ΘΑΥΜΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ OPEN TV ΜΕ ΤΟΝ ΆΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ…(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    maxresdefault

    Που φτάσαμε να τα λέει αυτά ένας άθεος αριστερός πολυεκατομμυριούχους.

    alabanos-asteio-to-arthro-tou-tsipra-gia-ton-andrea-papandreou.w_hr

    Ο Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας στο Ακη Παυλόπουλο στο open tv, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την μη περιφορά του Επιταφίου φέτος, εξαιτίας του κορονοϊού.

    Ο Αλέκος Αλαβάνος μίλησε για την απαγόρευση της περιφοράς του Επιταφίου φέτος, εξαιτίας των έκτακτων μέτρων που εφαρμόζονται για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού. Ο ίδιος δήλωσε την αντίθεση του στο συγκεκριμένο μέτρο και πρότεινε η περιφορά να γίνεται με την συνοδεία ενός ιερέα, ενώ ταυτόχρονα ο κόσμος θα ψάλλει στα μπαλκόνια του, το «Αι γενεαί πάσαι…».

    Επίσης, τονίζει ότι ο Επιτάφιος είναι στενά συνδεδεμένος με την ελληνική παράδοση, χιλιάδες χρόνια πριν τον Χριστιανισμό και εντοπίζεται στις μυσταγωγίες για τον θεό Διόνυσο. Ακόμη, υπογραμμίζει ότι η Πολιτεία πρέπει μεν να αντιμετωπίσει με σθένος την πανδημία, αλλά δεν πρέπει «να στερείται συναισθήματος και να μην παίρνει υπόψη τη σημασία της εμψύχωσης του λαού μας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Οποιος κατηγορει τον Αλαβανο για παγανισμο…..ας ανοιξει κανενα βιβλιο και ας μαθει μερικα πραγματακια…..χρησιμο ειναι…..σιγουρα δεν θα χασει τον χρονο του.

      1. Τι να διαβάσουν ρε φιλέ όλοι αυτοί.Που αν τους πεις την αλήθεια οτι δηλαδή ο Χριστιανισμός έχει τις ρίζες του στην Εβραϊκή θρησκεία.Η θα σε βρισουν η θα σου λένε αρλουμπες για Έλληνα Ιησού και τα σχετικά.Η μόνη αλήθεια είναι ότι οι αρχαιοι Έλληνες ήταν Παγανιστές και ήταν παρα πολύ πιστοί στου αρχαίους Θεούς!!!

    2. Παιδια μαλλον θα κατεβει στις εκλογες του φθινοπώρου. ολοι οι χριστιανοι πρέπεινα ψηφισουμε κομα που να ειναι ολοι χριστιανοι..κ ο αρχηγός τους…κ να μην περνει εντολες απο αντίχριστους

    3. Παγανιστικα είναι τα μούτρα σου Αλαβανε σκατοφατσα!
      Κούνα τον κωλο σου να πέσουν οι καποτες!
      Παγανιστικα έθιμα για αριστερές αδερφές σαν εσένα άθλιο υποκείμενο !
      Πάρε τ @@@ μου και μη βγάλεις άχνα ξανά!
      Με μπουκωμενο στόμα δεν μιλάνε Αλαβανε!

      1. Ως γνωστον οι αρχαίοι Έλληνες ηταν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ΟΧΙ Παγανιστές!!!Μάλιστα υπάρχει ο μύθος ότι ο Βασιλιάς Λεωνίδας δεν φώναξε στους Πέρσες
        This is Sparta!!!Αλλά This is Pasxa!!!αχαχαχαχαχα

        1. Χαχαχαχα το καλύτερο Πάσχα ever, και κλααααμαααα οι χριστιανοτζιχαντ χαχαχαχα

          1. Δε βιαζομαστε καθολου. Προτιμουμε να γελασουμε τελευταιοι.
            Καλο ε 😉

      2. Γεια σου μεγαλε ελληνα!!!!! Που λες οτι η αληθεια ειναι η εβραικη και οχι η ελληνικη παραδοση. Ψαξε πως εγιναν χριστιανοι οι προγονοι σου……Για μαθε ποια ηταν η θεση της εκλησιας επι τουρκοκρατιας…..Για μαθε τι ειχε πει ακομα και ο γερος του μορια……και μετα φτιαξε καφεδακι να ξυπνησεις…..

