ΘΕΛΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ – ΑΣΤΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ, ΤΟ “ΚΑΨΕΣ” ΤΟ ΘΕΜΑ! ΙΔΟΥ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ

    Κοινοποίηση:
    gerapetritis (1)

    Ο Γιώργος Γεραπετρίτης προσπάθησε χθες το απόγευμα στην ΕΡΤ να αλλάξει την εικόνα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου με την επίκυψη μπροστά στον Ερντογάν. Αφού προσπάθησε να πείσει το κοινό ότι ήταν υπόκλιση στην κυρία Σακελλαροπούλου (που δεν είχε μπει ακόμα στο Προεδρικό Μέγαρο) επισήμανε ότι “τον υποδέχθηκα και το πρωί στο αεροδρόμιο και η εικόνα μιλάει από μόνη της”.

    Στα λόγια μας έρχεσαι λοιπόν Ραγιαπετρίτη, αφού η εικόνα μιλάει από μόνη της. Και η παρακάτω εικόνα είναι από το αεροδρόμιο κ. Υπουργέ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Έχει δώσει το κλαρίνο και τον γαργαλάνε συνεχώς και δεν μπορεί να κρατηθεί πλέον θέλει κιαλλο

    2. Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΡΩΣΟΛΑΓΝΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ???ΧΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ?? ΤΟΥΜΠΕΚΙ ….. ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ. ΜΟΝΟ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!

    3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΟΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΛΙΚΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΥΡΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΩΘΟΜΑΝΟΙ ΘΑ ΖΥΛΕΥΑΝ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ Μ..ΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ…ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΤΕΤΤΟΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ

    4. Η τουρκοκρατία ακόμα συνεχίζεται… Έχει μάθει στην υπόκλιση το κορμί του νεοέλληνα ραγιά!!!! Τζάμπα οι αγώνες για την απελευθέρωση της πατρίδας!!! Τα γιουσουφακια του Κούλη συνεχίζουν την υποταγή σαν να μην πέρασε μια μέρα…

    5. TOSO RAGIADES DEN EXEI FILOTIMO NA PARAITITHI
      XEFTILISE OLOUS TOUS ELLINES
      A RE PAPADOPOULE POU EISAI

    6. Τι περιμενατε μωρε να κανει ;;; ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΓΛΥΨΕΙ Κ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΡΑ !!!!!! Οταν το 41% βαζει για Κυβερνηση τους Ολιγαρχες με την Βρωμοοικογενεια για Χωροφυλακα , περιμενετε να κανει Πολεμο κ να υπερασπιστει τον Χωρο του ( γιατι Χωρα δεν ειμαστε πλεον ) ;;; Ξερετε ποσα Δις θα χασουν αν πανε σε πολεμο ;;; Αυτοι BUSINESS θελουν να κανουν παρεα με τους Τουρκους για να βγαλουν ΔΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ !!!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ !!!! Οποτε μην αγχωνεστε γιατι στην ΜΟΙΡΑΣΙΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ !!!!!! Υπομονη κ οπου βρισκετε το 41% , ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ , ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ , ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ , ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!! ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !!!!

    7. 400 χρόνια ραγιάδες στους Τούρκους δεν ήταν τυχαίο!!! Ιδού η απόδειξη!. Πουσαι ρε Έλληνα Παπαδόπουλε που περπατούσες λεβεντιά και αγέρωχα!! Αλλά είπαμε ο άνθρωπος αυτός ήταν αξιωματικός μπαρουτοκαπνισμενοι στα πεδία των μαζών του Ιταλικού πολέμου και του ανταρτοπόλεμου!!! Οπότε κάντε σύγκριση!!!

    8. Βρε, παιδια! Απο που ξεφυτρωσε, αυτος ο λακες ο Γεραπετριτης; Παντως Ελληνας, δεν νομιζω οτι ειναι!

    9. Πάντως η Κυρία της φωτογραφίας, κοιτάζει με μεγάλο θαυμασμό, τον κ. Erdogan, ο οποίος είναι ψηλός. Ο δε κ. Γεραπατρίτης έπρεπε ήδη να είχε απολυθεί.
      Βέβαια αν ο Μητσοτάκης είχε το θάρρος να απολύσει τον Υπουργό του, θα χαλούσε την σούπα, όσων έχει υποσχεθεί στους Ανωτέρους του.

