ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ!!!! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΑΠΟ ΤΑ LIDL ΜΙΧ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ – ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – “ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ”

    Κοινοποίηση:
    δφβφβδφβδφ

    Για το μεγάλο τους συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος την Τρίτη (20/02) ετοιμάζονται οι αγρότες, με την κυβέρνηση να παίρνει μέτρα, καθώς δε σκοπεύει να επιτρέψει να κατέβουν τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας.

    Τα δύο σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

    Αύριο το πρωί, στο αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη, ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή ανώτατων αξιωματικών από όλη τη χώρα, ώστε να καταρτιστούν τα επιχειρησιακά σχέδια για την κάθοδο των αγροτών για το μεγάλο συλλαλητήριο. Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζει η ελληνική αστυνομία, Το ένα, είναι οι αγρότες να επιμείνουν και να θέλουν να μπουν με τα τρακτέρ μαζικά στο κέντρο της Αθήνας. Από πλευράς αστυνομίας ξεκαθαρίζεται ότι αυτό δεν πρόκειται να επιτραπεί καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις δεν προτίθενται να επιτρέψουν κάτι τέτοιο στην καρδιά της πρωτεύουσας.

    Το δεύτερο σενάριο είναι να υπάρξει μία συνεννόηση ώστε να επιτραπεί η είσοδος μικρού αριθμού τρακτέρ συμβολικού χαρακτήρα, ώστε τα τρακτέρ αυτά να πλαισιώσουν την πορεία. Στη σύσκεψη της Κυριακής θα καταρτιστούν δύο επιχειρησιακά σχέδια και για τα δύο αυτά σενάρια και θα εφαρμοστεί όποιο είναι κατάλληλο ανάλογα τις συνθήκες αλλά και τις προθέσεις των αγροτών.

     Από πλευράς των αγροτών, η αρνητική στάση της κυβέρνησης για τα τρακτέρ στην Αθήνα φαίνεται ότι, όχι μόνο δεν αποθαρρύνει αλλά αντιθέτως πεισμώνει το σύνολο των αγροτών οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις, τόσο με την ελληνική αστυνομία, όσο και με το αρμόδιο υπουργείο. Οι αγρότες έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να φτάσουν μέσα στην Αθήνα με τριψήφιο αριθμό τρακτέρ ενώ, στο πλαίσιο της κινητοποίησης, φαίνεται ότι υπάρχει η διάθεση να παραμείνουν στην Αθήνα για κάποια 24ωρα.

    Από τη Δευτέρα, τα μπλόκα της Θεσσαλίας θα ξεκινήσουν με πορεία με τα τρακτέρ πάνω στην εθνική οδό. Θα σταματήσουν στο Κάστρο Βοιωτίας, όπου θα περιμένουν τους συναδέλφους τους από τα υπόλοιπα μπλόκα της Ελλάδας ώστε, την Τρίτη, να ξεκινήσουν όλοι μαζί συντεταγμένα με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας. Ήδη, από τη συμμετοχή που βλέπουν στις λίστες, χαρακτηρίζουν το συλλαλητήριο της Τρίτης ως τη μεγαλύτερη κινητοποίηση αγροτών στα χρονικά της χώρας μας. Το συλλαλητήριο θα ξεκινήσεις στις 18.30 το απόγευμα της Τρίτης ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι θέλουν να παραμείνουν στο Σύνταγμα ως την Παρασκευή – ωστόσο πρόκειται για ένα σενάριο το οποίο εξετάζεται καθώς είναι αρκετά δαπανηρό. Από την πρώτη στιγμή οι αγρότες είχαν συζητήσει να παραμείνουν στην Αθήνα για κάποια 24ωρα, ωστόσο αυτό για το οποίο δεν κάνουν πίσω είναι το ενδεχόμενο να φτάσουν όλα τα τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Να τους σαπίσουν στο ξύλο τους τεμπελχανάδες τους αγρότες. Επί 50+ χρόνια μασουλάνε τα λεφτά της ΕΕ και τους φόρους της χωρας και δεν έχουν προσφέρει τίποτα. Να κοπούν όλα τα προνόμια στα καρκινώματα κι αν δεν τους φτάνουν τα λεφτά, να πάνε να κάνουν άλλες δουλειές όπως τόσος και τόσος κόσμος.

      1. Οι επιδοτήσεις και αποζημιώσεις πάνε σύννεφο! Τρακτέρ των 50 και 70 χιαδων ευρώ! Το πρόβλημα το έχει ο μικροσυνταξιουχο που ζει στις πόλεις των 500 ευρώ και ο ιδιωτικός υπάλληλος των 600 με 700 ευρώ! Αυτοί φυτοζωουν!!!

