ΘΡΑΣΥΣ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΛΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ – “ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ” ΕΙΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 43Α του Κανονισμού της Βουλής και τον ν 3649/2008, όπως τροποποιήθηκε με την από 9.8.2022 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 152), του υπηρετούντος,  Θεμιστοκλή Δεμίρη, στη θέση του Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και διατύπωση γνώμης της Επιτροπής. Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022  (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

    Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής είχε σήμερα ακρόαση του νέου διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη, προκειμένου να καθίσει άνετα στην καρέκλα που του προσέφεραν οι Μητσοτάκης – Δημητριάδης, προκειμένου να αποτελέσει ένα ακόμα φερέφωνό τους.

    Σε ερώτημα που αφορούσε τις παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων πως «a priori κανείς δεν εξαιρείται».

    Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, βουλευτές σχεδόν από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζήτησαν από τον κ. Δεμίρη να ξεκαθαρίσει εάν πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογράφοι παρακολουθούνται από την ΕΥΠ.

    Όταν εκείνος πήρε τον λόγο, αντέτεινε: «Έχω τον πλήρη έλεγχο της ΕΥΠ τις τελευταίες 15 μέρες, a priori κανείς δεν εξαιρείται». Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, επικράτησε ένταση στην αίθουσα, με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να ζητούν διευκρινίσεις.

    «Τις τελευταίες 15 μέρες που έχετε τον πλήρη έλεγχο, γίνονται παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων;», ήταν το νέο ερώτημα που δέχτηκε ο νέος διοικητής της ΕΥΠ. Τότε, κατά τις πληροφορίες, ο κ. Δεμίρης επανέλαβε πως «κανείς δεν εξαιρείται», με πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνουν λόγο για κυνική ομολογία.

    Για την ιστορία, και για να καταλάβουμε πως είναι άτομο της εμπιστοσύνης των κυβερνώντων και μόνο, να πούμε ότι ο Θεμιστοκλής Δεμίρης έλαβε την θετική έκφραση γνώμης και της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τον διορισμό του στην θέση του διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ΜΟΝΟ από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Αντίθετα, όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξέφρασαν αρνητική γνώμη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Οι κατάσκοποι στον ευρώ κάνουν ότι θέλουν. Εμένα 8 χρόνια εκεί και το είδα με τα μάτια μου και αυτοί οι μαλακές παρακολουθούν τους Έλληνες μήπως βρίσουν το βλαμμένο. Όλοι τις ΕΥΠ εκτέλεση στις πλατιές για εσχάτη προδοσία και δημιουργία νέας ευπ

    2. Βγήκε το Σύριζα και τα ισοπέδωσε ολα και η Νέα Δημοκρατία τα αποτελείωσε μπεεεε πρόβατα τι ψηφίζεται ωρε

    3. Ο νεος …James Bond της Ελλαδος!
      Εχετε εμπιστοσυνη ολοι σας!
      Και οι παληοδουλειες σας τερμα με τις μικρουλες.. “κανεις δεν εξαιρειται” ειπε.

    4. Μια ερώτηση. Εάν φύγουν τα υυπόλοιπα κόμματα απο την στοά βουλή, πάμε σε εκλογές. Εάν ναι, τότε εφόσον δεν το κάνουν, σημαίνει ότι όλα είναι ένα κόμμα.

    5. Ο τρελοΚούλης και η Ντορομάγισσα παρακολουθούν τη μισή Ελλάδα.
      Αν βρουν κάτι ενδιαφέρον στους αντιπάλους τους, το διοχετευουν σε Πρωτο Ψεμα, Παραβαγγελικα και Τα Παλιά

    6. Αυτός θεωρείται ζωντανός άνθρωπος;;;
      Μήπως είναι ζόμπι που τον ζωντανεψαν στις μασονικές στοές και μιλάνε αυτοί από μέσα του αλλά εμείς νομίζουμε ότι μιλάει αυτός;;
      Δε μου φαίνεται να έχει ζωή μέσα του!!
      Μπορεί να πέθανε μόλις εμβολιαστηκε και αυτοί τον τσίμπησαν αμέσως και τον έβαλαν στη θέση αυτή.
      Πιστεύω ότι θα είναι σημαντική αποκάλυψη της εφημερίδας μακελειο αυτή η είδηση.
      Πρέπει να βγήκε πρόσφατα από τάφο.
      Είναι φρέσκος
      Φτυστε τον μόνο μην τον ματιασετε.

