ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ – ΝΕΚΡΗ 26ΧΡΟΝΗ ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΓΥΜΝΗ ΣΕ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ – ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΔΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    sexologos

    Η Άννα  Αμπαρτσουμγιάν είχε αρκετούς πλούσιους αλλά και… μυστήριους θαυμαστές, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι αυτό θα το πληρώσει με την ίδια τη ζωή της.

    Τις συνθήκες θανάτου της 26χρονης διάσημης στη Ρωσία σεξολόγου έρευνα η αστυνομία καθώς η Άννα βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο πεντάστερου ξενοδοχείου στη Μόσχα. Η σεξολόγος που έκανε συχνές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, εντοπίστηκε γυμνή σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Peter 1 ενώ δίπλα στη σορό της ήταν μια τσάντα Prada και ένα μαύρο φόρεμα.

    Στο στόχαστρο των αστυνομικών έχει μπει ένας άνδρας ο οποίος φέρεται να μπήκε στο δωμάτιό της ώρες πριν να βρεθεί νεκρή η σεξολόγος. Η Αμπαρτσουμγιάν είχε κατά πληροφορίες αρκετούς πλούσιους θαυμαστές οι οποίοι κατά τις ίδιες πληροφορίες τις είχαν κάνει πανάκριβα δώρα μεταξύ των οποίων δύο Bentley και μια Aston Martin.

    Δικηγόρος υποστηρίζει ότι η 26χρονη είχε δεχθεί απειλές από άτομα που της τηλεφωνούσαν έως και 20 φορές την ημέρα για να διεκδικήσουν χρήματα που φέρεται να τους όφειλε. Η εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι η σορός της νεαρής σεξολόγου εντοπίστηκε από εργαζόμενους στο ξενοδοχείο περίπου 8 ώρες μετά τον θάνατό της.

    Η Αμπαρτσουμγιάν, η οποία είχε περίπου 370.000 followers στο Instagram, υποστήριζε ότι ήταν και μέντιουμ.

    sexologos2

    sexologos3

    sexologos4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Αυτό δεν λεγόταν ούτε σεξολόγος ούτε πόρνη γιατί η πόρνη προσπαθεί να ζήσει για να επιβιώσει χαρίζοντας τις υπηρεσίες της δεξιά κ αριστερά. Αυτή ήταν κλασσική τσούλα , καριόλα, πουταναριό π..να πολυτελείας .. που ήθελε να αρμέγει πάντα πλούσιους και να χαίρεται από πάνω και δωράκια εκτός της ακριβής αμοιβής της. Βλέπε τις 2 αυτές με την βιτριόλη. Τεσπά προς γνώσιν και συμμόρφωσην

    2. Το πολύ πουτ@ναριό βλάπτει σοβαρά την υγεία.

    3. Οποίος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες

      1. Μεθυσμένος είσαι και φαίνεσαι!

    Comments are closed.