ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗ; ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ – Τ’ ΑΚΟΥΣ Ή ΝΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ;

    Κοινοποίηση:
    panellad1

    Τέλος αγωνίας για τους τους υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις για τις Πανελλήνιες 2024.

    Οι πρώτοι των πρώτων αισθάνθηκαν δικαιωμένοι που οι κόποι τους ανταμείφθηκαν και πλέον ετοιμάζονται να περάσουν στην σχολή που επιθυμούν.

    Οι Πανελλήνιες είναι μία διαδικασία που απαιτεί πολύ κόπο αλλά κυρίως αφοσίωση.

    Ωστόσο, σε πείσμα των κολεγιόπαιδων της ΝΔ, από τα δημόσια σχολεία βγαίνει η αφρόκρεμα και το εξειδικευμένο δυναμικό της χώρας μας.

    Ακολουθεί ένα πρωτοσέλιδο τοπικής εφημερίδας ενδεικτικό.

    TTaxydromosI

    Θρίαμβος των δημοσίων πανεπιστημίων!

    Αυτές οι φωτογραφίες σου λένε κάτι κύριε Πιερρακάκη;

    Ενίσχυσε τα δημόσια σχολεία και άσε τις παρλαπίπες με τα κολέγια των καπιταλιστών

    Τ’ ακούς ή να στο ξαναπούμε;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Μονο τα ιδιωτικα πανεπιστημια μπορουν να βγαλουν επιστημονες . Τα αλλα τα δημοασια εννοω ειναι για να υπαρχουν και να βγαινουν στουρνοι οπως βγαινουν απο τα ελληνικα σχολεια του δημοσιου. Ευτυχως υπαρχουν και καποια ιδιωτικα σχολεια που ανεβαινει ο πηχυς αλλα οι περισσοτεροι απο αυτους φευγουν εξω .Δε χρειαζεται να πανε σε πανεπιστημιο του δημοσιου με καθηγητες ασχετους που βαριουνται να ερθουν στη ταξη.

    2. Ολοι στις σπουδες στουρνοι και ξεστουρνοι! Παραγωγικοτης Μηδεν, αγροτια, βιομηχανια, βιοτεχνια μηδεν! Θαρθει καποια μερα που θα κλεισουνε τα συνορα και θα το ριξουμε στη διαιτα!

    3. Ο/Η τα παιδιά αποτελούν φορολογικό τεκμήριο στο Ελλαδιστάν λέει:

      ελπίζω να κάνουν απόσβεση….

    4. Κρίμα την προσπάθεια και την αγωνία υποψηφίων και γονέων. Όταν αντιληφθούν οι σπουδαστές τα παγκοσμίως άγνωστα μαρξιστικά κωλοχανεία που εισήλθαν θα είναι αργά..

    5. Σχεδόν σε όλες τις σχολές μπαίνεις με κάτω του 10. Στούρνοι ούλοι..

      1. Ευτυχώς υπάρχει και το Τ9 για να μην κάνεις κανένα ορθογραφικό λάθος… Όποιος θέλει μαθαίνει στα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια. Όποιος δεν, απλά κάποια στιγμή το βγάζει. Τουλάχιστον δεν το αγοράζει όπως στα ιδιωτικά. Στα οποία ως επί το πλείστον πηγαίνουν αυτοί που έγραψαν ΑΚΌΜΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ από το δέκα που λες τόσο υποτιμητικά. Αν άξιζαν θα πέρναγαν στο δημόσιο, και όχι ιεκ ξηροί κλπ κλπ

    Comments are closed.