    7. Άρα ακόμα και ένας πρωθυπουργός μπορεί να είναι πράκτορας ξένων χωρών και να δουλεύει για ξένα συμφέροντα!
      Υ.Γ Όπως οι μισοί πρωθυπουργοί της Ελλάδος δηλ!

    8. Αυτός ο εξ υπαρχής ά(χ)ριστος είναι διπλωμάτης που έχει ήδη περάσει από κρίσιμα πόστα;;; Ν’ αρχίσουμε να μετράμε τα δάχτυλά μας (όπως για το κάθε τί) δηλαδή;;;

    9. Και ποιος εγγυάται στον Ελληνικό λαό που φορολογείται ότι τα προσωπικά δεδομένα που υποκλεπτεται ” νόμιμα” δεν τα χρησιμοποιειτε παράνομα για δικό σας όφελος να κάνετε δουλειές με δικούς σας ανθρώπους εις βάρος των φορολογούμενων πολιτών!
      Παράδειγμα: Θέλει ο γιος σου ή κόρη σου να ανοίξει καφετέρια στην Γλυφάδα!
      Υποκλέπτεις κάποιον που έχει την καλύτερη καφετέρια της Γλυφάδας του στήνεις σκευωρία ” μηχανή το λέγαν οι παλιοί” για να του κλείσεις το μαγαζι και να πάει ο γιος σου ή κόρη σου ανοίξει και να βγάλει τα λεφτά!
      Σου φένεται απίθανο το σενάριο κύριε διοικητα;
      Σου φένεται απίθανο κύριε Δημοκράτη;

    10. ουστ σκατογερε χειροτερος κ απο τον Μπαιντεν εισαι ποντικομουρη..νεκροθαφτη

    11. Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι Τούρκοι πράκτορες ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα ανεμπόδιστα. Κανείς δεν τους παρακολουθεί. Η ΕΥΠ είναι απασχολημένη να παρακολουθεί άλλους Έλληνες.

    12. Κανεις δεν εξερειται.Πολυ σωστα.Οταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ παρουν την εξουσια αυτο θα του πουν πριν τον Κορυδαλο

    13. Σωστος ο παππουλης! Η ΕΥΠ πλερωνεται αδρα για να παρακολουθει και ποτε κλ…..με? Και με συγχρονα…ψηφιακα μεσα μαλιστα wifi, smartοφονιαδες! Ουστ και με την επιτροπη σας τοτε τηρησης του δημοκρατικου πολιτευματος καραλαμογια!
      Η χωρα σαφεστατα περναει περιοδο ολιγαρχιας!

    14. Θα σου πω κάτι και είναι πολύ Σοβαρό!Πολύ Σοβαρό!
      Πριν από εσένα ( Που είσαι ο τωρινός διοικητής) μέσα στην ΕΥΠ λειτουργούσε κύκλωμα ( πράκτορες) για λογαριασμό ξένων χωρών ! Της Αμερικής και του Ισραήλ ( και λογικά θα περνανε δωράκι)
      Αυτό είναι κατασκοπεία κατά της Χώρας και οι ποινές είναι μέχρι ισόβια!

    15. Πφφφφφ Φέρτε γρήγορα τον αχόραγο, πήξαμε!!!!!!!!!

    16. HELLAS η χώρα όπου γεννήθηκε η δημοκρατία!!! Αλλά
      Δημοκρατία της Κλειδαροτρυπας

    17. Σφάλουσα γλώσσα την αλήθεια λέει , “κανείς δεν εξαιρείται” αρα συνεχίζονται οι παρακολουθήσεις οχι μόνο των πολιτικάντηδων & δημοσιοκάφρων αλλά και των πολιτών , το τηλεφωνικό απόρρητο τέλος , όποτε παίδες τα τηλέφωνα είναι για τον κάδο πλέον , γιαυτό βρείτε άλλο τρόπο επικοινωνίας

    18. Δώστε ακαταδίωκτο και στους υποκλοπείς, όχι μόνο στους ντίλερς του εμβολίου!

