ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ – ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ – “ΣΕ 36 ΛΕΠΤΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ” ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ

    Κοινοποίηση:
    16xroni

    Μέσα σε κλίμα οδύνης φίλοι, συγγενείς και συμμαθητές αποχαιρετούν την 16χρονη από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, που άφησε την τελευταία της πνοή στη Χαλκιδική.

    Τραγική φιγούρα η μητέρα της που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το αγγελούδι της. Μάλιστα δεν άντεξε και κατέρρευσε και γι΄αυτό τον λόγο κλήθηκε και ασθενοφόρο.

    Εκτός από τη μητέρα και η αδελφή της 16χρονης και συμμαθητές της, κατέρρευσαν και λιποθύμησαν μέσα και έξω από την εκκλησία. Υποβασταζόμενος έφτασε στην εκκλησία και ο πατέρας της 16χρονης.

    Έξω από το Ναό του Αγίου Αθανασίου, στο Παλαιόκαστρο, φίλοι και συγγενείς της 16χρονης ντυμένοι στα μαύρα και κρατώντας λουλούδια την αποχαιρετούν.

    Μάλιστα, έξω από τον Ναό φίλοι της την αποχαιρετούν με μαρσαρίσματα, καθώς όπως λένε λάτρευε αυτόν τον ήχο που κάνουν οι μηχανές.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 16χρονη. η οποία ήταν στην Χαλκιδική για διακοπές, κατανάλωσε φαγητό από κατάστημα εστίασης και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχασε τη ζωή της από αλλεργικό σοκ.

    Το μοιραίο συνέβη κατά τη διάρκεια των διακοπών της 16χρονης στη Χαλκιδική, όταν μετά από νυχτερινή έξοδο έφαγε hot dog σε κατάστημα της περιοχής. Η 16χρονη είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά και όταν έδωσε την παραγγελία της ρώτησε εάν η τροφή περιείχε το απαγορευμένο για την υγεία της συστατικό, με το κατάστημα να της απαντά αρνητικά.

    Η 16χρονη κατανάλωσε το γεύμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα έπαθε αλλεργικό σοκ. Οι φίλες του κοριτσιού κάλεσαν το ασθενοφόρο, όμως αυτό κατέφθασε στο σημείο με καθυστέρηση 45 λεπτών.

    “Σε 36 λεπτά ήταν εκεί το ασθενοφόρο”

    «Η κλίση δόθηκε γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα για περιστατικό στη Χανιώτη. Το ασθενοφόρο από το ΚΥ Κασσανδρείας την ώρα που δόθηκε η πρώτη κλήση παρέδιδε επείγον περιστατικό στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου. Εμείς ως ΕΚΑΒ είχαμε ασθενοφόρο εκείνη την ημέρα, και το ασθενοφόρο ήταν στο Πολύγυρο. Η πρώτη κλήση δόθηκε σαν κρίση άσθματος και ότι η κοπέλα δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον. Το ασθενοφόρο ξεκίνησε από το Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών και έκανε ακριβώς 36 λεπτά και όχι 45 όπως έχει αναφερθεί. Σε δεύτερο τηλεφώνημα όταν έφτασε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και βρισκόταν στον κυκλικό κόμβο Καλλιθέας – Κασσανδρείας ενημερώθηκαν ότι το περιστατικό δεν είχε τις αισθήσεις του» αναφέρει στο GRTimes.gr ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Χαλκιδικής.

    Σύμφωνα με τον κ. Αντωνιάδη, μόλις έφτασε στο σημείο το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, βρήκε δύο αστυνομικούς που είχαν φτάσει ήδη. «Πήγαν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Όταν έφτασαν οι συνάδελφοι το κορίτσι είχε κάνει εμετούς, οπότε άμεσα της έκαναν αναρρόφηση, ενώ κατά τη διάρκεια που διακομίζονταν στο Κέντρο Υγείας στη Κασσάνδρα, οι συνάδελφοι της έκαναν ΚΑΡΠΑ. Δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να προσπαθούν να την επαναφέρουν…»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. 16 ετών 4:30 στους δρόμους μετά από νυχτερινή έξοδο;
      Οι γονείς δεν έχουν ευθύνη κατά τον νόμο;
      Δεν κάνω τον έξυπνο, αλλά και ο δικός μου σε αυτήν την ηλικία φαγώθηκε να κάνει τα ίδια , στην ίδια περιοχή.
      Του το επέτρεψα με κρύα καρδιά και φόβο για δύο φορές και μετά μαχαίρι.
      Γονείς ξυπνήστε, μετά είναι αργά

