(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ – “ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ” ΔΗΛΩΝΕ

    Κοινοποίηση:
    kisamos

    Νεότερο ρεπορτάζ:

    Με ασφάλεια ολοκληρώθηκε η επικίνδυνη επιχείρηση αφοπλισμού ενός άνδρα στην περιοχή του Πύργου Κισάμου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr αστυνομικοί ΕΚΑΜ έκαναν έφοδο πριν λίγο στο σπίτι όπου βρισκόταν ο άνδρας και απειλούσε να ανατινάξει τα πάντα με δυναμίτιδα την οποία είχε στην κατοχή του.

    ==========

    «Έχω κλειδώσει τη μητέρα μου και τη γυναίκα μου στην κουζίνα. Θα ανατινάξω το σπίτι», απειλεί ο άνδρας που έχει ταμπουρωθεί και απειλεί να βάλει φωτιά στα εκρηκτικά στο σπίτι του στην Κρήτη.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του neakriti, ο άνδρας που απειλεί να ανατινάξει το σπίτι του δήλωσε:

    «Έχω κλειδώσει τη μητέρα μου και τη γυναίκα μου στην κουζίνα. Την αδερφή μου με τα παιδιά από τον πάνω όροφο του έδιωξα. Είχα λατομείο και έχω εκρηκτικά πάνω μου αλλά και σε όλο το σπίτι και θα το ανατινάξω. Βγήκα από τον ΟΚΑΝΑ είμαι καθαρός από πρέζα αλλά θέλουν να με μπλέξουν με κοκαΐνη…Αυτή είναι η τελευταία μέρα που ζώ. Θα τους τινάξω και θα αυτοκτονήσω».

    Ο άνδρας μίλησε αποκλειστικά στην Κρήτη TV επαναλαμβάνοντας ότι επιθυμεί επιτέλους Δικαιοσύνη όπως επαναλαμβάνει ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει μιλήσει στους αστυνομικούς.

    Την ίδια ώρα η Αστυνομία έχει στήσει τεράστια επιχείρηση στην Κίσαμο όπου βρίσκεται το σπίτι του ταμπουρωμένου άνδρα ενώ έχει ήδη επιστρατευτεί και διαπραγματευτής από πλευράς της ΕΛ.ΑΣ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος λόγω επαγγέλματος έχει πρόσβαση σε εκρηκτικές ύλες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Παρενέργιες των εμβολίων του κουλη και του πλευρη

    2. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ…ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ…

    3. Τώρα, είναι υποψήφιος για το κόμμα Κούλης Νέα Πουστοκρατία.

      1. Δέν είναι οι ζέστες, είναι η σκατοψυχιά μερικών. Είχα ακούσει και παλιότερα γιά νεαρό στή Σητεία ο οποίος είχε κάνει αποτοξίνωση κι ήθελε νά φτιάξει τή ζωή του, αλλά κανένας δέν τόν έπαιρνε στή δουλειά. Κοιτάμε μόνο τήν κτηνωδία τού Κούλη, γιά τή δική μας, ούτε λόγος…

    4. με μιζοκούλη θα πεθάνουμε ούλοι

    Comments are closed.