ΘΑ ΠΟΤΙΣΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ! 50.000 ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ – ΑΝΗΛΕΕΙΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΠΙΔΡΟΜΗ – ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ “ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ”

    Κοινοποίηση:
    ezgif-3-9782ada707

    Στρατιωτικές δυνάμεις από τα σύνορα με την Συρία, την Αίγυπτο και τον Λίβανο μεταφέρουν σε μία τεράστια επιχείρηση αερομεταφοράς οι Ισραηλινοί για να ανακαταλάβουν τις επτά πόλεις που έχουν απωλέσει στα νοτιοδυτικά της χώρας μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς.

    Μεταφέρουν τουλάχιστον 20.000 άνδρες και συνολικά σχεδιάζουν να μεταφέρουν επιπλέον 30.000 πέρα από τις δυνάμεις που ήδη έχουν αναπτυχθεί προκειμένου μετά την ανακατάληψη των πόλεων τους που σίγουρα θα είναι μια αιματηρή υπόθεση, να προχωρήσει σε εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας!

    Δείτε βίντεο από την επιχείρηση αερομεταφοράς:

    Αυτή την στιγμή οι μάχες διεξάγονται σε 22 περιοχές γύρω από την Γάζα ανακοίνωσαν οι Ισραηλινοί.

    Το νούμερο 2 της Χαμάς, Σάλεχ Αλ Αρούρι, δήλωσε ότι η οργάνωση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μια ισραηλινή χερσαία εισβολή στη Γάζα, την οποία περιέγραψε ως «το καλύτερο σενάριο για εμάς ώστε να επιλύσουμε τη σύγκρουση εναντίον του εχθρού».

    Ακόμη, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Shehab, ο Αλ Αρούρι, δήλωσε ότι «η μάχη που ξεκίνησε έχει στόχο την ελευθερία του λαού μας και το δικαίωμά μας να είμαστε ελεύθεροι και ασφαλείς σε μια ελεύθερη και ανεξάρτητη πατρίδα».

    «Αυτή δεν είναι μια καταδρομική επιχείρηση. Είναι μια ολοκληρωτική μάχη. Σκοπεύουμε οι μάχες να έχουν συνέχεια και το μέτωπο να επεκταθεί» προειδοποίησε και συνέχισε λέγοντας ότι «η Χαμάς είναι έτοιμη για το χειρότερο σενάριο».

    «Όλα τα σενάρια είναι πλέον πιθανά και είμαστε έτοιμοι για μια ισραηλινή χερσαία εισβολή», ανέφερε και σημείωσε ότι το Ισραήλ σχεδίαζε να εξαπολύσει επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη.

    Ο Αλ Αρούρι διακήρυξε ότι «η Χαμάς έχει αιχμαλωτίσει αρκετούς Ισραηλινούς και αυτό ώστε να ασκήσει πίεση στην ισραηλινή κυβέρνηση και να προχωρήσει στην απελευθέρωση όλων των Παλαιστινίων που κρατούνται στις φυλακές του Ισραήλ».

    «Καταφέραμε να σκοτώσουμε και να αιχμαλωτίσουμε πολλούς Ισραηλινούς στρατιώτες. Οι μάχες συνεχίζονται ακόμη. Όσον αφορά τους αιχμαλώτους μας, σας λέω ότι η ελευθερία σας διαφαίνεται σε μεγάλο βαθμό. Με αυτά που έχουμε στα χέρια μας θα σας αφήσουμε ελεύθερους. Όσο συνεχίζονται οι μάχες, τόσο θα αυξάνεται ο αριθμός των αιχμαλώτων», σχολίασε.

    Σκηνή από την μεταφορά αιχμάλωτης Ισραηλινής στρατιωτικού στην Γάζα:

     

    Γιατί τόσο μίσος; Γιατί το αίμα φέρνει αίμα. Κοιτάξτε πώς «βλέπουν» οι Παλαιστίνιοι τους Ισραηλινούς:

     

    Ο ίδιος, υποστήριξε ότι βρίσκονται και ανώτεροι αξιωματικοί του ισραηλινού στρατού στα χέρια της Χαμάς.

    «Υπάρχουν πολλοί Παλαιστίνιοι νεκροί και πολλοί Ισραηλινοί νεκροί, καθώς και αιχμάλωτοι, και η μάχη βρίσκεται ακόμη στο αποκορύφωμά της», συμπλήρωσε.

    «Η Χαμάς είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει μια ισραηλινή χερσαία εισβολή στη Γάζα», κατέληξε το νούμερο 2 της Χαμάς.

     

    Την ίδια στιγμή, οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι ζήτησαν από το Ιράν, το Ιράκ και την Ιορδανία να τους παραχωρήσουν το πέρασμα στο Ισραήλ. Έχουν δηλώσει ότι η πρόθεσή τους είναι να «κατακτήσουν την Ιερουσαλήμ»

     

    Δείτε LIVE εικόνα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Οι Φιλισταιοι Μινωιτες ηταν εκει πριν τους γυφτοδουλους εβραιους,οι Αγγλοι μετα τον 2ΠΠ..για να εχουν πληρη υποταγμενη την περιοχη,εδωσαν στο χανουμακι του Χαμιτ,Χουριον την γη των μετα Παλαιστινιων δωρο στην βρωμοφυλη αυτη,τα ιδια εκαναν στους Ελληνες(δες Μακκαβαιοι)τα ιδια εκαναν στους Ρωμαιους,αλλα εκει επεσε ατσαλι και βρηκαν αλλο τροπο…το εβραικο σαρακισμο,εκ των εσω,ντυσου μιλα αλλαξε οπως ο εχθρος..και ειδαμε το 1453 το αποτελεσμα,εδω η Θεσσαλονικη ηταν η δευτερη ιερουσαλημ με πανω απο 300Κ εβραιους…και κανενας δεν μιλησε ποτε…χασαμε στην αρχη..ο Αριστοτελης καλα τα ελεγε…καποιος αλλος δεν τον ακουσε..και αυτα πληρωνει η ανθρωποτιτα σημερα….