    10. Νεοδημοκρατες ειστε περηφανοι γι αυτο το ραγιά?Εκτος κι αν ειστε κι εσεις ραγιάδες και οχι πατριωτες οπως θελετε να πιστευετε και να διαλαλειτε!!

    11. ουστ ξεφτυλισμένε Γεραπετρίτη. μόνο παντελόνι δεν κατέβασες

    12. Ποτέ δεν ειδα κανέναν πολιτικό να κανει υπόκλιση σε κανέναν πρόεδρο της δημοκρατίας. Ας αφήσει τα σάπια λοιπόν, πως τάχα μου έκανε υπόκλιση στην Κατιγκω. Στον Ερντογαν έκανε υπόκλιση. Ντροπή του, το σιχαμα. Εξευτελίζουν έναν ολόκληρο λαό. Αλλά ισως κι αυτός ο λαός να αξίζει τέτοια ξεφτίλα, τέτοιος που έγινε.

    13. Ετσι θα μείνει στην ιστορίοα : ο οσφυοκάμπτης ραγιάς.
      Πετάξτε τον έξω από την κυνέρνηση αμέσως. Προσέβαλε με τον πιο αίσχιστο τρόπο το περήφανο Ελληνικό έθνος.
      Βγάλτε την φωτογραφία του, μου δημιουργεί εμετικές τάσεις.

    14. Αποτελεί Ντροπή για το έθνος και τον πολιτισμό μας.
      Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τέτοια υποκείμενα.

    15. Ο Ραγιάς είναι ραγιάς πρώτα στους Αμερικάνους, διότι αυτοί απαιτούν την υποταγή μας στον Σουλτάνο και εμείς σκύβουμε το κεφάλι, πρώτα στους Αμερικάνους και μετά στον σουλτάνο,αφού πρώτα διέλυσαν το πολιτικό σύστημα μέσω της επιλογής του Κασσελάκη, που ήλθε φυτευτός από τις ΗΠΑ. Αυτό που ζήσαμε είναι η συνέχεια των πλευρών της ιστορίας. Τώρα που τελείωσε ο Ζελένσκι, οι ΗΠΑ βρήκαν τον σουλτάνο. Έτσι αυτοί εδώ πιστεύουν ότι εάν βάλουν τον σουλτάνο να μας επιτεθεί για να κλείσουν τα στενά στους Ρώσους, αυτό θα γίνει δήθεν, στα ψέματα, αφού τα έχουν βρεί. Αλλά ψεύτικος πόλεμος δεν υπάρχει. Έτσι έλεγαν και για την Κύπρο ότι θα πάρουν ένα μικρό μέρος και πήραν το 40 %. Μέσα στο ψέμα που ζουν και αυτοί όλοι και εμείς, θα μας προκύψουν ξαφνικά όλα, χωρίς να το πάρουμε είδηση. Άραγε θα προλάβει να φύγει ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του. Αυτό θα φανεί στην πράξη

    16. Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΣΕ 100 ΜΕ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΑΧΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΑΡΑΒΕΣ ΕΚΕΙ….
      ΕΝΟΣ ΚΕΜΑΛ ΣΚΑΤΑΤΟΥΡΚ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΑΣΣΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ….
      ΕΝΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤ ΕΚΤΟΣ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…..
      ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΑΟΥΔΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…..
      ΜΙΤ Η ΟΠΟΙΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!
      ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ…..
      ΕΝΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΚΑΙΝΤΑ…. ΕΝΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΞΕΧΩΝ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ….. ΕΝΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΝΕ ΜΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….
      ΣΥΝΟΜΗΛΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ “ΣΥΜΜΑΧΩΝ”, ΤΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ….. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ…. ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΕΣ ΣΚΑΤΑΡ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ!!!!
      ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!!!!!!
      ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ!!!!

    17. Η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΟΜΩΣ!!!!!! ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕ Η ΑΛΒΑΝΙΑ!!!!! ΛΕΥΚΟΤΟΥΡΚΟΙ!!
      ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!! ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΤ!!!!
      Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΩΔΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟ 1993 ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ, ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ….
      Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ….. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!!!!
      ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΜΑΖΙΚΑ Η ΜΙΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!! ΜΕΣΩ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!!!!
      ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ!!!!!
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ???? ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ!!!!
      ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!!!!!!
      ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΑ!!!!! Η ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ!!!!

    Comments are closed.