ΘΕΣΣΑΛΙΑ: ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΚΟΣΙ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ

    Κοινοποίηση:
    ΘΕΣΣΑΛΙΑ

    Τραγική η κατάσταση στη Γιάννουλη – Γεμάτοι οι δρόμοι με τα κατεστραμμένα υπάρχοντα των κατοίκων εν αναμονή της κακοκαιρίας Elias

    Η απελπισία και ο φόβος επικρατούν στην Γιάννουλη της Λάρισας είκοσι ημέρες μετά την τρομακτική καταστροφή που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel.

    ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑ
    Η κατάσταση στην περιοχή των εργατικών κατοικιών είναι τραγική. Τα σπίτια πλημμύρισαν και τώρα οι σωροί από τα κατεστραμένα υπάρχοντα των πολιτών έχουν κατακλύσει τους δρόμους.
    ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑ

    Όπως επισημαίνει τοπική ιστοσελίδα, παρά τις είκοσι ημέρες που έχουν περάσει από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, «η κατάσταση με τα κατεστραμμένα αντικείμενα παραμένει τραγική, αφού οι σωροί δεν έχουν φύγει από τους δρόμους, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν καθημερινά εγκατάλειψη».

    ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑ

     

    ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑ

    Την ίδια ώρα οι κάτοικοι της περιοχής ζουν υπό τον φόβο της κακοκαιρίας Elias που σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αναμένεται να χτυπήσει και πάλι την πληγωμένη Θεσσαλία με μεγάλα ύψη νερού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Ο DANIEL, Ο ELIAS KAI O ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDΜAN SACHS KASSEL-AKIS!!!

      ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΑΣΣΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ ΟΛΟ-ΚΑΥΤΩΜΑ!!!

      ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!

      ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ, ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ, ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, ΑΡΠΑΖΟΥΝ, ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!!

      Υ.Γ. ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ!!!

    2. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΣΑ ΖΩΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΠΗΡΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ…

    3. Όλοι οι ψηφοφόροι μπεκρες του δημοκρατικού τόξου να πάτε στον αγύριστο και ακόμα παραπέρα.

    4. Θα επρεπε οι εκλογες να αναβληθουν,τι σκατα εκλογες θαναι αυτες,μεσα στα ερειπια και τη λασπη ? Στη Θεσσαλια να μην παει κανεις στις ψευτοεκλογες, αν εχουν λιγο φιλοτιμο.

    5. φραγκάτοι οι ραγιάδες, μέχρι και ελικόπτερο έχει σ4ε μια φωτογραφία!!!! πού τα βρήκες ρε μάγκα τα λεφτά για το ελικόπτερο;;;; από το χωραφάκι;;;;

    6. Το μόνο που νοιάζει την καμόρα του μοζοτάκη είναι που θα μπούνε τα νέα φωτοβολταϊκά και πόση μίζα θα πάρει από τους Βαρδινογιάννηδες,Λάτσηδες και σια ο.ε

    7. Και η μόνη που θα αποζημιωθούν θα ειναι όλοι η σκατογυφτοι ,μια ζωή αυτή παίρνουν τα λεφτά από τους Έλληνες, κράτος κολοχανιο.???

    8. εχει άδικο ο ανθρωπος;Κλιματικη κριση και άλλες συναφεις αηδίες δεν υπαρχουν.Το οτι αυτα τα ορκς,πειραζουν τον καιρο,ειναι άλλο θεμα.

    9. Πρώτα φτιάχτηκαν τα σπίτια η τα βουνά, τα ρέματα και τα ποτάμια ;

    10. εγίνοντο εκλογές αυτοί θα απείχαν διότι σιχάθηκαν και είναι όλοι ίδιοι οπότε θα έπαιρνε 70% η ΝΔ και μετά θα τους ενοχλούσε που όταν διαμαρτύρονται θα τους λέει ο άλλος 70τακατό

    11. ντανιελ και ηλιας και σαμανθα και το **νί της μανας τους φταινε για οτι γινεται και τιποτα δεν γινεται τυχαία , ασχετα με καποιες περιοχες που υπαρχουν μπαζωματα κτλ.
      Καταστροφες υπηρχαν παντοτε ολα τα χρονια αλλα οχι στο επιπεδο του σημερα ετσι οπως τα φτιαχνουν και τα μαγειρευουν καποιοι και μη σας πουλανε και σας ταίζουν σανο οτι φταιει η κλιματικη αλλαγη γιατι με καποια πραγματα και την ιδια καραμελα που εχουν κανει επαγγελμα μας εχουν πρηξει τα @ρχιδι@.
      Τους μονους που δεν λυπαμαι ειναι οσοι απο εσας τους ψηφιζετε τοσα χρονια ρε βοδια και παιρνετε στον λαιμο σας καποιους ανθρωπους που δεν φταινε σε τιποτα.

    Comments are closed.