ΘΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΛΩΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΔΙΧΤΥ ΑΘΕΡΙΝΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ploto

    Ο υφυπουργός Άμυνας, και αρμόδιος για τα πλωτά φράγματα, Αλκιβιάδης Στεφανής, μίλησε για το συγκεκριμένο σχέδιο σε επίσκεψή του στη Μυτιλήνη.

    Στο σχέδιο τοποθέτησης πλωτών φραγμάτων στο Αιγαίο για να αντιμετωπιστούν οι προσφυγικές ροές, αναφέρθηκε σε επίσκεψη του, σήμερα στη Μυτιλήνη, ο υφυπουργός Άμυνας, και αρμόδιος για το θέμα, Αλκιβιάδης Στεφανής.

    Ο κ. Στεφανής ξεκαθάρισε, μιλώντας στον Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, πως η προσπάθεια είναι πιλοτική.

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    «Να δούμε πως λειτουργεί, να δούμε τα θέματα σχετικά με τους κανόνες ναυσιπλοΐας. Όταν ολοκληρώσουμε την πιλοτική λειτουργία, έλεγχο, αξιολόγηση, τότε θα σκεφτούμε αν θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα με απώτερο στόχο να περιορίσουμε τις ροές», σημείωσε.

    Δείτε επίσης! «Γλέντι» στο διαδίκτυο! Έτσι θα σταματήσει τους λ@θρομετανάστες το πλωτό φράγμα των 500.000 ευρώ; (ΦΩΤΟ)

    Ο ίδιος πρόσθεσε πως η κυβέρνηση εκτιμά πως θα είναι αποτελεσματικό και θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο αλλά είναι πρώιμο να ειπωθεί που θα τοποθετηθεί.

    Έκανε δε γνωστό ότι χθες, παραλήφθηκαν τα πρώτα 100 μέτρα.

    «Θα γίνει δοκιμή στο θαλάσσιο χώρο του Πειραιά με τα πρώτα μέτρα για να δούμε πως μπορούμε να τα διαχειριστούμε και μετά θα περάσουμε στο επόμενο βήμα, σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα και την Αστυνομία», υπογράμμισε.

    Μήπως καλύτερα να το δοκιμάζατε σε ιχθυοτροφείο; Μιλάμε για ένα φράγμα το οποίο θα πρέπει να κρατάει μακριά τους λ@θρομετανάστες, όχι τα ψάρια..!

    Ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας επισκέπτεται σήμερα τη Μυτιλήνη, στη συνέχεια τη Χίο και αύριο τη Σάμο, για να δει το πλαίσιο επιτήρησης των συνόρων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Γυρω απο τη Βουλή να βάλουμε ένα να ψαρεύει μαλάκες

    2. Με ένα σουγιαδάκι θα το κάνουν κομματάκια. Δεν χρειάζεται να βγάλουν τη χατζάρα από τη θήκη. Μπλέξαμε με πραγματικά ηλίθιους σαν και αυτούς που τους ψήφισαν….

    3. Γιατι πληγωνεται τ Συριζα που θ βρει τοσους ψηφοφορους μαζεμενους κ στελνετε κ στν ανεργια τοσες ΜΚΟ; 🤣🤣🤣😂😂😂

    4. Θα κρεμάσουν και μπάλες βόλεϊ να παίζουν. Εγώ προτείνω ένα πλέγμα με κρεμάμενα προφυλακτικά. Θεωρώ ότι έτσι θα προφυλαχθούμε καλύτερα…

    5. Ο μονος κερδισμένος αυτος που μας πουλησε αυτή την μαλακια.Το προτελευταιο διχτυ το πουλησε σε καποιο Ζωολογικο κηπο στην Αυστραλια για να μην ανακατεύονται οι παπιες με τις χηνες…και γαμι@νται μεταξυ τους

    6. Εντατικά καταδυτικά μαθήματα στα τουρκικά παραλία. Θα έρχονται υποβρυχίως.