    19. παράρτημα της Μ16 της CIA και της ΜΙΤ είναι το μαγαζί τους μ’ αυτά τα κοπρόσκυλα τα εγκάθετα. Μην περιμένετε
      να αλλάξει κάτι. Δεν υπάρχει κράτος για να το χαρακτηρίσεις παρακράτος

    20. Κόψτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα, παππού τον π@ιρνεις που + που;

    21. Οι ά(χ)ριστοι νούδουλοι έβαλαν τον τουρκόσπορο ντεμίρ σε τόσο κρίσιμο πόστο ; λολ

    22. Παρακρατος ειναι? γιατι το “κανεις δεν εξαιρειται απο της παρακολουθησεις” σε αυτο παραπεμπει.
      Ο ανθρωπος δεν ξερει τι λεει απο τα γεραματα.

    23. Και εμείς που ξέρουμε τι κάνετε με τα προσωπικά δεδομένα μας;Για αυτο σας πληρώνει φόρους ο Ελληνικός λαός ; Για να τον παρακολουθείτε 15.000 ανθρώπους το χρόνο είναι επικίνδυνοι για το “Δημοκρατικό” πολίτευμα!;
      Με τις δυνατότητες που έχει η σημερινή τεχνολογία με τα προσωπικά δεδομένα εσείς μπορείτε να κατασκευάσετε για κάθε άνθρωπο από σκευωρίες μέχρι μυθιστορήματα και νουβέλες !

      1. Τέτοιες σκευωρίες με σύγχρονα μέσα μπορεί να στησατε για λογαριασμό ξένων πρακτόρων εντός της Ελλάδος και για την Χρυση Αυγή; ή άλλα πολιτικά πρόσωπα ή όπως στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ για να δημιουργείτε πολιτικές εντάσεις και να εξυπηρετειται πολιτικές σκοπιμότητες κατά το δοκούν και ο λαός να τρώει παπατζιλικη και να τον βάζετε σε πολιτικές διαμάχες?
        Μιλήστε επιτελους προδότες των σκοτεινών δωματίων και πείτε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό!

    24. το έχω γράψει πολλές φορές κ εκλογές 2023.
      καλά τι ΚΑΤΣΙΚΟΜΟΥΡΗΣ κωλογερος κ. έχει θέση εξουσίας;; πως αντέχει; αλλά άλλο η σκατοφατσα, άλλο το καλοζωισμενο, καλοταϊσμένο, ξεκούραστο τομάρι του

    25. Ολα μα ολα πληρωνονται οταν ερθει η ωρα.Κοντος ψαλμος αλληλουια.

    26. ΟΥΣΤ ΚΟΥΛΗ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!!

    27. Διά να είναι η Φυλή εις το Χάλι που είναι, φανερόν ότι οι Τωρινοί Έλληνες είσθε οι χειρότεροι που υπήρξαν ποτέ.
      Έκκλησις προς το πανελλήνιον κοινόν,

    28. Πω, πω!!!! Τι σκ@τοφ@τσ@ είναι αυτή!!! Ευτυχώς, είναι Κωλόγερος και θα τα κακαρώσει Γρήγορα.

      1. δηλ. ολοι αυτοι οι βαψομαλλιαδες ειναι νεαροι?

    29. Όταν όμως παρακολουθείς και κανείς λάθος να ενημερώνεις αυτόν που παρακολουθούσες να του ζητάς συγνώμη και να το αποζημιώνεις
      για την υποκλοπή των προσωπικών του δεδομένων!Έτσι κάνουν σε κράτη δικαίου και πολιτισμένα που σέβονται τους πολίτες τους και την Δημοκρατία τους!
      Και γιατί έχουμε τόση εγκληματικότητα αφού παρακολουθείς την μισή Ελλάδα, Με τόσες παρακολουθήσεις θα έπρεπε να ήμασταν Ελβετία και όχι Κολομβία;….τους εγκληματίες παρακολουθείς; Η παρακολουθείς τα σπίτια μας τις γυναίκες μας και τις δουλειές μας!
      Δημοκρατία της Κλειδαροτρυπας!

    Comments are closed.