ΘΕΡΙΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΣΑΝ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ – ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΜΑ

    Κοινοποίηση:
    aftoktonia

    Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της Eurostat με βάση τα οποία η υπερβολική θνησιμότητα στην ΕΕ είναι αυξημένη εν σχέσει με την προ πανδημίας Covid-19 εποχή και ένα χρόνο μετά την ολοκληρωτική λήξη των εγκλεισμών και των αναγκαστικών μαζικών εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού και στην Ελλάδα μάλιστα έφτασε ακόμα και το 10,1% τον μήνα Μάιο!

    Σημειώνεται ότι τους  τελευταίους μήνες παρουσιάζεται εκ νέου έξαρση των θανάτων νέων ανθρώπων, είτε από ανακοπές καρδιάς, είτε από εγκεφαλικά, ενώ έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους και αυτοάνοσες ασθένειες με τάχιστη εξέλιξη.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, τον Απρίλιο του 2023, η υπερβολική θνησιμότητα στην ΕΕ αυξήθηκε σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα (Μάρτιο) και διαμορφώθηκε στο +2,7% πάνω από την αρχική τιμή (μέσος αριθμός θανάτων για την ίδια περίοδο το 2016-2019) και κατά τον Μάιο του 2023 έφτασε το +2,9%!

    Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2023, το ποσοστό θνησιμότητας επέστρεψε σε επίπεδα μεγαλύτερα σε σχέση με την υπόλοιπη περίοδο της πανδημίας COVID-19.

    Τον Φεβρουάριο του 2023, δεν υπήρξε υπερβολική θνησιμότητα για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας όπου ο δείκτης έπεσε στο -1,5%.

    «Όταν κοιτάζουμε κάποιες από τος χώρες της ανατολικής Ευρώπης, ορισμένες από τις φτωχότερες ευρωπαϊκές χώρες, συμπτωματικά κάποιες από τις χώρες που δεν εμβολίασαν τον πληθυσμό τόσο πολύ, βλέπουμε τη Βουλγαρία με 8,7% λιγότερη θνησιμότητα και τη Ρουμανία με 12% λιγότερη θνησιμότητα. Σε αυτές τις χώρες τα ποσοστά είναι λιγότερα από αυτά που αναμέναμε».

    Αντίθετα, σε άλλες χώρες της Ευρώπης, η πλεονάζουσα θνησιμότητα κινείται σε πολύ μεγαλύτερα επίπεδα!

    Στην Ελλάδα ειδκά ο δείκτης ξεπέρασε το 9% τον Απρίλιο και το 10,1% τον Μάιο ενώ προεκλογικά και ο Νάσος Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγγείλει υπερβάλλουσα θνησιμότητα ακόμα και της τάξεως του 12%! Βέβαια όλα αυτά μετά την συντριπτική νίκη του Κ.Μητσοτάκη «ξεχάστηκαν».

    Τα στοιχεία της Eurostat δείχνουν υπερβάλλουσα θνησιμότητα στην Ελλάδα 12.3%, τη στιγμή που ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι -2.3%.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Με διώξανε από τη δουλειά μου καταστρεφοντας την καριέρα μου και με κράζανε όλοι γιατι δεν το έκανα, τώρα απλώς τρώω ποπκόρν.

      1. Έτσι,τα ίδια κι εγώ,η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο,δε πα να ψοφάνε,στη λούτσα μας

    2. Nikodimos και λοιποί χαιρεκακοι…στο ψυχιατρειο κατευθείαν. Ψυχακια δυνατα είστε. Μπετοβλακες…που δεν σας κοβει ότι όταν εύχεστε το κακο σε κάποιον σου επιστρέφετε εις διπλούν…υγ παρακαλω να περάσει το σχολιο

      1. Εσείς οι φολιασμένοι,αν είσαι,οι περισσότεροι,μας ευχόσασταν να πάμε να ψοφήσουμε γιατί δεν σκύψαμε κεφάλι,τώρα τί να πούμε ,ότι λυπόμαστε που χάνεστε από ξαφνικίτιδα;Αντε γεια που λέει και ο Τσουκαλάς

    3. Κρίμα που ο Λαός δεν έχει ξυπνήσει ακόμη.
      Σαν τα πρόβατα που πάνε στο σφαγείο ακολουθούν πίστα τους γυρολογους που πουλάνε την Ελλάδα και τον χωρίς μνήμη χαζολαότης. (ευτυχώς όχι όλον)!!!! Ο Θεός να μας συγχωρέσει κληρικούς και λαϊκούς.

