ΘΑ ΤΟΥΣ… ΣΤΡΩΣΕΙ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    πουτιν

    Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε εντολή να δημιουργηθεί στο πλαίσιο του ομοσπονδιακού κέντρου ψυχιατρικής ινστιτούτο με αντικείμενο την μελέτη της συμπεριφοράς των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

    Την ανακοίνωση αυτή έκανε ο υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκα κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Κρατικής Δούμας (κάτω βουλής), στην οποία συζητούνταν το νομοσχέδιο για την απαγόρευση στην Ρωσία της «αλλαγής φύλου». Εν συνεχεία η Κρατική Δούμα ψήφισε το νομοσχέδιο σε πρώτη ανάγνωση. Την όλη συζήτηση στην Κρατική Δούμα δημοσιεύει ο ιστότοπος Meduza.

    «Θέλω να επισημάνω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει εντολή του προέδρου για την δημιουργία στην βάση του ομοσπονδιακού κέντρου ψυχιατρικής πρόσθετου ινστιτούτου που δεν θα μελετάει μόνο αυτές, αλλά και μια σειρά κατευθύνσεις συμπεριφορών, μεταξύ των οποίων και την κοινωνική συμπεριφορά», δήλωσε ο Μουράσκα, απαντώντας στον βουλευτή Ανατόλι Βάσερμαν, όταν ρώτησε αν το υπουργείο Υγείας μελετά τις αντιλήψεις της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ για τους ρόλους των φύλων και την σεξουαλικότητα «σε αντιστοιχία με την πραγματικότητα».

    Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Κρατική Δούμα για την απαγόρευση «της αλλαγής φύλου», αποκλείει πλήρως την δυνατότητα διεμφυλικής μετάβασης με την βοήθεια χειρουργικών επεμβάσεων. Τέτοιες επεμβάσεις εάν το νομοσχέδιο ψηφισθεί, θα επιτρέπονται μόνο για «την θεραπεία γενετικών φυσιολογικών ανωμαλιών διαμόρφωσης φύλου στα παιδιά» και για αυτό θα απαιτείται αντίστοιχη απόφαση ιατρικής επιτροπής κρατικού ιδρύματος υγείας. Το νομοσχέδιο προτείνει επίσης να απαγορευθεί η νομική αλλαγή του γενετικού δείκτη.

    Στις 14 Ιουνίου η Κρατική Δούμα ομόφωνα ψήφισε το νομοσχέδιο που απαγορεύει σε διεμφυλικά άτομα να αλλάξουν τα έγγραφα ταυτοποίησής τους και τις «ιατρικές επεμβάσεις». Το εν λόγω νομοσχέδιο απαγορεύει στους γιατρούς να κάνουν αντίστοιχες εγχειρήσεις, με εξαίρεση εκείνες που σχετίζονται με την θεραπεία των «γενετικών φυσιολογικών ανωμαλιών».

    Τον Δεκέμβριο του 2022 ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε νόμο που απαγορεύει την «προπαγάνδιση μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων, την παιδοφιλία και την αλλαγή φύλου». Από το 2013 στην Ρωσία έχει απαγορευθεί η «προπαγάνδιση» μεταξύ των ανηλίκων, ενώ τώρα απαγορεύεται μεταξύ όλων των Ρώσων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Στις 15 Φεβρουαρίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υποστήριξε την εισαγωγή ψηφιακής ταυτότητας σε συνάντηση με την κυβέρνηση και διέταξε να προετοιμαστεί το έδαφος όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να συμφωνηθεί ένα νομοσχέδιο πριν από την 1η Μαΐου.

      Το Υπουργείο Ψηφιακής Ανάπτυξης έχει ήδη αναπτύξει ένα σύστημα που θα επιτρέπει στους Ρώσους εάν χρειαστεί, να προσκομίσουν ταυτότητα σε smartphone. “Λειτουργεί πολύ απλά: ανεβάζετε μια φωτογραφία από ένα βιομετρικό διαβατήριο στο smartphone σας και στη συνέχεια δημιουργείται ένας κωδικός QR που παρουσιάζετε”, εξήγησε ο Shadayev στον αρχηγό του κράτους ( σύμφωνα με το RBC )

    2. Ο Πούτιν υποστήριξε την εισαγωγή της ψηφιακής ταυτότητας σε smartphone από 1 Μάϊου στην Ρωσία

    3. Μα εγώ νόμιζα ότι στην τριτοκοσμικη Ρωσία δεν υπάρχουν πουστηδες και λεσβιες. Τι όχι??? Χαχαχαχαχα

    4. Πουτινιες στον Πουτιν! που ελεγε καποτε ο Λιακοπουλος.

    5. Φτουσου τι κριμα και ειχα αποφασισει να κανω αλλαγει φυλλου τι κριμα

    6. Ευλογημένο Ρωσικό Έθνος με τέτοιο ηγέτη, για αυτό και θα φέρει πυρηνική φωτιά στην πόρνη Βαβυλώνα Δύση ως εργαλείο του Θεού.

      1. Πυρηνικά όπλα ΔΕΝ έχουν μόνο οι Ρώσοι μεθυστακες! Πυρηνικά όπλα έχουν και οι ΗΠΑ, Γαλλία και Μ. Βρετανία. Και μπορούν να κάνουν την φτωχή και παγωμένη Ρωσία ΣΚΌΝΗ!

