ΘΑ ΤΟΥΡΤΟΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ! ΑΠΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – “ΧΡΥΣΑΦΙ” Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΩΣ… ΜΕΙΩΜΕΝΗ

Κοινοποίηση:
mas afora olous

Στις 15 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει φέτος η διάθεση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.Η έναρξη της διάθεσης του έρχεται σε μία στιγμή που συνεχίζεται η πτωτική πορεία στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου, παρά την εμπόλεμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή και το ρωσο ουκρανικό μέτωπο. Αυτο μεταδίδουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και γελάει ο κοσμάκης.

Όντως, φαίνεται ότι σε σχέση με πέρυσι είναι μειωμένη. Το πετρέλαιο κίνησης είναι 1,5 ευρώ περίπου ανά λίτρο, όταν την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι είχε σκαρφαλώσει στο 1,8. Οι απώλειες για τον μαύρο χρυσό αναμένεται να αποτυπωθούν και στο πετρέλαιο θέρμανσης, με βάση τις τιμές χονδρικής, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι τώρα φαίνεται πως η τιμή ανά λίτρο θα περιοριστεί στο 1 ευρώ και 15 λεπτά. Άλλες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 1,19 με ένα 1,20. Δεν αναφέρει κανείς όμως αν ακόμα και αυτές οι τιμές μπορούν να τις “σηκώσουν” μισθωτοί, χαμηλοσυνταξιούχοι κτλ. Έρχεται βαρύς χειμώνας ξανά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response