ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ – ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΛΟΥΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ – ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΥΣΣΑΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΛΟΓΕΣ

    Οκτώ κόμματα όπως φαίνεται θα μπουν στη νέα Βουλή, με τον Γιάνη Βαρουφάκη να μένει εκτός.  Στο 40% είναι η πρώτη εκτίμηση για τη Νέα Δημοκρατία, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα φαντάζουν χειρότερα από τις εκλογές της 21ης Μαίου.

    EKTIMISI

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Ειδικά αυτή η Τζίμα λυσσαξε απόψε με την εκλογή των Σπαρτιατών. Δεν την χάλασε!

    2. Οι Σπαρτιατες δεν εχαν λαβει μερος στις εκλογες του Μαιου και εγω προσωπικα δεν τους ηξερα. Πριν 15 ημερες τους ακουσα για πρωτη φορα.
      Ειναι ενας θριαμβος και δεν νομιζω οτι εχει ξαναγινει στην Ελλαδα.
      Στον Κουλη και στους λοιπους αριστερουληδες λεω Bonjour Tristesse.
      Εαν δεν μαζεψουν τους λαθραιους και δεν απωθουν ολους αυτους που κουβαλιουνται σχεδον καθημερινα, στις επομενες εκλογες οι Σπαρτιατες θα παρουν 18-20%.
      Η οικογενεια ειναι τα θεμελια οποιασδηποτε χωρας που σεβεται τον εαυτο της, και οχι οι λαθραιοι και οι “ακαλαισθητοι” Pride.
      Ο Κουλης το παρακανε με τους δικαιωματιστες, με τα Γονεας 1 και Γονεας 2, με τα “βλαβερα” videos αλλα και τις “ιστοριουλες” των Trans σε παιδια του Δημοτικου.
      Οποιος καταλαβε, καταλαβε.

    3. ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ Η ΚΟΥΛΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    4. τετοια φαπα η αριστερα εχει να φαει απο το 1967

    5. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ! ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗ ΠΟΝΑΣ?

    6. Ο αγκουριωτης πάντως είχε γ@μηθει εναντίον της ΝΙΚΗ.

    7. Ηδη αρχισαν να λυσανε οι πουλημενοι παπαγαλοι των αθλιων παλιοκαναλων για την εισοδο των Σπαρτιατων στην Βουλη και αρχισαν να μιλανε για αποκλεισμο του κομματος απο το εκλογοδικειο!! Για τετοια φασιστικη νοοτροπια μιλαμε , οι ψευτοδημοκρατες του κ@λου!! Κομμα που το ψηφισε ο Ελληνικος λαος να πεταξουν εξω!!Αντε στον αγυριστο παλιοτομαρα!! Θα επρεπε ομως ολα τα πατριωτικα κομματα να συμμετηχαν στις εκλογες ενωμενα , θα επαιρναν καλυτερο ποσοστο , αλλα δυστυχως το θεμα ειναι , οπως στην ταινια ” Καλως ηλθε το δολαριο” , οταν ο Κωνσταντινου προτεινε στον αδελφο του να ιδρυσουν μια Εταιρια , εκεινο που ρωτησε ηταν , ποιος θα ειναι ο Διευθυντης ;;;;; Ετσι και αυτοι ολοι θελουν να ειναι Αρχηγοι , δυστυχως!!

    8. Ηλία ευχαριστούμε… συνεχίζουμε.. είμαστε εδώ… είσαι εδώ .. προχωράμε δυνατά..!!!

    9. Μια ισχυρή αντιπολίτευση. Ο Ηλίας Κασιδιάρης μεγάλος νικητής κ αρχηγός αυτής. Μια νέα Ελλάδα ξημερώνει. Με υπομονή, σωστές κινήσεις και πατριωτικές το 4.6% θα γίνει 46%

    10. Ο Σύριζα αποδείχτηκε ο μαλακας της παρέας,,των έριξαν πολλή ήταν ιδανικό να ξεχωριση κράτος εκκλησία και να τους χώσει ποιο βαθιά

    11. Γινετε πιο συγκεκριμενοι παρακαλω…..Τσουναμι Σπαρτιατες λεγεται αυτο…..

    12. Τόσο καιρό φωνάζαμε κάποιοι και ο Στέφανος είχε κάνει προσπάθεια να ενωθούν. Ο καθένας όμως το κοντό και το μακρύ του. Το εγώ πάνω απ’το εμείς. Μισαλλοδοξία και ο καθένας πρόεδρος να νομίζει ότι είναι ο μεσσίας. Ενωθείτε, να σας δώσουμε τη δύναμη και παραμεριστε τις όποιες διαφορές. Αν στα βασικά πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, δημοκρατία, δικαιοσύνη, κράτος, έθνος συμφωνείτε τότε οι διαφορές σας είναι αδιάφορες και επουσιώδης. Χάσαμε όλοι μια μεγάλη ευκαιρία και τα μικρά κόμματα που θα ήταν δύναμη πυρός στη Βουλή και πολλοί που θα πήγαιναν στην κάλπη ελπίζοντας απ’αυτήν την ένωση. Γιατί ρε πατριώτες;

    13. Η έκπληξη είναι η Σπαρτιάτες έχουν μεγάλο ποσοστό από που πήρε ψήφους σίγουρα μειώθηκε ποσοστό από την νίκη είχε δηλώσει ότι θα είναι με Μητσοτάκη κλπ στην ουσία έχουμε 2 εθνικιστικά κόμματα που αλλάζουν το σχήμα και την αρχική δήλωση μέσα στην βουλή όλα τα αριστερά κόμματα στο περίπου πιάνουν το ποσοστό της δεξιάς οπότε η έκπληξη είναι η Σπαρτιάτες από που πήραν ψήφο αυτοί από εξωτερικό

    14. αυτα τα κομματα πως το συστημα τα αφησε ??μηπως ειναι αναχωμα κι αυτα ??

    15. Εν ολίγοις θα ψοφησουμε από την πείνα!!!! Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε εξαυλωθει από την πείνα λόγω ακριβείας…. Για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι υπολογίστε ακρίδες, σκουλίκια και κατσαρίδες που μας προωθεί η ΝΤΠ….

    16. Βελοπουλε, εκανες ολα τα εμβολια ?
      Να χαρω εγω εναν αντιστασιακο..

      1. Πονάς ούγκανε?
        Με τέτοιο πόλεμο που δέχτηκε , έκανε την υπέρβαση.
        Εσας να δουμε στην βουλή

    17. Έτσι μπράβο. Ο Κούλης παντοδύναμος και 500 κόμματα στην αντιπολίτευση. Πάμε δυνατά για ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΣΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΠΑ.

      1. σε ποναει η τσαπου που τρως απο τη φυλακη?

    Comments are closed.