ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ – ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΡΑΓΚΟ – ΚΑΘΕ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ – ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ

Κοινοποίηση:
mitsotakis-aygenakis

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όταν έχεις να κάνεις με… επαγγελματίες απατεώνες, όπως η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κτηνοτρόφος πήγε να μάθει τι γίνεται με τις αποζημιώσεις αναφορικά με τα ζώα που έχασε στην κακοκαιρία Ντάνιελ και ιδού τι του απάντησαν:

“Πήγαμε σήμερα ΕΛΓΑ να ρωτήσουμε τι γίνεται με την εξόφληση των αποζημιώσεων για τα πνιγμένα ζώα από τις πλημμύρες Daniel και μάθαμε πως 80 πρόβατα από τα 200+ που είχαμε δηλωμένα δεν τα καλύπτει η ασφάλιση επειδή ήταν πάνω από 6 χρονών. Από ότι μας είπαν υπάρχει νόμος που λέει ότι αν χάσεις από κάποια φυσική καταστροφή πρόβατα τα οποία ήταν 6+ χρονών δεν παίρνεις λεφτά για αυτά.

Αυτά τα 80 πρόβατα και ζωοτροφές τρώγανε, και γάλα έδιναν και γεννούσαν κανονικά. Αλλά ο γελοίος αυτός νόμος θεωρεί ότι δεν αποζημιώνονται επειδή είναι ας πούμε γερασμένα ενώ ένα πρόβατο μπορεί να φτάσει και 10-11 χρονών.

Πρώτα μάθαμε για τον νόμο που θα δίνανε αποζημίωση με τιμές που ίσχυαν πριν 13-14 χρόνια δηλαδή 85€ το κεφάλι και τώρα μαθαίνουμε ότι δεν θα πάρουμε καθόλου λεφτά για τα ζώα που ήταν 6+ χρονών. Κάνουν τα πάντα για να δώσουν όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα γίνεται σε αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους..

Σκεφτείτε πόσοι άλλοι χιλιάδες κτηνοτρόφοι είχαν πρόβατα 6+ χρονων στο κοπάδι τους και δεν θα πάρουν λεφτά για αυτά. Ενώ και τα τάιζαν και παραγωγικά ήταν. Κανένα κίνητρο και καμιά ουσιαστική βοήθεια για να ξανά ασχοληθεί κάποιος που έχασε τα ζώα του με αυτό το επάγγελμα. Μεγάλη ξενέρα για τους δικούς μου που περίμεναν την εξόφληση των αποζημιώσεων για να αγοράσουν και άλλα πρόβατα για να αυξήσουν το κοπάδι”.

Όπως καταλαβαίνετε, κάθε εξαγγελία και μια απάτη…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο κόσμος έχει καταλάβει πια ότι η κυβέρνηση είναι πολύ επικίνδυνη! Ο Έλληνας ζεί με τεράστια ανασφάλεια μέσα στην ίδια του την χώρα καθώς οι άνθρωποι που κυβερνάνε έχουν καταστρέψει τα πάντα ακόμα και την ίδια την χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία μιας και η αληθινή δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα δεν υπάρχει!!

  2. Ποιος ακριβως λαος θα τους ριξει ;
    Τα γιδια με 60% αποχη στις εκλογες η οι συνταξιουχοι,που αμα τους ριξουν μερικα ψιχουλα,θα πανε να τους ξαναψηφισουν ;
    Kανενας λαος ραγιαδων δεν θα κανει τιποτα,θα τους φαμε στη μαπα αλλα τρια χρονια,ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
    Πιο ηλιθιος λαος απο τον νεοελληνα δεν υπαρχει.

  3. Ρητορικό το ερώτημα….
    Και καλά όλα αυτά, τα ζώα ομως που βόσκουν στην βουλή και είναι άνω των 6 ετών γιατί παίρνουν κανονικά τις αποζημιώσεις τους!;;

    1. Εσείς που κατακρίνετε αυτούς που δεν πάνε στις στημένες κατοχικές κάλπες να νομιμοποιήσουν το κατοχικό κ(Υ)νοβουλιο σας πέρασε από την καρδάρα που έχετε στους ώμους σας η σκέψη ότι εσείς φταίτε που συνεχίζουν την καταστροφή οι κατακτητές ;
      Συνεχίστε λοιπόν να αλλάζεται το εκάστοτε ελληνόφωνο πιόνι που σας σερβίρει το καθεστώς , ελπίζοντας ότι οι κατακτητές θα φύγουν και θα λευτερωθεί η Πατρις .
      Κακομοίρηδες ….

  4. Όταν λες εμείς με ποιο τρόπο εννοείς; Με τον τρόπο της 60% αποχής στις εκλογές;

Leave a Response