      1. Θεωρώ ότι επεκτεινονται και υποβρυχίων. Δεν μπορεί τόση μλκια πια

    7. Καραγκιοζιλικια. Είχαμε τον χαζοτσιπρα τώρα έχουμε τον κουλη. Ρε μ@λακες γ@μω την εε σας ένωση, γ@μω τις αξίες σας, θα αφήσετε τον λαό να ζήσει επιτέλους όπως θέλει? Ρε @@ σας είπε κανείς πως γουστάρει ο λαός λαθρομετανάστες και ισλαμοφασιστες? Σας το είπε κάποιος αυτό? Αυτή την εντύπωση έχετε? Απελαστε τους γ@μω τα σπίτια σας ή εάν δεν μπορείτε σηκωθειται φύγετε. Έχουν κατάπατήσει δρόμους, έχουν μπει σε χωράφια και κλέβουν το βιος, βιάζουν, ληστεύουν, καθημερινά μαχαιρωνονται. Εάν γουστάρετε να κάνετε π@πες στους Γερμανούς και στην κομισιον αυτό είναι δικό σας θέμα ρε βλακες. Διωχτε τους γιατί όπως κυνηγάει ο κόσμος τους συριζαιους για το Σκοπιανό έτσι θα αρχίσει το κυνήγι και το δικό σας. Αφήστε τον λαό να ζήσει ελεύθερο ρε μ@λακεεεεεεεεες…… Διωχτε τους ρεεεεεεεε.

    8. Με 500.000 ουτε για διχτυ αθερινας δεν κανει. Εδω δινουν εκατομμυρια ευρω για να συντηρησουν τους εκατονταδες χιλιαδες λαθρο και τσιγκουνευονται να δωσουν κανα σοβαρο ποσο για να φτιαξουν κανενα φραγμα της προκοπης με αισθητηρες, καμερες, προβολεις κτλ. Ποια σοβαρη εταιρια θα ασχοληθει με τετοιο ευτελες ποσο?

    9. Αυτό είναι για να ψαρεύουν χταπόδια ή τίποτε μεγάλα ψάρια, όχι όμως για μετανάστες

    10. Τι φραγματα ρε και πρασινα αλογα;;;;;; Ποιος σας υποχρεωνει ρε απεριγραπτοι τυποι να δεχεσθε τις βαρκες των Τουρκων δουλεμπορων, οι οποιοι θησαυριζουν;;;;;;;;; Γιατι το Λιμενικο δεν τις γυριζει πισω στην Τουρκια, αλλα τις μαζευει και αποβιβαζει το φορτιο τους στις ακτες των νησιων;;;;;;;; Δεν ειμαστε κυριαρχο κρατος;;;;;; Γιατι δεχεσθε ρε τους λαθροεποικους;;;;;;;; Πρεπει να μπουν φραγματα;;;;;;; Απλα μην αφηνετε τις βαρκες να βγουν στην ακτη!!!!!!!! Αντε ρε τοσα χρονια το εχετε ξευτιλισει, γεμισατε την χωρα με καθε καρυδιας καρυδι, Ανθελληνες!!!!!!!!!

      1. Δεν σε χαλαει βλακα πελο…οι μελαμψοι επιβήτορες σε κανουν να νιώθεις γυναικα εεε;;;

        1. Κάτι υπάρχει μεταξύ σας, έτσι; αλλιώς δεν εξηγειται

    11. Θά έχει καί εξέδρες γιά νά κάνουν βουτιές οι πρόσφυγες τά καλοκαίρια ;

    12. Κρατήστε μακρυά τις μκο και απομονωστε οργανώσεις νέο ταξικές, ενεργηστε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και δεν χρειάζονται ούτε δίχτυα ούτε τίποτα.

    13. Ο/Η χχαχααχχα δώσε σανό ΚΥΡΙΑΚΟ! Δεν σε είχα για τόσο αετονύχη! λέει:

      Όποιος σκέφτηκε αυτή τη μπούρδα είναι μεγάλη αλεπού. Και ρίχνει στάχτη στα μάτια των ρατσισταριών (βασικό καύσιμο στη φιλελέ μηχανή του Κούλη) και προσφέρεται για μεγάλη κονόμα! Αλήθεια ποια εταιρία θα κατασκευάζει το δίχτυ που ούτε για αγώνα βόλευ δεν κάνει και ποια εταιρία θα αναλάβει με συμβόλαιο την συντήρησή του; Κάτι ακούγεται για πεντακόσια χιλιάρικα με ένα εκατομμύριο ευρώ για μπροστάντζα!

    Comments are closed.