ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΚΕ ΓΙΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ 100 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ – ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΔΙΟΝΥΣΟ, ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟ, ΒΑΡΝΑΒΑ, ΕΡΕΤΡΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ – ΗΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ 112 ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ (LIVE)

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης (15354)

Ομάδα της ΟΠΚΕ σύμφωνα με πληροφορίες, έσπευσαν στον Βαρνάβα προκειμένου να απεγκλωβίσουν περίπου 20-25 οχήματα που είχαν εγκλωβιστεί μέσα στις φλόγες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα άτομα διεσώθησαν από την ομάδα ΟΠΚΕ.

Τα αυτοκίνητα προσπαθούσαν να ξεφύγουν από το σημείο της φωτιάς και τελικά εγκλωβίστηκαν στη μέση του δρόμου. Οι φλόγες τους περικύκλωσαν και από θαύμα γλιτώσαμε το νέο Μάτι. Ομάδες της ΟΠΚΕ και της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να πάρουν από το σημείο τους ανθρώπους που ήταν μέσα στα αυτοκίνητα.

Σε ότι αφορά, στη φωτιά που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα, πηγαίνει προς τον Μαραθώνα και τη Σταμάτα όπως τη γύρισε ο άνεμος. Πριν λίγα λεπτά εστάλη μήνυμα στους κατοίκους στη Σταμάτα Αττικής να απομακρυνθούν μέσω Δροσιάς και Κηφισιάς προς Εθνική Οδό

Διαβάστε επίσης:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Βαρνάβα

Μέγαρα: Περιορίστηκε η φωτιά κοντά στον οικισμό Νέο Μάζι- Αναφορές για άτομο με εγκαύματα

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ – ΗΧΗΣΕ ΤΟ 112 ΓΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ – ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑ (BINTEO)

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ – ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ – ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ – ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ – ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Φωτιά και στο Μαυρομάτι Βοιωτίας: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Φωτιά στην Ερέτρια Ευβοίας: Καίει κοντά σε σπίτια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. χρειαζεται χωρος για ανεμογεννητριες εχει δωσει το λογο της η κουλα με το αζημιωτο βεβαια, τι θα κανουν οι γερμανοι θα την κλεισουν τη φαμπρικα;

  2. Ολες οι δυνάμεις της Φύσης είναι εναντίον μας. Κάτι καρμικό συντελείται. Επομένως κάποιος; κάποιοι; πρέπει τάχιστα να ξεκουμπιστούν από τη Χώρα, για να επέλθει ηρεμία.

  3. Εχετε εμπιστοσυνη στο Μωυση! Εγγυαται οτι ολοι θα γινετε bbq κι ας πλερωνετε τη ΔΕΗ του κυρ εικονο…Στασση του…επενδυτη!

  4. Ο τσομπάνης του μαξίμου συνεχίζει κανονικά τα μπάνια και το ραχάτι;;;Α ρε ραγιάδες καλά σας κάνουν.

  5. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ κόμμα ανώμαλων παιδόφιλων κσι ψυχάκηδων δολοφόνων, μαφιόζων, η τελευταία σας αποστολη είναι το κάψιμο της Ελλάδας;;;
    ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΠΟΤΕ.
    ΕΔΩ !!! ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΎΜΕ!!!!!

  6. ΝΔάκιες δημοσιάκιες Μπουμπουκάκιες μητσιτάκιες, αμόρφωτου στούρνοι, Στούρναρέοι, Αδειλιναρέοι, Συριζοπουστάκιες ΚΑΦΤΕ ΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  7. Μπαλατσινε, Αργυροχοιδη συλληψεις και γρηγορα! Ειδαμαν κατι παππουδες που καιγανε….κουκουναρια! Αι σιχτιρ καθαρματα καθοσαστε ακομα στις…δημοκρατικες σας καρεκλες!

  8. Αυτούς ψηφίσατε, αυτοί σας αξίζουν γελάδια νεογέλληνες

  9. Μουρε μπαταρια τσ ευρωπς γενικαμαν! Τι καμμινα χουρια τ κατουχη κι πρασινα αλουγα! Ιφτιχως στου μαντρι εχου γιματις σκαφιδις μι νιρου !

  10. Τα ζώα του 3% που χτίζουν μέσα στα δέντρα θα μας κάψουν. Αλλά η Νέμεσις είναι αμείλικτη.

    1. ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ…

  11. φυγε ρε αφορισμενε τα κατεστρεψες ολα καθαρμα

  12. Ο Έλληνας δέντρο πλέον θα βλέπει μόνο σε φωτογραφία.

Comments are closed.