    2. Δεν μιλαει κανενας… 16χρονη 4.30 το πρωι μετα απο ποτακια και ξενυχτι παει για φαι. Ταλαιπωρημενο πεπτικο απο ποτα συν το νεαρο της ηλικιας πνιγεται στον εμετο της, δεν ειναι η πρωτη φορα και ειναι γνωστες τετοιες περιπτωσεις. Συλληπουμαστε τους γονεις αλλα εχουν ευθυνη. Που ηταν αυτοι μηπως για υπνο και το 16χρονο παιδι τους γυριζε 5 η ωρα το πρωι; Σε αλλη χωρα θα ειχαν συλληφθει, ετερον εκατερο η τραγωδια και η ευθυνη των γωνιων. Εδω δεν ασχολειται κανεις

      1. Από τον θάνατο του κοριτσιού, εσύ κοιτάς το ότι ήταν έξω στις 4:30 το πρωί;
        Φαντάζομαι τα δικά σου παιδιά τα βγάζεις με λουρί και όταν κάνουν «κακάκια» τα μαζεύεις σε σακούλα πανηλίθιε!
        Έφυγε ένα κορίτσι 16 ετών, σε έναν από τους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς της Χαλκιδικής, λόγω της αδιαφορίας και της αχρηστότητας του κράτους κι εσύ σαν αδέκαστος δικαστής, δικάζεις τους γονείς;
        Αυτό έχεις να πεις;
        Ποιος σου έδωσε δικαίωμα στο λόγο εσένα ρε κοπρίτη;
        Βλήμα ε βλήμα!

        1. Εισαι για λυπηση. Σαν εσενα διαλυσατε την κοινωνια την οικογενεια και την ελλαδα. Μετα μας φταινε οι πολιτικοι και ρωταμε για την καταντια μας Οχι ελληνες δεν ειστε δεν συγκαταλεγεστε καν στους ανθρωπους

          1. Από αυτό που σου είπα αυτό κατάλαβες ρε τούβλο;
            Πρέπει να είσαι από τα άτομα, που όταν κάποιος σου δείχνει κάτι με το δάχτυλο, εσύ κοιτάζεις το δάχτυλο…
            Και φυσικά, δικάζεις και εμένα τώρα ότι διέλυσα την κοινωνία, την οικογένεια και την Ελλάδα (που παρεπιπτόντως γράφεται με κεφάλαιο «Ε» και βάζουμε και κανέναν τόνο που και που ε!)!

    3. Χαλκιδική: Ανατροπή με τον θάνατο της 16χρονης – Πνίγηκε από εισρόφηση κι όχι από αλλεργικό σοκ!

      Υ.γ. Κατα τα αλλα: “Όταν έφτασαν οι συνάδελφοι το κορίτσι είχε κάνει εμετούς, οπότε άμεσα της έκαναν αναρρόφηση” …

    4. στη κουζινα εχει γεμισει πακιστανια ,και εχει εξισωθει το μεροκαματο με του πακιστανου,,,
      στην οικοδομη επισησ,,, δοδεκαωρα με 40 ευρω.
      ολοι ανιδικευτοι. και με τον ιδιο τροπο που τρωνε και ζουν μαγειρευουν. χωρισ κουταλια,,,
      με το χερι,,,
      απλα τα αφεντικα τουσ εχουν μεγαλεσ πλατεσ και δεν τουσ ακουμπα κανεισ!!!

      1. Φιλαράκο, η οικοδομή, μια δουλειά που κάνω από 15 χρονών έχει καταστραφεί στην κυριολεξία από τ’ αλλοδαπά. Τους έχουν με ξεφτίλα μεροκάματο, σχεδόν χωρίς ένσημα, τους βάζουν λίγα έτσι για να τους δικαιολογούν στο ΙΚΑ και ωράρια από ήλιο σε ήλιο, ειδικά στα νησιά, στις πόλεις προσέχουν λίγο τα ωράρια μόνο αν διαμαρτηρηθούν οι πολίτες για φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας. Και οι εργολάβοι με τους κατασκευαστές κονομάνε και χτίζουν σπιταρόνες για την πάρτη τους. Και φυσικά κάπως έτσι καταρρέουν τα ασφαλιστικά ταμεία αφού κανείς πουστ@ρ@ς δεν κάνει έλεγχο για ανασφάλιστη εργασία. Και τα γ@μημέν@ συνδικάτα, ενώ ξέρουν τι γίνεται δε κάνουν βήμα μπας και τσιμπήσουν κάνα αλλοδαπό ψήφο για το βρομοΚΚΕ.

