ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ… ΖΩΝΤΑΝΟ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    ced8f1f0c152438abfdfd4d824b65f77

    Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας και σύνθημα «Το δάσος να ξαναγίνει δάσος» θα υποδεχθούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κυβερνητικό κλιμάκιο στην Πεντέλη φορείς και περιβαλλοντικές οργανώσεις σήμερα Τρίτη (20/8) στις 5 το απόγευμα.

    Πρόσκληση προς τους πολίτες για συμμετοχή στη συγκέντρωση έχει απευθύνει μέχρι στιγμής ο Σύλλογος Προστασίας Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου και Περιβάλλοντος.
    Στη συγκέντρωση έχουν κληθεί παρατάξεις και σύλλογοι από τους δήμους γύρω από το Πεντελικό όρος και συγκεκριμένα από Διόνυσο, Κηφισιά, Μαρούσι, Πεντέλη, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Παλλήνη, Ραφήνα και Μαραθώνα.

    Με το ίδιο σύνθημα καλεί στη συγκέντρωση και η δημοτική παράταξη Πεντέλη Πόλη Πρότυπο.

    Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με κλιμάκιο υπουργών αποτελούμενο από τους υπουργούς ΠΕΝ, Εσωτερικών, Οικονομικών, Πολιτικής Προστασίας, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στις 5 σήμερα Τρίτη (20/8) το απόγευμα στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου της Παλαιάς Πεντέλης, Ηγουμένου Μακρυγιάννη 2.

    Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και οι δήμαρχοι Πεντέλης, Χαλανδρίου, Παλλήνης, Βριλησσίων και όλων των άλλων δήμων που επλήγησαν από τη μεγάλη φωτιά που κατέκαψε τη βορειοανατολική Αττική.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. στις εκλογές που θα έρθουν μαυρίστε τον να ξεκουμπιστεί ο έξω από εδώ ο τρις κατάρατος μπας και σωθεί η χώρα.

    2. ….ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ UTUBE ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥ….ΔΥΟ ΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ…..ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΕΣ….ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ….ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ..

    3. να θυμίσω ότι εκτός των 57+ νεκρών στα ΤΕΜΠΗ
      εγώ δεν ξεχνώ και τους 100+ αθώους που κάηκαν ζωντανοί στο ΜΑΤΙ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ του ΤΣΙΠΡΑ και της ΠΑΡΕΑΣ του

      1. Τελικά “ένας αναγνώστης”ποιόν να προτιμήσω αυτόν που έφαγε 57+ η αυτόν που έφαγε 100+;;; Τέτοια ζώα σαν εσένα μας έχουν χαντακωσει ,αν και έχω την υποψία ότι έχεις στην οικογένεια διορισμούς στο δημόσιο από τους 57+.

    4. Ολο και θα βρεθεί κάποιος ευχαριστημένος για τις κάμερες,που είχε 3 πυροσβεστικά μπροστά στο σπίτι του, που το είχε καθαρίσει, το είχε ασφαλίσει μέχρι και για εξωγήινους κτλ.,για να τον αποθεώσει στα κανάλια.

    5. έχει άλλα τρία χρόνια, να κάψει και να ρημάξει ό,τι έχει μείνει.

    6. μην την λυπηθειτε καθολου την κουλα και τον βοιδοκεφαλο σκορδαλια κεραστε τους οτι θελουν

    7. Ανεμογεννήτριες και πράσινα άλογα:

      1.Εσείς πληρώνετε το ρεύμα για να σας κάνει αέρα (ο ανεμιστήρας)=Ευρώ->ηλ. Ενέργεια->αέρας.

      2.Αυτοί εκμεταλλεύονται τον (δωρεάν) αέρα (άνεμο) για να παράγουν ηλ.ενεργεια και να βγάζουν λεφτά = (Δωρεάν) Αέρας (άνεμος)->ηλ. Ενέργεια->ευρώ

      Τελικά ποιός κλέβει ποιόν ρε παιδιά;

    8. Να δω μωρέ τις κότες που τον ψηφίζουν, τώρα θα κάνουν και διαμαρτυρία;;;!! Θα σας δώσει … ούτε το μακρύτερο το έχει δώσει αλλού!!
      Όσο υπάρχουν βλάκες να ελπίζουν από αυτόν, εκείνος θα περνά καλύτερα κι εσείς χωρίς πατρίδα σε λίγο όχι σπίτι!! Κατέβασμα από την εξουσία θέλει όχι λόγια!!!

      1. Την 1 Σεμπεμβρη ολοι στο Σύνταγμα να παραδώσουν στον λαο τα κλειδιά της Βουλής,όμορφα και ωραία,δίχως βία κλπ….Ολοι τους και οι 300 εξω απο την Βουλή….Δρόμοοοοοοο προδότες….

    9. Θα τους δώσει κάνα ψίχουλο και θα τον ξαναψηφίσουν. Δεν ξυπνάει ο ραγιάς με τίποτα.

    10. Μόνο ο Στεφανος Χίος μπορει να μας σώσει…γιατι οι υπολοιποι ειναι για τα μπαζα…

    11. Κι ο Κουλής θα τους πει…το δάσος θα ξαναγίνει δάσος…μόνο που θα είναι δάσος ανεμογεννητριών.
      Οι Γερμανοί είπαν πως η Ελλάδα θα γίνει η μπαταρία της Ευρώπης. Ε, πως θέλετε να γίνουμε μπαταρία αν δεν κάψουμε όλα τα δάση μας για να βαλουμε ανεμογεννήτριες και δεν καταστρέψουμε όλη την εύφορη γη μας για να βαλουμε φωτοβολταϊκά;;; Εεεε;;; Άσχετα αν μετά πέσει πείνα και λόγω ελειψης βροχών φυσικά. Χωρίς δέντρα δεν έχει βροχή. Κι εμείς καθομαστε και βλέπουμε τον θάνατο μας και τον θάνατο των παιδιών μας. Καλοιοιοι ειμαστε!!!!!
      Παντως χωρίς αστεία τώρα, πριν λίγο καιρό είχα παει Ιταλία. Ρώμη για την ακρίβεια. Αποφασίσαμε με την παρέα μου να πάμε με τρένο μέχρι την Βενετία. Τελικα κάναμε το ταξίδι δυο φορες. Πουθενά, σε όλη την διαδρομή, δεν είδαμε ανεμογεννήτριες η φωτοβολταϊκά. Πουθενά. Και είναι μια αρκετά μεγάλη διαδρομή, τεσσάρων ωρών. Μας έκανε φοβερή εντύπωση, γιατί περάσαμε από αρκετά μέρη που θα μπορούσαν να βαλουν φωτοβολταϊκά, γιατί από ψηλά βουνά δεν περάσαμε. Ανεμογεννήτριες ισως να μην μπορούσαν να βαλουν στους ανοιχτους χώρους, αλλά φωτοβολταϊκά σίγουρα θα μπορούσαν. Και όμως…τίποτα. Εδώ γιατί; Μας περνάνε για τόσο ηλίθιους; Τελικά μήπως ειμαστε;;;

    12. οπως ξαναεγινε η ευβοια δασος ετσι θα ξαναγινει και η παρνηθα. σε λιγο θα ξαναδουμε νταλικες φορτωμενες ανεμογεννητριες.. αυτο που ειμαστε αυτο αξιζουμε..

    Comments are closed.