ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ! ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΟΛΑ Η ΡΕΠΟΥΣΗ – ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ – ΠΟΙΟΣ “ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ”, ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ… (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    maria-repousi-ena

    Κατά της πρόσφατης απόφασης του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία τα θρησκευτικά πρέπει να «αποβλέπουν στην ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης των ορθόδοξων μαθητών», του σχολικού αγιασμού, αλλά και των εικόνων ηρώων του 1821 που κρέμονται στους τοίχους των σχολείων, τα έβαλε η ιστορικός και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Ρεπούση, με τελευταία ανάρτησή της στο Facebook.

    Η θεωρητικός του «συνωστισμού» των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης κατά την Μικρασιατική Καταστροφή, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά, χαρακτηρίζοντας «φονταμενταλιστικό» κράτος την Ελλάδα και τάσσεται κατά την παρουσία εικόνων με ήρωες της Εθνεγερσίας στους τοίχους των σχολικών μονάδων της χώρας.

    Γράφει συγκεκριμένα:
    «Εξοργίζομαι αλλά δεν απορώ με την απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά. Είμαστε ένα δυτικού τύπου φονταμενταλιστικό κράτος. Το πρώτο πράγμα που κάνουν τα παιδάκια με την έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι ο αγιασμός. Όλοι οι υπουργοί παιδείας ξεκινούν τη χρονιά παρευρισκόμενοι σε αγιασμό. ΝΥΝ και πρώην. Ανεξαιρέτως.
    Τελειώνει ο αγιασμός και ξεκινά η σχολική χρονιά. Σε καθημερινή βάση η πρωινή προσευχή. Προς επίρρωση, ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός. Αυτός νομίζω σε μηνιαία ή διμηνιαία βάση. Θα σας γελάσω.
    Για να μην ξεχνιέται το παιδί σε τί είδους σχολείο πηγαίνει, οι τοίχοι της τάξης στολισμένοι με εικόνες Αγίων και ήρωες του 21. Τα θρησκευτικά καπάκι που λένε».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    54 Σχόλια

    1. Αυτήν την Συριζάια πουτ@να πρέπει ολοι οι Έλληνες να την γ@μήσουμε, να την ξεσκίσουμε.Ρεπούση άντε και γ@μήσου και εσύ και το τσογλάνι, ο προδότης Τσίπρας.

    2. Προφανώς αυτό το ερπετοειδές θα ήθελε στους τοίχους των αιθουσών των σχολείων μας, τον Κεμάλ και την Ζακ Κωστόπουλος…

    3. Οι ιστοσελίδες, είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας και μας διδάσκουν πως σκέφτεται ο λαός!
      Γιατί στην ανωνυμία γινόμαστε αυτό που πραγματικά είμαστε, ζώα δλδ!
      Ένας χίμμαρος υβρεων, ούτε ένας μια λογική απάντηση.
      .
      Δεν με εκπλήσει βέβαια, γιατί 6 χρόνια που σχολιάζω έχω διαπιστώσει ότι ο νεοέλληνας είναι
      ο primitive βλάκας της Ευρώπης, αυτά τα εξωπραγματικά που συμβαίνουν στην χώρα,
      δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα του σκοταδισμού του.
      .
      Κάνω την συγκρηση βλέποντας ντοκιμαντέρ σε ισλαμικά σχολεία, αλλά δεν βλέπω διαφορές,
      ψύχωση και τύφλωση στο ένα το ίδιο και στο άλλο!
      .
      Οι αρχαίοι πρόγονοι μας έλεγαν η αμφισβήτηση είναι η πεμπτουσία της ελεύθερης
      επιστήμης, γιατί γεννά την έρευνα και η έρευνα φέρνει την α-λήθεια,
      “μέμνησο απιστείν”, δλδ αμφισβήτα και ερεύνα.
      .
      Λυπάμαι για σας, γιατί σας θεωρώ παραστρατημένους ομοεθνείς μου, που ο
      σατανόπνευστος ιουδαίος φυτευσε στην ψυχή σας τον φόβο και το ψέμα!

      1. Ζagklos το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια δε σε παιρνει εδω μεσα!

    4. Οποιος καταφερει και αφιερωσει ενα λεπτο απο τον πολυτιμο χρονο του, κοιτοντας προσεκτικα την φωτο της ”κυριας” σ’αυτο το σαί’ι’τ , θα καταλαβει τι κουβαλουν στην καρδια και την ψυχη τους, αυτη και ολοι οι ομοιοι της…..