    5. Ποσους παπαδες και ποσους διασωστες και γιατρους εχει η περιοχη ;

    6. γιατρός δεν υπάρχει στα κωλοχώρια τους? τόσο τουρισμό έχουνε. πρεπει να παει ασθενοφόρο απο το ΚΥ κασσανδρείας, απο του διαολου τη μανα??

    7. Ετσι. Εχουν τους αγραμματους κ δουλεουν. Ρε θελει να ξερεις κ 5 πράγματα ρε πια. Ακουει ο ελλην επιχειρηματιας εκπαίδευση και βγαζει σπυριά. Ολοι δηλώνουν ο τουριαμος κνο τουρισμος η βιομηχανιας. Επρπε αν δεν χεις πτυχιο αει τουριστκων επιχειρήσεων να μην ανοιγρις ουτε σουβενιραδικο. Τελικα τα πτυχια μευρανε και σε κατι μηδενιστη ελληναρα

    8. Δεν υπήρχε ενα αυτοκίνητο η ταξί να την παει ;;; Ελεος

    9. ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΡΟΦΗ. ΓΙΑΤΙ? ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΧΟΙΡΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΜΑΓΑΖΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.

    10. δηλ. τι να κάνει το ασθενοφόρο, να διακτινιστεί; αυτή η τεχνολογια υπάρχει μόνο στο star-treck…

      1. Δίκιο έχεις, αλλά θα αργήσουν πολύ να μάθουν πώς κάνει ό,τι κάνει το εμβόλιο.

    11. Ρωσοι μεταναστες – εποικοι που βαπτιστηκαν ποντιοι, οσο το κρατος τους εδινε σπιτια δωρεαν, ατοκα δανεια, απαλλαγη θητειας για τους ανδρες, διορισμους στο δημοσιο βς ομογενεις, η Ψωροκωσταινα ηταν καλη. Περα απο το τραγικο γεγονος ας εμεναν στην πατριδα τους να τα εβρισκαν ολα καλα.

      1. Ρε ανθέλληνα μπλε συριζαίε που είσαι το ίδιο ανθέλληνας με τους κανονικούς συριζαίους, πέθανε ένα παιδί και λες για αυτούς που βαφτίστηκαν πόντιοι; Σου έχουνε φέρει εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες με σπίτια και επιδόματα που ανοίγουνε τζαμιά και εσύ ασχολείσαι με το παιδάκι που πέθανε ενώ δεν λες κουβέντα για το επιτελικό κράτος της μίζας που δεν έχει ούτε ασθενοφόρο;

        1. Το κρατος φιλε μου αν εισαι Ελληνας, γιατι εγω ειμαι, εχω μαθει απο παππου προς παππου πως παντα ετσι ηταν και δεν μιλαμε για τα τελευταια τριαντα χρονια που ειπε ενας συγγενης του θυματος, ( που μιλουσε με εντονη προφορα, ουτε ο αλλος που βγηκε με καταληξη ονοματος σε νσκυ), μιλαμε απο την ανεξαρτησια της Ελλαδος, και σε οποιον αρεσει, αν θελει καθεται και παλευει στο τοπο του ή φευγει. Εδω δεν ειναι γη της επαγγελιας ειναι η Ελλαδα και ειναι για τους Ελληνες.

          1. Το χάλι που επικρατεί σε όλους τους τομείς είναι ολοφάνερο και ευθύνονται όλα τα πιόνια της μεταπολίτευσης γαλαζοπρασινοκόκκινα …κατάντια , το να διχάζεις κομματικά ή με την καταγωγή ή με ότι άλλο σου έρθει…δεν πιάνει…η ουσία παραμένει , αλλάξτε και καμιά φορά τακτική πάλιωσε πλέον

        2. χουντικος ειναι, φιλε. Μόνο αυτοι μιλανε ετσι και δε σεβονται τιποτα

    12. Πώς εμπιστεύτηκε τους μαλακές? Όλα στο βωμό του κέρδους. Είναι δυνατόν να χάνονται έτσι νέοι άνθρωποι?

    Comments are closed.