ΙΕΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΝΑΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ – Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΣΕ ΡΟΛΟ “ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ” ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΡΕΥΝΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κοινοποίηση:
1

(Νεότερη εξέλιξη)

Χαρδαλιάς: Ζήτησε παρέμβαση Εισαγγελέα για την Θεία Κοινωνία σε Κουκάκι και Κέρκυρα

Έρευνα για περιστατικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στο Κουκάκι διεξάγει η Αρχιεπισκοπή έπειτα από φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και εμφανίζουν τον ιερέα της εκκλησίας να προσφέρει τη Θεία Μετάληψη σε πιστούς από την πίσω πόρτα του ναού.

Η πράξη του ιερέα προκάλεσε την αντίδραση και τις διαμαρτυρίες γειτόνων και περιοίκων, οι οποίοι κάλεσαν τον ιερέα να σταματήσει, όμως εκείνος φέρεται να υποστήριξε ότι είναι νόμιμο αυτό που κάνει.

Σε ανακοίνωσή της η Αρχιεπισκοπή Αθηνών τονίζει ότι οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι δεσμευτικές για όλους. Υπογραμμίζει επίσης ότι ακολουθεί πιστά τις οδηγίες και υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής έχει ως εξής:

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ερευνά όλο το περιστατικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στο Κουκάκι και θα προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες. Υπενθυμίζεται ότι οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι δεσμευτικές για όλους τους κληρικούς της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρέπει να τηρούνται απαρεγκλίτως. Η Ιερά Σύνοδος ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες και όλες τις υποδείξεις των αρμοδίων αρχών της Πολιτείας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.»

Δείτε εδώ τί έγινε σε εκκλησιά της Κέρκυρας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Τωρα ειναι μια μεγαλη ευκαιρια να αποδειξουμε την πιστη μας.εκεινος θυσιαστηκε για εμας ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε.προσωπικα ποτε δεν πιστεψα σ αυτη την μαιμου πανδημια….κ πιστευω πως λιγο μυαλο να εχει καποιος κ αν δεν ειναι κυριευμενος απο τον φοβο βλεπει ολοκαθαρα την αληθεια μπροστα του.κ εμεις οικογενειακως κοινωνησαμε χθες κρυφα κ θα ξανακοινωνησουμε αψηφωντας τα προστιμα…κ τις απειλες τους….ειμαστε οικονομικοι μεταναστες στην κυπρο κ πραγματικα το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως δεν καταφερω ποτε να ερθω στην ελλαδα γιατι προφανως οταν ξεκινησουν κ παλι οι αεροπορικες μας επιβαλουν καποιου ειδους πιστποιηση οτι δεν εχουμε τον κοροιδοιο κ θελησουν να μας επιβαλουν να περασουμε κατι πανω στο σωμα μας ωστε να αποδεικνιεται αυτο.μονο αυτος ειναι ο φοβος μου κ τιποτε αλλο.

  2. Bill Gates και ΞΕΡΟ ΨΩΜΊ ΕΊΠΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ
    ΣΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.

    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
    “Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠΆΚΙ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ”

    ΑΠΟΛΑΎΣΤΕ ΤΟΝ

  3. Προδότη Ιερώνυμε θα καίγεσαι αιώνια στην κόλαση. Δεν έχεις φόβο Θεού οικουμενιστή;

  4. Άξιος!!! Εκεί θα πρέπει να κοινωνήσουμε όλοι!!!
    Τραγικοί οι όσοι Δεσποταδες της Ιεράς Συνόδου υπέγραψαν κ δήλωσαν υποταγή στο μασωναριο… βέβαια γνωστοί του περιστυλίου οι περισσότεροι…. Ντροπή κ αισχος στον αριστερό ρουφιάνο που τους κάρφωσε.Για τους περιφερόμενιυς λάθρο δεν νομίζω να ειδοποιήσε την Αστυνομία.