    5. Μην τη λετε πασοκοσυριζαια! Μην ξεχνατε οτι τη διορισε συμβουλο στο υπουργειο παιδειας η Μαριεττα Γιαννακου Κουτσικου επι καραμανλακου!!!!!

    6. Από που κατάγεται αυτό το άπλυτο μου@@@@νο;;;; Πήγαινε στο διαβολο μωρή και άσε μας ήσυχους που θα μας κυβερνήσεις εσει ρε
      μαλακησμενο κρανίο;;;

    7. Τι ηθελες ρε νουμερο να εχουν οι τοιχοι των σχολικων αιθουσων, αντι για εικονες, γυμνες;;;;;;;;; Αντε στα τσακιδια!!!!!!

    8. Η μεγαλύτερη παγίδα είναι αυτή η κόντρα μεταξύ μας τόσα χρόνια(ορθόδοξοι εναντίον πολυθεϊστών).Το μόνο που κάνουμε είναι να δίνουμε τροφή στους εχθρούς μας την ώρα που έχουμε χάσει σχεδόν τα πάντα ως έθνος και φυλή!!!Ξυπνήστε και μη τρώγεστε.Έλληνες φυλετιστες ΕΝΩΘΕΙΤΕ

    9. έχει γράψει βιβλίο, είναι συγγραφέας.

      1. ρεπούτση ή ρεπούστη;;; ιδού η απορία.

    10. Η τετραετια που περασε με τους ανεκδιηγητους που πουλουσαν τρελα και εξακολουθουν να πουλουν, εφερε στην επιφανεια οτι πιο σαπιο υπαρχει στην Ελληνικη κοινωνια, τους πειραζει η θρησκεια, οι εικονες, οι ηρωες του 21 κτλ!!!!!!!! Σε οποιον δεν αρεσει η ορθοδοξη Ελλαδα να ξεκουμπιστει να παει στον αγυριστο!!!!!!!!! Αν δεν ξυπνησουμε να αντισταθουμε στα σχεδια Ανθελληνων, θα βρεθουμε προ εκπληξεων, εν τω μεταξυ η λαθροεισβολη καλα κρατει!!!!!!!!! Και οι κρατουντες τους υποδεχονται!!!!!!!!

    11. Σάλτα και πνίξουν ποσοκοσυριζε’ι’κο σαριδι.

    12. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών! και όχι ανθελληνικών σκ…τών

    13. ειναι απλά τα πραγματα ..συριζοαριστροτουκολου και οι απλητες και αξυριστες μετρεσες τους τα σκουληκια…..εχουν μαγκωσει πολλα πολλα εκατομυρια ,με σκοπο τνα χαθει η ιστορια τα ηθη και εθημα της πατριδας ..θεος τους ειναι το χρημα ..και αμα εχεις το χρημα,, τους εχουν διδαξει οι οδηγητες τους ,,οπου γης και πατρις …εσυ τα παιδια σου τα εγγονια σου…Τι σε νοιαζει αν σφαξανε τους Ελληνες της μικρας Ασιας και αρπαξαν τις περιουσιες τους οι τουρκοι εσυ τα πηρες ;;

    14. Αν δεν την αρέσει την κυρία ας πάει να ζήσει στο Μπαγκλαντές να δεί τη γλύκα

    15. Η πουτάνα θέλει κρέμασμα καί μετά στό κρεματόριο.Αυτή η λινάτσα μαγαρίζει τήν χώρα μας.
      Πρέπει αμέσως εξαλειφτεί γιατί δηλητηριάζει τά πάντα.
      Γιάννης Λάκων

    16. Εξοργίζομαι αλλά δεν απορώ με τα γραφόμενά της εν λόγω μανδάμ, έτσι για να ξεκινήσω το σχόλιο ευγενικά.
      Μωρή ανώμαλη, άθεη και ανθέλλην ρεπούση, θα στο πώ όσο πιό κομψά μπορώ από τα νεύρα μου μαζί σου.
      ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΑΕΙ ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΗΘΗ, ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. (Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο κράτος εκτός του δικού μας) ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΨΑΧΤΟ.
      ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΧΕΣΑΙ, ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΣΑΙ.
      Οι υπόλοιποι να σκεφτούμε σοβαρά επι τέλους, ότι κάποιοι Έλληνες υπήκοοι έχουν τα ίδια ακριβώς μυαλά με δαύτηνε.

    17. ναι και κσέχασα.Όχι και να σπάσουμε την οθόνη ρε συ φίλε για την τσοντόβια που θέλει νάχει πούρο με νεύρα να παίζει και δεν βρίσκει.