    2. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ

    3. ΕΓΩ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΑΟΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥΣ……. ……..

      1. Αγνώμονες Έλληνες. 400 χρόνια σκλαβιάς και μυαλό δεν βάλαμε. Ποιος λαός θα αρνιόταν σε άλλο λαό το δικαίωμα των πατρογονικών του? Αυτό λένε και οι απέναντι σε εμάς. Ποια εδάφη των Ελλήνων? Ποιά εδάφη των Κυπρίων?

    4. Είναι η χώρα των Εβραίων. Τι δεν καταλάβετε? Στον Χριστό πιστεύετε. Ιουδαια ήταν και τότε και είναι και τώρα. Ο Χριστός δέχθηκε πολύ καλά και τίμησε τους Έλληνες. Τους Έλληνες τους δέχθηκε και ο Χριστός και τους υποστηρίζει και ο Μωάμεθ. Έχουμε χάσει πατρίδες. Γι αυτό θα πρέπει ο κάθε λαός να έχει τα πατρογωνικά του.Γι αυτό και Εβραίων χώρα είναι. Χάσαμε την Σμύρνη. Χάσαμε την Κωνσταντινούπολη. Τι δεν καταλαβαίνετε? Ότι λαός χωρίς πατρίδα δεν υπάρχει.

      1. Ο Χριστός ήταν από τη Γαλιλαία και οι Εβραίοι τον σταύρωσαν.-

    5. Πριν λίγες μέρες τα κινητά σαπούνια,φτύναν μια Χριστιανική πομπή,μόνο για να δείξουν ότι ακόμα είναι σατανιασμένα δίποδα.Η απάντηση από ψηλά ήρθε.Επέτρεψε ο Κύριος να χυθεί αίμα,πάρτε να χετε εβραϊδια

    6. Ένας είναι ο φόβος μου. Οι χιλιάδες αλλαχουακμπαρηδες που με την βοήθεια της Τουρκίας θα περάσουν στην Ελλάδα και οι άθλιοι των Αθηνών που θα τους υποδεχτούν και διασπείρουν στην επικράτεια ως πρόσφυγες!

    7. Όλα γίνονται για να γκρεμιστεί το τέμενος του Ομάρ…πως άλλωστε θα χτιστεί ο ναός του Σολομώντα.

    8. Και με τους εβραιους ΚΑΙ με το Κασιδιαρη? Πωτςγενεναυτο

    9. Καλό μελετά κ έρχεται……ποιος πιστευει ότι δεν θα τα ζήσουμε κ δω αυτά??? Όλα τα μουσλιμια που ταΐζουν εδώ κ λιαζονται θα χυμηξουν……..

    10. Τόσα χρόνια που οι Εβραιοι τους βασανίζουν και τους δολοφονουν μέσα στη χώρα τους την οποία έχουν καταλάβει με το έτσι θέλω είναι καλά??? Γιατί δεν μας δείχνεις κι αυτά που εχουν κάνει οι Οβραιοι???? Ο ….περιουσιος λαός?????

    11. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα , οταν οι μαριονετες της Δυσης τοσα χρονια κανουν τα…στραβα ματια στους εποικισμους του Ισραηλ στα Παλαιστηνιακα εδαφη. Τωρα οι υποκριτες διαρειγνιουν τα ιματια τους που επετεθει η Χαμας στο Ισραηλ. Τοσα χρονια ολοι ηταν μουγγοι στις αθλιοτητες του Ισραηλ εις βαρος των Παλαιστηνιων. Βγηκε και ο Μητσοτακης πρωτος και καλυτερος να καταδικασει την επιθεση της Χαμας. Δεν τον ακουσα ποτε να καταδικαζει τους εποικισμους του Ισραηλ σε ξενα εδαφη!!! Οι εποικισμοι λοιπον και η καταπιεση του Ισραηλ στον λαο αυτο και αλλα πολλα εφερε αυτην την επιθεση , αλλα ολοι κανουν την….παπια και και υποστηριζουν τον… Γολιαθ και ουτε κουβεντα για τα δεινα ετων του Δαυηδ!!! Κοπτονται ομως για την Ουκρανια οι καραγκιοζηδες!!

      1. Μαλλον εχεις μπερδευτει με τις εθνικοτητες των γολιαθ και δαυΐδ συντροφε…

    12. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ?? ΜΟΥΓΚΑ?? ΤΙ?? ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ?? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΧΑΜΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΧΕΙ ΤΡΕΛΟ ΓΛΕΝΤΙ.

      1. Έχεις πλάκα Εβραίε. Μας φόρτωσες τον Εβραίο Μητσοτάκη και κατηγορείς τους Έλληνες. Συνεχίστε το ίδιο βιολί. Καλά το πάτε…

      2. …για βάλε κι εντός των Αθηνών. Τι γράφει στις τελευταίες γραμμές, οι Ταλιμπάν ζήτησαν από το Ιράν Ιράκ και Λίβανο να έχουν ανοιχτό διάδρομο.
        Ποιους έχουμε εντός των συνόρων μας, οι οποίοι είναι το δεξί και αριστερό χέρι των Τούρκων;

    Comments are closed.