    4. Να κάνετε τα νέα εμβόλια εγκληματικής αλλαγής είναι καλύτερα θα σας λύσουν τα χέρια.

    5. Σε 2 έτη λένε ότι οι Ηλίθιοι που κάνανε εμβόλιο και μάλιστα με φανατικό κουτουρνιθισμό θα φύγουν διαβασμένοι….

    6. Δεν λυπαμαι κανενα γιδι.
      Οσοι γινατε πειραματοζωα θα υποστειτε τις συνεπειες.
      Δε σας υποχρεωσε κανενας να κανετε τη φολα,μονοι σας πηγατε σαν γιδια που ειστε.
      Οσοι ηταν αποφασισμενοι να μην κανουν τη φολα δεν την εκαναν.
      Αφου ειστε γιδια και δεν καταλαβαινετε τιποτα να υποστειτε τις συνεπειες και δεν θα σας λυπηθει κανεις.

    7. Δεν λυπάμαι κανένα.
      Δεν μπορώ να ξεχάσω το κυνηγητό.
      Δεν μπορώ να ξεχάσω το άγχος για τα 2 ραπιντ εβδομαδιαία.
      Δεν ξεχνώ, ότι παντού είχα απαγορεύεται η είσοδος.
      Δεν ξεχνώ ότι τα παιδιά μου δεν μπορούσαν να πιουν ένα καφέ.
      Τώρα είναι η ώρα η δική μας. Το απολαμβάνω φίλοι μου, κάντε κ εσείς το ίδιο.

      1. Έτσι,μαζί σου,τραβήξαμε τα πάνδεινα,μας αντιμετώπισαν ως λεπρούς,δεν ξεχνώ

    8. φουλ πας , μαρκετ πας και πρωθυπουργο που ψηφισατε παρτάλια οσοι τον ψηφισατε και αλλοι τοσοι που κανατε τα μπανια σας εκεινη τη μερα.
      Ετσι και απο το χτυκιο θα πεθανετε μια μερα οπότε μη στεναχωριεστε για τιποτα , ολα εχουν παρει τον δρομο τους , αυτον που χαράξατε οσοι τους ψηφισατε

    9. Μα αυτό θέλουν να στείλουν όσους μπορούν στο τάφο με τα εμφόλια,η ξαφνικίτιδα θερίζει και δεν μιλάει κανείς απο τους ακαταδίωκτους βασιβλακόπουλο μπεκροκαπράβελο παγώνα η κούκλα του σατανά.

    10. οι πειραματικες διαδικασιες με τα ζωακια εγινε το 2011-2013 οπου και το υποχρεωτικο τσιπαρισμα οπου γκαριζατε ολοι τοτε στους τρεις μηνες το λαμπραντορ μου μετα το τσιπαρισμα απεβιωσε το εμβόλιο της fhizer και το τσιπακι μαικροσοφτ …το λουρακι με το μεταλικο το εχω ακομα….μετα απο 3 χρονια απεβιωσε και ο γιος μου .απο διαγνωση εγκεφαλοπαθειας κλπ ο οποιος ηταν πρωταθλητης ελλαδος στο μποξ και τα γνωριζε ολα αυτα τα ελεγε απο τοτε και δεν τον πιστευε κανενας….αλλα ολα εδω πληρωνονται….

    11. Στον 3ο χρόνο (2024) θα ξεκινήσει το θανατικό, ιδίως με τους νέους καλπάζοντες καρκίνους που δεν σταματιούνται με τίποτα.
      Και δεν το λέω εγώ αυτό. Το λέει η μελέτη των Ελλήνων γενετιστών και μοριακών βιολόγων από το 2021.

    12. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΒΕΛΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΠΕΕΕ…

    Comments are closed.