    7. Τέλειωσε τα νεοταξίτικα σκουπίδια και τα αφεντικά τους, είναι εχθροί του ανθρώπινου είδους και του Θεού. Μην τους λυπηθείς.

    8. Σωστός !!

      Διότι το θέμα των ΛΟΑΤΚΙ χρήζει επιστημονικής αντιμετώπισης….χωρίς να παραβιαζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα…

      Αυτό που γίνεται σε Ευρώπη και ΗΠΑ εμε τους ΛΟΑΤΚΙ είναι προσυλητισμος στην ανωμαλία με στόχο τη μείωση του πληθυσμού….και όχι την σεξουαλικη χειραφέτηση….

    9. Αν κάτι παρόμοιο όμως έκανε κάποιος μουσουλμάνος ηγέτης, όλοι οι ακροδεξιοί ψεκ θα μιλούσαν για τους κακούς μουσουλμάνους. Τώρα που τα κάνει όμως ο Πούτιν είναι καλός. Α ρε καρούμπαλα! Υποκριτές!

    10. ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ ΣΤΑ ΓΛΟΥΛΑΚ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙς ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟΥΣ -50c ΝΑ ΞΕΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑΣΕΤΕ ΛΑΟΤΑΚΙΑ

    11. Μπράβο Πούτιν, είναι ψυχικά άρρωστοι, δαιμονισμένοι. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι κληρονομική. Να ευχαριστούμε τον Θεό που μας προστάτεψε από την παγίδα του Σατανά.

      1. Και ο σατανάς δημιούργημα του Θεού είναι. Επομένως ο Θεός έχει κάνει κάπου λάθος.

        1. Πιπη εσύ έχεις κάνει λάθος,δεν είσαι καλά ενημερωμένος…

    12. Οι σοφός ελληνικός λαός, επιλέγει αυτούς που χρηματοδοτούν τις παραφιλίες. Δίνει στασίδια στην βουλή, μόνο σε κουμπάρες καραφλων μαμάδων με μούσι.

    13. Στην Ελλαδα οι Εθνοπατεραδες και οι Εθνομαναδες, νοιαζονται μονο για 3 ζητηματα.
      1) Trans, 2) Μουσουλμανοι που αντι να τους ριξουν καμμια μπουνια που βαζουν τα γυναικοπαιδα στα αμπαρια, τους αγκαλιαζουν, και 3) ο Γονεας 1 και 2.
      Αντιφασεις και υποκρισια που βγαζουν ματι.
      Οι γυναικοκτονιες τους μαραναν!

    14. Οι Ρώσοι νομοθετούν με το μυαλό τους για την φύση και οι Έλληνες νομοθετούν με την κωλοτρυπίδα τους για την τσέπη τους.

    15. Κι ο εντοκλαν το ιδιο λέει αλλά αντε να τους πείσεις οτι ειναι ψυχικα άρρωστοι.
      Εδω κανουν καθε 3 και λιγο παρελάσεις υπερηφάνειας

    16. Επιτέλους, ένα σωστό μέτρο που δεν παραβιάζει τους φυσικούς νόμους. Προκαλεί θλίψη το γεγονός ότι η χώρα μας απέχει έτη φωτός από την θέσπιση τέτοιων κανόνων.

    17. Δεν υπάρχει αλλαγή φύλου.
      Ακρωτιαριασμός του πέους δεν σημαίνει αλλαγή φύλου, όπως η μαστεκτομή και η υστερεκτομή.
      Τα Χρωμοσώματα παραμένουν ΥΧ για τους άνδρες και ΧΧ για τις γυναίκες.
      Πρόκειται για κληρονομική πάθηση, που αφορά το 0,03% του πληθυσμού.
      Οι Αμφί άλλη περίπτωση…

    18. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ….ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠ…..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ….

      1. Που την βλέπεις;;; Στην τηλεόραση;;; Ή μήπως είναι σαν την ανάπτυξη που ήρθε…;;; 😂🤣

    19. Δοξα τω Θεω ,που υπαρχει και ενα ηγετης θεαρεστος ,
      που δεν ψηφιζει νομους της ανομιας .Αξιος.
      Ποιον περιμεναμε να φτασει σ αυτο το υψος τον Μητσοτακη
      και τους ομοφρονουντες μ αυτον, που δεν φοβουντε τον Θεο
      τα ανθρωπακια με τα παθακια .

    20. ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΓΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ.? ΑΡΞΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΡΩΣΟΨΕΚ

      1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
        ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΕΜΠΑΠ ΣΟΥΒΛΕΣ ΣTO E-FOOD.GR

    21. Σαν σήμερα κάποιοι μπάσταρδοι προδοτες υπέγραψαν στις πρεσπες την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας. Κάποιοι που θέλουν να λέγονται πατριώτες και μάλιστα εθνικιστες έλεγαν στις προηγούμενες εκλογές να ψηφίσουνε τους μπάσταρδους προδότες που πούλησαν τον όνομα της Μακεδονίας..

    22. Μπραβο Βλαδιμηρε! Μπορεις να χρησιμοποιησεις και τον Δνειπερο σαν Καιαδα προσοχη μονο μη φρακαρει απο φτερα και πουπουλα!

    23. Πιο κρυφόπ@@στες απ’τους Ρώσους δεν υπάρχουν.

    Comments are closed.