  5. Λύσσαξαν οι ρουφιάνοι αντίχριστοι, όταν θα τους συμβεί κανένα ατύχημα που θα τους παραλήσει ή κανένας καρκίνος θα θυμηθούνε τον Θεό και θα παρακαλάνε σαν κλαίουσες ιτιές. Κάτι τέτοιοι ρουφιάνοι γίνονται και γονείς. Είδη που πρέπει να εξαφανιστούνε απο την Γή.

  6. Δεν εχει αποδειχτει ποτε οτι κολλας κατι απο την Θεια Κοινωνια.
    Αυτο το λενε και οι επιστημονες.
    Πριν πολλα χρονια ο ιερεας της Σπιναλογκα Κοινωνουσε τους λεπρους…μετα φυσικα επινε την Θεια Κοινωνια που περισευε χωρις να κολλησει ποτε.

  7. Παιδιά βάζουμε ένα στοίχημα? Μόλις περάσει και η εβδομάδα μετά το Πάσχα, ξαφνικά τα περιστατικά με κορονοιο θα είναι ελάχιστα και θα έρθει η ώρα για να πάρουν πίσω σιγά σιγά τα μέτρα. Έτυχε αυτός ο παλιοιος να κάνει το πικ κατά την διάρκεια του Πάσχα των χριστιανών.! Ο στόχος των αληταραδων ήταν τελικά να μην γιορταστεί το Πάσχα. Εάν ατονισουν τα μέτρα μια εβδομάδα μετά το Αγιο Πάσχα θα είναι προφανής και ο σκοπός του.

  8. Μπράβο λεβέντη Παπά!!!!! Μακάρι όλοι η παπάδες να ήταν σαν αυτόν!!
    Άξιος!

  9. Μπράβο στον ΑΞΙΟ ιερέα. Τέτοιους θέλουμε και όχι δεσποτάδες να κάνουν τεμενάδες στους πολιτικούς κόπρους. Σύντομα έρχεται η σφαλιάρα.Σε δύο τρεις μήνες θα καταλάβετε όλοι τί θα πληρώσουμε για αυτό το σημερινό αίσχος και τον ανελέητο διωγμό. Θα θυμηθείτε το παρόν μήνυμα τότε και ας το χλευάσουν κάποιοι σήμερα.

  10. Μπραβο στον πατερ….. Απαξ και πετυχω καναν αριστερο και ψευτοδεξιο ρουφιανο εξω δεν τον βλεπω καλα θα του σπασω τα τσαουλια

  11. ρουφιάνοι κι ιερωνυμος τα ιδια σκατά ψόφο ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

    1. Το τσιπακι του Bill Gates FOUNDATION-SOROS,
      ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ.

  12. Δυστυχώς ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ μας άφησε χρόνους.
    Τι να περιμένει κανείς από το σημερινό “τίποτα”;

    1. Ali τάμπουρα τι γίνεται, τα παιδιά, η κυρά, η μαννούλα σου … Καλή Ανάσταση.

    2. Ρε πούστη μπάσταρδε γαμώ την μάνα την πουτάνα σου και την Τουρκία σου γαμημένε πουσταρά !
      Γαμώ το κοράνι το γαμημένο και τον καριόλη τον Μωάμεθ την πουστάρα !
      Που νομίζεις ότι τα λες αυτά ΡΕ ?????
      Εδώ είναι Ελλάδα ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ !!!!!!!!!!!!!!!

    3. Μην απαντάτε στο έμμισθο τρολ,όσο μουσουλμάνοι είστε εσείς,άλλο τόσο είναι κι αυτός.Μπαινει εδώ και καιρό σε όλα τα σάιτ,ειρωνεύεται και βρίζει τους Έλληνες.Δινετε αξία σε αυτό το σκουπίδι….

  13. ΜΠΡΑΒΟ στον ιερέα. ΑΞΙΟΣ. Ο Ιούδας πρόδωσε το Χριστό, άφησε ρουφιάνους στο πόδι του.