    18. Μια ερωτηση μονον για την εν λογω.Οταν εξελεγη βουλευτης ειχε τουρκικη τσυτοτητα;Ειναι Τουρκος υπηκοος & μπορει να διεκδικη θεση στο Ελληνικο κοινοβουλιο;

    19. Βρε παιδια δεν ειναι μονο αυτο το απλυτο τσοκαρο που εχει αυτες τις ιδεες για την θρησκεια την πατριδα την οικογενεια και γενικα ολο το σφαξιμο των Ελληνων απο τα μεμετια,αλλα οταν ρωτησεις ολους τους ξεφτιλισμενους απλυτους Μπολσεβικους του ΣΥΡΙΖΑ τις ιδιες ιδεες εχουν με αυτο το βρομικο και σιχαμενο πραμα,και μονο που την βλεπεις σου ερχεται εμετος !!!

    20. Επρεπε να την πετουσαν στην στο αιγαιο πελαγος χωρις σωσιβιο και θα εβλεπε αμεσως μπροστα της τον χριστο και ολους τους αγιους μαζι, το σιχαμα.

    21. μην ασχολεισθε με την σχιζοφρενη. δεν ειναι μονη της .υπαρχουν και αλλοι σαν αυτη

      1. …και σε όλο το ¨δημοκρατικο τόξο¨

    22. εσύ παιδί μου τραβάς μεγάλο ζόρι.κρίμα χρυσό μου.δεν υπάρχει κάποιος να σε βοηθήσει; να σου ρίξει ας πούμε κανα….ευχέλαιο;

    23. Εδώ είναι Ελλάδα χριστιαννων. Αν δεν σου αρέσει να πας στο χαρέμι του σουλτάνου να καθαρίζεις καμπινεδες πατσαβούρα.

    24. Nα βάλουμε καμία πορνό φωτογραφία στους τοίχους των σχολείων μας; αυτό θα την “έφτιαχνε” την κυρία;
      Έλεος

    25. Τι είχαν τα έρμα κι ψουφούσαν μεσμέρ
      τα βγάζαμι μεσμέρ τα μπαζαμι.
      .
      Ορθοδοξία και Ελληνισμός,
      όπως σαρδέλα γλυκό!

    26. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΕΡΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ. ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΤΟ 1922 ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΘΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
      ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΗΚΕΣ.

    27. Αυτό το καλοπληρωμένο ανθελληνικό απόβρασμα αν διαφωνεί με την ελληνική παράδοση, ας τσακιστεί να μας απαλλάξει από την παρασιιτική δύσοσμη παρουσία της και να μεταναστεύσει μαζί με τους ομοίους της σε μουσουλμανικες πολιτστικές συνήθειες….που πολύ θαυμάζει…κι αναρωτιέμαι συμβάλλω κι εγώ ως φορολογούμενη πολίτις στη μισθοδοσία αυτού του ερπετοειδούς;;;; βρε πού πάμε!!!!! ως πότε θα τους ανεχόμαστε κάτι τέτοιους οχετούς να βρωμίζουν τον πολιτισμό μας και να αλλοιώνουν την καταγωγή μας;;;;;;

    28. Τι άλλο να περιμένεις από ένα σαυροειδές που το μόνο του μέλημα έιναι η καταστροφή της ορθόδοξης Ελλάδας.
      Θα τα πούμε σύντομα με όλα τα σαυροειδή και τα λαοθροπηθίκια. Ψάξτε τρύπες.
      τα γεγονότα είναι κοντά…

    29. Αυτό που ταιριάζει σε μια αίθουσα διδασκαλίας,
      δεν είναι ένας άνθρωπος καρφωμένος σε μια σανίδα
      με το βρακί, ούτε οπλαρχηγοί, παρά δάσκαλοι φιλόσοφοι!

      1. Είτε θέλετε είτε όχι εθνομηδενιστες, επίσημη θρησκεία του κράτους είναι η ορθοδοξία,είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι…….Σε ότι αφορά τους οπλαρχηγούς,αν δεν ήταν αυτοί,θα είμαστε γιουσουφακια του τρελλου δικτάτορα και θα μιλούσαμε την τουρκική.Αν δεν σας αρέσει φασιστακια της ΝΤΠ μπορείτε να μεταναστεύσει σε ουδέτερο θρήσκα κράτη.