    4. ΓΙΑ ΤΑ ΖΏΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ Κ ΜΙΑ ΦΩΝΉ ΑΡΙΣΤΕΡΉ ΥΠΈΡ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ, ΔΙΌΤΙ ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΈΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΔΕΞΙΟΊ, ΈΤΣΙ ΜΑΣ ΘΈΛΟΥΝ, Ο ΑΛΑΒΑΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΆ, ΠΡΏΗΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΆ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΉ ΠΑΡΑΠΈΜΠΕΙ ΌΤΙ Κ ΟΙ ΆΘΕΟΙ ΕΊΝΑΙ ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΟΙΠΌΝ ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΏΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΑΝΕ Κ ΕΊΝΑΙ ΠΌΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ….. ΔΙΌΤΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ ΈΒΑΛΕ ΑΛΟΙΦΕΣ ΕΝΤΟΣ Κ ΒΓΉΚΕ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΟΣ…….. ΆΡΑ Κ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΗΝ ΤΡΏΜΕ,,,,… ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΊΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΌΡΙ 35% ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΑΝΕ?? ΓΙΑΥΤΌ ΦΩΝΆΖΩ, ΈΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΆΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.. ΔΏΣΤΕ ΓΜ ΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΑΣ 40%ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΒΆΓΙΑ Κ ΤΟΝ ΑΛΟΙΦΉ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΓΜ ΤΟ ΣΠΙΤΆΚΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΆΞΟΥΝ?? ΠΟΛΎ ΜΥΑΛΌ ΘΈΛΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕ…….

    5. Ρε παιδια ξυπνηστε επιτελους κ σταματηστε να σκεφτεστε οπως οι παππουδες μας!Δεν υπαρχουν πλεον αριστεροι κ δεξιοι!Εχουν καταρρευσει ολες οι ιδεολογιες κ οι περισσοτεροι κινουνται με βαση το χρημα κ το συμφερον τους.Να βλεπουμε κ να κρινουμε για το καλο της χωρας μας ποιος ειναι πατριωτης κ Χριστιανος,χωρις να μας νοιαζει απο ποιον χωρο πολιτικο προερχεται.Στη συγκεκριμένη περιπτωση, μπραβο στον κυριο Αλαβανο γιαυτο που ειπε.Μακαρι να το ελεγε κ ο ψαλτης κ.Τσιοδρας!

    6. Στέφανε. Πάρε θέση. Να βγαίνεις και να τα λες όλα και για όλους, έξω από τα δόντια. Σε θέλουμε ανεμοστρόβιλο!! Αναμονή για εκπομπή σου. Σε όλον τον κόσμο, καλή ανάσταση με υγεία.

    7. Αγαπητοί φίλοι χρόνια πολλά..Αγαπητό μακελειό επίσης..Από όσο γνωρίζω πάρα πολύ καλά ο Αλαβάνος κόπτεται διότι είναι υπεύθυνος διαχείρισης των οικονομικών της Παναγίας της Τήνου,πράγμα το οποίο κληρονόμησε από τον παππού του Αλέξανδρο…Ήταν ανέκαθεν μέσα στη μάσα..Στο λιμάνι της Τήνου το νεοκλασικό αρχοντικό είναι του παππού του.. Ψάξτε το και μετά ας μιλήσουμε για θαύματα και ανησυχίες για την τέλεση των μυστηρίων του Πάσχα..Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους μας.

    8. …..Πολύ να εμφανισθείς. Ναι μεν πολύ ορθά τα λες αλλά προηγουμένως μας φόρτωσες τον άθεο Τσίπρα που μόνο καταστροφή έφερε.

      1. Πατριωτ,εισαι σιγουρος οτι τα λεει ορθα; Ή απλα συμφωνεις κ πας να τσιμπισεις;

    9. Έχετε τελειώσει.. Σε λίγο θα ακούσουμε ότι ο Αλέξης κάνει μαθήματα βυζαντινής μουσικής για να πηγαίνει να ψέλνει στην ενορία του. Θυμηθείτε τον Αλέξη στον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά που άφησε και περιστέρι. Η ορκωμοσία τους όταν έγιναν κυβέρνηση, έγινε με πολιτικό όρκο.
      Ήσασταν πάντα κολοτούμπες..

      1. Ακομα θυμομαστε που εδωσε τη Μακεδονια

    10. Μυρίζει εκλογές και πάει να μαζέψει ψήφους;

    11. Ela alekoooooo.re ti pathame.akomi k o barba alekos mas dulewi emasbtus pseutoxristianous.aleko ase tis malakies k trawa se kana hot spotaki na se peripihtoun eki ta pakia.na dis poso pai to galambiki.ypokriti atheee eleine wlaks.kali anastasi se olous tous xristianous elines patriotes orthodoxous.

    Comments are closed.