  14. Η Εκκλησία είναι καθοδηγούμενη απο το κράτος. Αναζητούμε λεβέντες πατριώτες κληρικούς να σηκώσουν κεφάλι στο μασωνάτο..Ίσως ο Κλεομένης να έχει δίκιο σε πολλά..Η άθεη πολιτεία στρέφεται ξεκάθαρα ενάντια στους Χριστιανούς

  15. ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ στο Γ’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ με φάρους αναμένους κυκλοφορούσαν στα σοκάκια Κυριακή πρωί..ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 300 ΕΥΡΟ ΤΗΝ ΕΥΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ.

    1. αντι να κυνηγάν ληστές βρήκαν τωρα δουλεια !! ρε κωλοξυλο που τους πρεπει τους στρουμφουςςςςςςςςςςς

  16. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΒΟΘΡΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

  17. ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ……………. ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ…… Η ΚΡΥΦΗ Θ.ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΛΕΟΝ…..
    ΠΑΝΤΩΣ Κ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ…………..ΘΑ ΤΟΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ Σ ΚΑΡΑΝΤΙΝα! ΕΛΕΟΣ..ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΩΣΗ,ΕΛΕΟΣ……..ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΔΛΔ;;ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ…..
    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ……..ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΘΟ;…ΤΗΣ Θ.ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;….
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΩ.

  18. Να μαζέψετε πρώτα όλους τους λαθρομετανάστες και τους γύφτους και μετά μιλάτε….

  19. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ . ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ , ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ .
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ., ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝΕ
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ

    1. Ολοι αυτο θελουμε………. αλλα θελουμε και να μην πεθανουν οι μεγαλυτεροι

  20. Εύγε στον ιερέα, έκανε αυτό που έπρεπε…. Και οι άλλοι ιερείς να ακολουθήσουν το παράδειγμα του…. Είναι ιερείς του Θεού και όχι των επισκόπων η των πολιτικών… Έκλαψα σήμερα που τους είδα να κλειδώνουν τους ναούς για να μη μπει….ο λαός του Θεού…

  21. Καλά έκανε ρε Μαλάκες
    Τι ζόρι τραβάτε ρε ισλαμοσατανολάγνοι
    Κερατάδες???

    1. Αν δεν τραβουσαμε ζορι και τους αφηναμε τωρα θα ειχαν πεθανει 1000αδες

      1. Το τσιπάκι σου ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ

        Ο Βill Gates το είπε.
        ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ

  22. Χιλια μπραβο στον ανταρτοπαπα που αψηφισε τις εντολες οχι μονο του Καισαρα αλλα κ του Μητροπολιτη του.

    1. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ . ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ , ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ .
      ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ., ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝΕ
      ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ

      1. ναι αλλα αν οι μεγαλυτεροι να βγουν εξω θα τον συναντησουν κ συντομα…

    2. Ε.ΣΥ. Σπυράκο μου να κοιτάς τα δικά σου ΚΕΡΑΤΑ . ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ .

  23. Αξιος. Άξιος. Άξιος. Κοινώνησε απλά κάποιους πιστούς, που κράτησαν τις απαραίτητες αποστάσεις. Αντί να γίνει το αυτονόητο που περιμέναμε από την Ιερά Σύνοδο, το έκαναν κάποιοι κληρικοί. Απλά ο εν λόγω κληρικός πιθανόν έπεσε σε κάποιο“καρφί“ της περιοχής. Είπαμε Μεγάλη εβδομάδα έχουμε, κάποιος έπρεπε να αναλάβει και το έργο του Ιούδα.
    Υ.Γ. Σε όλη την Ελλάδα πολλοί πιστοί κοινώνησαν από την πόρτα που οδηγεί στο Ιερό.Τηλεφωνκά ο Ιερέας δεχόταν τα τηλεφωνήματα και κοινωνούσε έναν έναν τους πιστούς, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Έτσι έγινε στην ενορία μου. Και έτσι κοινώνησα και εγώ. Ο Ιερέας μας είναι μεγάλο γατόνι και σκεπάζει την περπατησιά του, από τους εποχιακούς Ιούδες.

  24. Συγχαρητήρια στον ρουφιάνο,ας περάσει μετά από την αρχιεπισκοπή να τον ευλογησουν γθα τη θεαρεστο πραξη του

  25. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

Comments are closed.