      2. ο εσταυρωμένος είναι ο καλύτερος δάσκαλος και φιλόσοφος και οι οπλαρχηγοί είναι οι αμέσως επόμενοι. Οπότε πού διαφωνείτε μανδάμ;

      3. Zagklos,Αυτος ο καρφωμενος με το σωβρακο στη εικονα ειναι ο Δημιουργος μας και Κυριος μας Ιησους Χριστος που Σταυρωθηκε και για εσενα ρε πανηλιθιε.Τη αποστομωτικη για σενα απαντηση για τις φωτο των οπλαρχηγων στα σχολεια θα τη αναγνωρισεις στα προηγουμενα εδω σχολια των Ελληνοψυχων.Αντε ζωον.

        Παρολα αυτα ευχομαι ολοψυχα να σε φωτισει ο Θεος.

        1. Όχι φίλε μου δεν συμφωνώ ως προς τον χαρακτηρισμό που του προσάπτει του ζαγκλου,δεν είναι πανηλίθιος.Απεναντιας θα έλεγα,είναι πανέξυπνος και ραδιούργος και υπάρχει λόγος που εκφράζει την ακραία αυτή εθνομηδενιστικη ας το πούμε άποψη,εκμηδενίζοντας και απαξιώνοντας τα ιερά και όσια μας,κάνοντας το,μέσα από ένα πατριωτικό σάιτ.Εχει ξεκινήσει πόλεμος για να γίνει ουδετεροθρησκο κράτος ή πατρίδα,διότι μέσω αυτής της οδού,θα μπορέσουν και πιο εύκολα να επιτύχουν και όλες τις άλλες “αλλαγές”που ετοιμάζουν στον δυστυχο Έλληνα.Ολες οι επερχόμενες αλλαγές του υπερμνημονιου είναι αναρτημένες και υπογεγραμμένες από τους Ελληνόφωνους πολιτικούς στο διαδίκτυο,Εκκλησία θρησκεία και Άγιο όρος στην ατζέντα της Μπίλντεμπεργκ για άμεσες αλλαγές….

        2. Για σένα ζώων, είναι ο θεός σου, για μένα τον απροσκύνητο Έλληνα είναι ένα
          τίποτα, δεν έχει υπάρξει, όλα αυτά τα λογάκια που ντεμέκ είπε, τα είπαν
          εκατοντάδες χρόνια αργότερα οι σιωνιστές ευαγγελιστές.
          .
          Και μάθε τετράποδο, η εκκλησία αφόρισε όλους τους οπλαρχηγούς
          και έκανε τα πάντα για να σταματήσει την επανάσταση του 21.
          Το σχολείο, δεν είναι για να μαθαίνουν τα παιδιά για την εβραϊκή
          μυθολογία που είναι η παλαιά διαθήκη, αλλά γράμματα.
          Και αυτά τα δίδαξαν οι αρχαίοι μας φιλόσοφοι, χλεχλέ.

          1. Μην διαβαζετε την προπαγανδα του zagklos ο αφορισμος απο τον Πατριαρχη προς την επανασταση ηταν καθαρα εικονικος για να προστατευσει τους χριστιανους της Πολης αλλωστε και ο ιδιος ο Πατριαρχης ηταν μελος της Φιλικης.

        3. Για σένα ζώων, είναι ο θεός σου, για μένα τον απροσκύνητο Έλληνα είναι ένα τίποτα,
          δεν έχει υπάρξει, όλα αυτά τα λογάκια που ντεμέκ είπε, τα είπαν
          εκατοντάδες χρόνια αργότερα οι σιωνιστές ευαγγελιστές.
          .
          Και μάθε τετράποδο, η εκκλησία αφόρισε όλους τους οπλαρχηγούς
          και έκανε τα πάντα για να σταματήσει την επανάσταση του 21.
          Το σχολείο, δεν είναι για να μαθαίνουν τα παιδιά για την εβραϊκή
          μυθολογία που είναι η παλαιά διαθήκη, αλλά γράμματα.
          Και αυτά τα δίδαξαν οι αρχαίοι μας φιλόσοφοι, χλεχλέ.

          1. Ζαγκλέ σου εύχομαι να δείς το πραγματικό τίποτα μπροστά σου. Πηδάει καλά απο όλες τις τρύπες όσους προσβάλλουν τα θεία. Πάρε και λίγη βαζελίνη για να γλιστράει. Σας λυπάμαι όλους εσάς που είστε κατα φαντασίαν έξυπνοι αλλά δεν βλέπετε πέρα απο την μύτη σας, γιατί είστε ζωύφια, ούτε καν ζώα.

