ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ – ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 112 ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ – ΝΤΡΑΦΙ, ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ (LIVE ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
Πυρκαγιά στη Βορειοανατολική Αττική. Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Τρια νέα ηχητικά μηνύματα έφτασαν από το 112 τα τελευταία λεπτά, καθώς οι φλόγες δεν σταματούν πουθενά και  συνεχίζουν να κατακαίουν το Πεντελικό όρος.

Το πρώτο -εκ των τελευταίων- μήνυμα αναφερόταν στο Ντράφι, ενώ λίγα λεπτά αργότερα χτύπησε το 112 για εκκένωση της περιοχής Νταού Πεντέλης. Στις 10:00 ακριβώς ήρθε και το τρίτο μήνυμα για εκκένωση της Καλλιτεχνούπολης προς Ραφήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δεν εετε παραπουνου! Χουρτασαμαν μπιπ αυτες τσι μερις! Κι ιγου θα παρατησου τα ζα στου μαντρι π.κλανουνι συνεχεια απ του φοβου τς κι θα παρουνι φουτια κανια ωρα! Μη βριθου κι κατηγουρουμινος στου ανθους τσι νιοτης μ!

  2. Δεν το καταλαβατε ακομα;
    Θα τα καψουν οι μεμετηδες πρωτα ολα και μετα θα αρχιζουν να σας σφαζουν στο γονατο.
    Εσεις να μπαζετε καθε μερα ολο και πιο πολλους μιας και ειστε φιλεσπλαχνοι πανίβλακες

    1. Εμεις εδω στα νησια εχουμε φετος χιλιαδες τουρκους τουριστες.Εδωσαν ζωη στον εγκαταλειμενο τοπο μας και αρχισαν να κανουν και αγορες..Ειναι σωστοι κυριοι με ευγενεια και με τα ολα τους.Σεβονται τα παντα και η συμπεριφορα τους ειναι 100 χρονια μπροστα απο εμας που θεωρουμαστε δηθεν πολιτισμενοι.Δυο λεωφορεια και δεν κανουν την φασαρια και τις ζημιες που κανουν 2-3 οικογενειες δικες μας!!!
      Δεν ξερω αν ειναι πολιτικο παιχνιδι οι φωτιες αλλα εμεις φταιμε για όλα.Ο ελληναρας καραγκιοζης με τις κουτοπονηριες του και το παλιο εργο <> του Καζαντζακη παιζετε ακομα καθε μερα….Να το δειτε αν δεν το εχετε δει για να παρετε ιδεα τι εστι Ελληνας…..
      Ολα τα καμενα γρηγορα θα γινουν οικοπεδα, ανεμογεννητριες οπως και στον Εβρο,Ευβοια και αλλου…

      1. …..Ο ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ.ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΦΑΛΑΓΓΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ….ΑΥΤΑ ΤΑ 2ΜΕΤΡΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝΕ ΑΘΗΝΑ…..

  3. οι φωτιες, και ειδκοτερα κοντα σε αστικα κεντρα, μπαινουν απο τους συνεργατες της εκαστοτε μεταπολιτευτικης λεγομενης ελληνικης κυβερνησης αμερικανοτσολιαδων, τους μιτατζηδες τουρκοαλβανους και λαθροπακιστανους της τουρκιας και οι ανεμογεννητριες ειναι μοναχα το αποτελεσμα….
    τα δαση κοντα σε αστικα κεντρα και στο εβρο περισυ χρησημευουν στον ελληνικο στρατο ως ορμητηρια για να αντιμετωπισει τον πολεμο πολεων που σχεδιασε η τουρκια με τους τουρκοαλβανους μιτατζηδες της για να κανει ταυτοχρονα εισβολη στην καποτε ελλαδα….
    οι φωτιες στρατηγικα μπαινουν κοντα σε αστικα κεντρα κατ εντολη της τουρκιας….

    1. Επιτέλους ένα σωστό σχόλιο. Είναι 100% σίγουρο πως κάποιος Πακμαν ή Τουρκαλβανός έβαλε την πυρκαγιά που τώρα καταστρέφει τα πάντα!!! Υπάρχουν και ΄Ελληνες βέβαια που κάνουν τέτοια σαν τον άλλον τον κοτσιδάκια που ήταν καθηγητής στα σώματα ασφαλείας!!

Comments are closed.