    2. Εγώ ξέρω ότι όλα τα χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ψήφιζαν οι αγρότες εξού και τα μπλε και πράσινα καφενεία που ήταν παντού. Άλλωστε ως επαγγελματική κατηγορία είχαν και αυτοί τους συνδικαλιστές,κομματαρχες, που για ίδιον όφελος κέρδιζαν σε συνεργασία με τοπικούς άρχοντες και κυβερνητικούς παράγοντες πολλά. Η πλειοψηφία των αγροτών ήταν στο χωράφι και ένα αξιόλογο ποσοστό αγροτών κέρδιζε από διαβουλεύσεις και δουλίτσες με την εξουσία. Αυτά είναι κοινό μυστικό χρόνια.

    3. Τι ψηφισαν οι αγροτες,Μιζοτακη δεν ψηφισαν ;
      Ωραια,καντε τωρα οτι κατεβαινετε στην αθηνα,να φατε ξυλο και χημικα,να κανουν εξασκηση και τα ματ.
      Αφου τους ψηφισατε καλα να παθετε,σας αξιζει και το ξυλο και τα χημικα που θα φατε.
      Αντε γιατι πολυ ασχοληθηκαμε με τους μαλ…
      Πουθενα δεν θα κατεβειτε,θα φατε το ξυλο της αρκουδας και θα ξαναγυρισετε πισω στις τρυπες σας μεχρι του χρονου.

    4. Οι περισσοτεροι ενστολοι ειναι παιδια αγροτων απο χωρια και εχουν χωραφια. Δεν νομιζω να σταθουν εμποδιο στους γονεις τους που τους βολεψαν με τις προηγουμενες κυβερνησεις.

    5. Οι αγροτες να δημιουργησουν πολιτικο κομμα μονο τοτε θα τους πονεσουν, αν θελουν να ακουγεται η φωνη τους στην βουλη. Τοτε η πολιτικη πολυδιασπαση θα καταργησει την ενισχυμενη αναλογικη και θα ειναι η απαρχη για την δημιουργια συμμαχικων κυβερνησεων. Η απειλη των οτι θα υπαρξει ακυβερνησια δεν εχει περαση πια, ο λαος ξερει οτι οι μονοκομματικες κυβερνησεις μας εχουν οδηγησει στο σημερινο χαλι, Τα διαφορα pass του ελεημονος Μητσοτακη δεν ξεγελουν κανενα, νομιζουν οτι οι πολιτες ειναι λοτοφαγοι. Ευκαιρια να αποκτησουμε μια αληθινη δημοκρατια και οχι την επιπλαστη που μας εχουν επιβαλει.

    6. Σιχαμα μητσοτακη Ενα κλαρινο εκανε ο αρχαιοκαπηλος πατερας σου απο τον συμπιλιδη απο το κιλκις Τωρα ετοιμασουν εσυ να τον φας παλι απο τους δεξιους αγροτες του κιλκις

    7. ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΈΛΛΕΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ!!!

    8. Διαπραγματεύσεις να κάνουν για τα κουνουπίδια και τα λάχανα .
      Οι ελεύθεροι άνθρωποι αντιστέκονται . Οι δούλοι διαμαρτύρονται .
      Οι ψεύτο αγρότες δεν γνωρίζουν ότι τα πιονια που παριστάνουν ότι κυβερνούν έχουν εντολές να εξαφανίσουν κάθε αγροτική δραστηριότητα ;
      Δεν έλαβαν το μήνυμα των υποτακτικών αντιπροσώπων τους τόσα χρόνια που διάλυσαν τα πάντα ;
      Τώρα γιατί πράγμα διαπραγματεύονται ;
      Είναι τελειωμένοι και αυτοί νομίζουν ότι αν τους δώσει δυο πεντάρες θα επιβιώσουν !

    9. Κανονικά τους αξίζει γιατί τον ψήφισαν.Τελοσπαντων όμως.Η ουσία είναι ότι ο Μητσοτάκης κόβει από αγρότες καθ Ελ.επαγγελματίες για να δώσει επιδόματα στους νιόπαντρους gay

    10. Κάντε μια στάση στον Αυλώνα και πάρτε μερικά τεθωρακισμένα που έχουν παρκαρισμένα εκεί και κατεβείτε με αυτά, να δούμε τι θα κάνουν οι μπάτσοι σε μια τέτοια περίπτωση… Καλά κανένας αγρότης δεν έχει κάνει θητεία σε τεθωρακισμένα;

    11. Λέτε να πέσει το σάπιο σύστημα. Μια πρώτη σφαλιάρα από τα όχι και την αποχή των βουλευτών του την έφαγε.

    12. τους μπράβους της Κούλας να τρώνε ξύλο και ξεβράκωμα όπως στην Σάμο, τα τρακτέρια σταματιούνται μόνο με σφαίρες στον οδηγό και πιθανόν ο οδηγός να είναι καραμπινάτος, τσακίστε τους μπράβους της Κούλας χωρίς έλεος….

      1. Κατεβείτε και καντε της δώρο ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ Γ@ΜΗΣΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

    Comments are closed.