    30. Για εμας τους χριστιανους η θρησκεια μας ειναι η αποκαλυψη της αληθειας δηλαδη η φανερωση του Θεου στον ανθρωπο, δεν ειμαστε ουτε φονταμενταλιστες οπως οι ισλαμιστες ουτε πιστευουμε σε ψευτικους θεους και ειδωλα. Τα αγια μυστηρια λοιπον που εχει ορισει η Ορθοδοξη εκκλησια οπως η τελεση του αγιασμου σκοπο εχουν την ληψη της χαρης του αγ.πνευματος προς αγιασμο και ιαση των πιστων. Το ιδιο ισχυει και για την προσευχη και τον εκκλησιασμο ειναι τροπος επικοινωνιας με τον αληθινο Θεο.Αυτο μπορει να ενοχλει τους αθεους η τους αλλοθρησκους αλλα αυτο ειναι δικο τους προβλημα. Οσο για τους ηρωες του 21 να θυμισω οτι διχως αυτους ισως να φοραγαμε ακομα τουρκικο φεσι αυτο μπορει σε καποιους να αρεσει σε εμας ομως ΟΧΙ!Τα παιδια μας θα πηγαινουν σε σχολειο ελληνικο και χριστιανικο δυο εννοιες που αποτελεσαν την βαση για την δημιουργια του Ελληνοχριστιανικου η βυζαντινου πολιτισμου!

    31. Ετσι μας αρεσει εμας κυρα μου να ανατρεφουμε τα παιδια μας.Δεν ξερω ποιος διαβολος σου επιτρεπει καθε τοσο να παρουσιαζεσαι απ’εδω & απ’εκει & να μας εκνευριζης με τον ανθελληνικο λογο σου.Ειμαστε απογονοι ολων αυτων των ηρωων που κοσμουν τους τοιχους των σχολειων μας,που εμεις πληρωνουμε.Το θρησκευμα μας ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι,που & γι’αυτο πολεμησαμε.Τα παιδια μας ετσι θα τα μεγαλωσουμε.Δικα μας ειναι & εμεις πληρωνουμε.Επειδη λοιπον πολυ μας ζαλησες με τις σαχλαμαρες σου,φυγε ανθελληνικο σκουπιδι απο αυτη την ιερη χωρα,την ποτισμενη με το αιμα των Ελληνων προγονων μας & πηγαινε οπου στο δ……ο θες.Δεν θελουμε να σε πληρωνουμε αλλο,μιαρο ον.

    32. ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΘΗ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΉ, Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ, Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ, ΣΤΑ ΜΈΘΑΝΑ, Η ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΌ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑ ΚΟΥΜ ΚΑΝΑΚΙ Η ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ ΚΟΜΜΆΤΙ?

    33. Η ΕΝ ΛΌΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΉ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΎΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΊΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΊ Η ΥΠΟΜΟΝΉ ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΈΣΕΙ ΝΑ ΒΛΈΠΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21, ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΈΣΕΙ Η ΠΡΩΙΝΉ ΠΡΟΣΕΥΧΉ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΆΛΛΗ ΧΏΡΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΆΞΕΙ ΔΕ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤ’ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΞΕΣΤΟΜΊΖΕΙ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΆΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΆΡΗ ΓΙ’ ΑΥΤΌ.

    34. Άμα δεν ήταν μωρη πατσαβούρα αυτοί οι ήρωες και αυτή η θρησκεία η θα ήσουν γιουσουφακι των Τούρκων η δεν θα ζούσες γιατί θα είχαν σφάξει τους γονείς σου οι Τούρκοι.αντε να χαθείτε ανθελληνικά σκουπιδια

    35. Αφού μωρή βρομιάρα, σε ενοχλούν τόσο πολύ όλα αυτά (έθνος-χριστιανισμός κλπ) και βγάζεις σπυριά στην αρρωστημένη σκατόφατσα σου, γιατί δεν παίρνεις τον δρόμο τον αγύριστο, να ηρεμήσεις εσύ, να ξεβρομίσει και ο τόπος μας από εσένα;;;

      ΟΥΣΤ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ

    36. Αντε πήγαινε βάλε μωρή την μπουρκα και τραβα στην Τουρκία να χειροκροτησεις τον Ερντογαν κι άμα δεν σε αρέσει ο αγιασμός πάνε κολυμπα στο γάλα ενος Οθωμανού

    37. Σαν δαίμονες που είστε τρέμεται καθετι Ορθόδοξο και σαν ελληνόφωνα παράσιτα καθετι Ελληνικο. Τρομαρα σου αρχιμουμια εισαι και ιστορικος. Σαύρες του σορρος εξω απο την Ελλάδα. Ανθελληνικα μασωνοσκουπιδια.

    38. ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΡΑΤΣΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΤΤΟΦΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    Comments are closed.