδοκηθεί ποτέ από κανέναν και
    δεν είχε προσωπική ατζέντα για το Κατάρ.
    Παράλληλα με εμφατικότατα θα τονιστεί η ανάγκη να βρίσκεται δίπλα στο δίχρονο παιδάκι της.

    Οι συνήγοροί της δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι ως προς ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς αυτό που τίθεται επί τάπητος από τους δικαστές σήμερα είναι κατά πόσο η Εύα Καϊλή είναι ύποπτη φυγής ή μπορεί να αλλοιώσει τα αποδεικτικά στοιχεία. Όπως λένε ούτε το ένα μπορεί να κάνει, ούτε το άλλο, οπότε τα καθαρά νομικά κριτήρια κατά τα λεγόμενα του κ. Δημητρακόπουλου είναι ισχυρά για να αφεθεί ελεύθερη. Εντούτοις δεν υπάρχουν ασφαλείς εκτιμήσεις ως προς την έκβαση, καθώς υπεισέρχεται και η παράμετρος “ομοσπονδιακός Εισαγγελέας” ο οποίος έχει την δυνατότητα να ασκήσει έφεση στην όποια απόφαση εντός 24 ωρών.

    Εφόσον ακολουθηθεί το πρόγραμμα, μέχρι το μεσημέρι, πιθανόν να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και να αναμένονται ανακοινώσεις, τόσο από τους δικηγόρους όσο και από την Εισαγγελία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Να ψοφισει στη φυλακη.Το Βελγιο δεν ειναι Ελλαδα.Εκει οι κλεφτες και οι απατεωνες πανε φυλακη στην Ελλαδα επιβραβευοντε.Αυτη ειναι η διαφορα.

    2. στην Ελλαδα ο μεντορας Βαγγελας θα επαιρνε τηλ ολους τους εισαγγελεις να την αθωωσουν

    3. Στο Αμέρικα έχουμε ένα ρητό: “You do the crime, you do the time”. Άντε Ευουλα κορίτσι μου και εσύ να δεις τι θα πει στενή που μου ήθελες μέγα γούστα/lifestyle..

    4. Μεσααααααααα το λαμογια για μια 10ετια.Ετσι να τα βλεπουν οι εδω πολιτικαντηδες και να σφιγγουν οι κωλοι.

    5. κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα…

    6. Μέσα η βρομιάρα όπως όλες οι απλές γυναίκες που εκτίουν ποινές επειδή έκλεψαν για να φάνε. Κανένα έλεος στην ευρωπόρνη.

    7. Αν κάνουν οι Βέλγοι το λάθος και την στείλουν εδώ να εκτίσει ποινή,η τύπισσα την επόμενη μέρα όχι μόνο έξω θα είναι αλλά θα ενσωματωθεί στην ΝουΔουλα του Κούλη,και μην σου πω θα την κάνει τίποτα γραμματέα σε κανένα υπουργείο. Αλλά δεν πιστεύω να κάνουν τέτοια χοντρή μαλακία εκεί. Ούτε Ελλάδα αλλά ούτε Χονγκ Κονγκ είναι (βλέπε Ειρήνη μοντέλο με τις κόκες)

    8. Δεν αξιζει τελικα να ασχολειται κανεις μ αυτα τα τσοκαρα τα απληστα….

    9. Ένα μικρό επιδοματάκι πήρε το κορίτσι πως κάνετε έτσι. Άλλωστε ζούμε στην εποχή των επιδομάτων της Ε.Ε. και το θέμα είναι να τρώνε ψωμί οι γύφτοι.

    10. Εντωμεταξύ η Καϊλή τα έχει κάνει τόσο σκατά που ο Δημητρακόπουλος λέει τη μια μαλακία πάνω στην άλλη προσπαθώντας να εξηγήσει τα ανεξήγητα: «Η κυρία Καϊλή δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι ζήτησε από τον πατέρα της να μεταφέρει τα χρήματα», είπε χτες ο Δημητρακόπουλος. Ναι, του το είπε ο Φραντσέσκο κι αυτό, και μάλιστα του είπε “πεθερούλη μου, πρόσεξε μη μάθει τίποτα η Ευούλα μας και στενοχωρηθεί”. Ή, ακόμα πιο πιθανό, είχε πάει ο παππούς επίσκεψη να δει το μωρό, και φεύγοντας, αντί να πάρει τη δικιά του βαλίτσα, πήρε την άλλη με τα λεφτά. Η Εύα δεν ήξερε τίποτα.

    11. Φυσικά και είναι και ύποπτη φυγής (ποιός ξέρει σε ποιόν φορολογικό παράδεισο έχει καταθέσεις) και εννοείται ότι θα επιχειρήσει να αλλοιώσει τα αποδεικτικά στοιχεία. Η πουτανιά και η λαμογιά είναι στο αίμα της.

    12. Πήραν σήμα από τους εδω προδοτες να την αθωωσουν γιατί ξερουν ότι ξέρει πολλά, πιστεύετε εσείς ότι ότι έκανε δεν τα έκανε με τις πλάτες τον προδωτων της χώρας μας;;; Και στις επόμενες εκλογές θα είναι πάλι υποψήφια σε κάποιο προδωτικο ανθελληνικό κόμμα, ακριβώς έτσι θα γινει, μήπως δικάστικε ποτέ ο τσιτουριδης; δεδομένα ομόλογα; Σημίτης με χρηματηστιριο; Βενιζέλος με υποβρύχια που γέρνανε;; Αβραμόπουλος με εμβόλια της γρίπης των Χείρων;;; τσιπρας για προδωτική συμφωνία πρεσπων και το οχι το έκανε ναι;; Κάπως έτσι θα αθωωθει και το τσουλάκι, και ο Νεοελληνας θα τους ξανα ψηφίσει γιατί έχει βολεμένο το παιδί του στο δημοσιο. Απλά πραγματάκια, δυστυχώς

    13. Αμα παρει μερικες τσιμπουκες αλλα μπαφιορε φοκο τον αργελε ολα θα πανε καλα

    14. Τα χρήματα βρέθηκαν σπίτι της και καθ’ ομολογία της ήξερε ότι οι βαλίτσες είχαν χρήματα, ανέθεσε στον πατέρα της να τα κρύψει, πήγαινε και ψήφιζε υπέρ του Κατάρ σε επιτροπές που δεν ήταν καν μέλος, έλεγε διάφορες μαλακίες υπέρ του Κατάρ (πχ για τα εργασιακά δικαιώματα). Αν με όλα αυτά τα δεδομένα δεν την χώσουν μέσα, θα σημαίνει ότι και στην ΕΕ η δικαιοσύνη είναι τα ίδια σκατά με εδώ.

      1. Αυτός που κρατά τη σκάλα είναι τόσο ένοχος όσο και ο κλέφτης.
        ― Βελγική παροιμία

      2. “““ Αν με όλα αυτά τα δεδομένα δεν την χώσουν μέσα, θα σημαίνει ότι και στην ΕΕ η δικαιοσύνη είναι τα ίδια σκατά με εδώ.“““ σωστοτατος / η…..

    15. Σιγά θα κλάψουμε..ούτε ο Φώσκολος τέτοιο σενάριο

    Comments are closed.