28/09/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΙΡΑΚ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ: ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΧΘΕΙ Ή ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    IRAK_IRAN-

    Χιλιάδες μαχητές από το Ιράκ έχουν αφιχθεί ή οδεύουν σε Συρία και Λίβανο

    Το Ιράν και το Ιράκ, που πλέον είναι σύμμαχοι μετά την επικράτηση στον σιιτών στην Βαγδάτη και το αντιδυτικό-αντιισραηλινό μένος των σουνιτών του Ιράκ μνα παραμένει ισχυρό, κινούνται προς απάντηση στις κινήσεις υποστήριξης των ΗΠΑ προς το Ισραήλ: Μεγάλες δυνάμεις Ιρακινών παραστρατιωτικών οργανώσεων αναπτύχθηκε στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ μέσω της Συρίας (πάνω από 7.000), ενώ επιπλέον 20.000 Ιρακινοί έχουν συγκεντρωθεί σε κέντρα κατάταξης στο Ιράκ.

    Το πιο επικίνδυνο πλέον είναι ότι οι Ιρανοί είναι έτοιμοι μαζί με τους Ιρακινούς να κτυπήσουν τις αμερικανικές δυνάμεις που εδρεύουν στο Ιράκ σε περίπτωση που οι ΗΠΑ εμπλακούν ενεργά στην μάχη κατά της Χαμάς.

    Ιρακινοί αξιωματικοί ζητούν «Το Ιράκ να απαλλαγεί άμεσα από την αμερικανική επιρροή και να υποχρεωθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες να απομακρύνουν τις στρατιωτικές τους βάσεις από τη χώρα».

    Ο ιρανικός Στρατός ενίσχυσε μια μία τεθωρακισμένη Ταξιαρχία τα βόρεια σύνορα με το Ιράκ και ο επικεφαλής των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν (IRGC) υποστράτηγος Χοσεΐν Σαλαμί στην Προσευχή της Παρασκευής στην Τεχεράνη και απαντώντας στους Ισραηλινούς που καταγγέλλουν δολοφονίες εκατοντάδων αμάχων στην επίθεση της Χαμάς του περασμένου Σαββάτου, μίλησε για την σφαγή στη παλαιστινιακά στρατόπεδα Σάμπρα και τη Σατίλα στον Λίβανο το 1982 (τότε που ο Έλληνες πρωθυπουργός Α.Παπανδρέου είχε χαρακτηρίσει «Ναζί» τους Ισραηλινούς διαρρηγνύοντας κάθε σχέση Ελλάδος-Ισραήλ για πολλά χρόνια).

    Αυτή την στιγμή το μπλοκ Ιράν-Ιράκ έχει σχηματοποιηθεί και απειλεί το σύνολο των ισορροπιών στην περιοχή σε όλα τα επίπεδα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΖΗΤΩ Η ΡΩΣΙΑ, Η ΧΑΜΑΣ, ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ. ΘΑ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ.

    2. μη παιρνετε φαρμακα εχουν,
      τροποποιημενα mrna
      εγώ τα σταμάτησα 20 χρόνια τώρα,

    3. Δεν το πιστεύω ότι οι ξυπόλητοι θέλουν τα βάλουν με το Ισραήλ.Ολος ο πλανήτης κ ο τελευταίος ουρά κοταγκος ξέρει ως πρωτη υπερδύναμη το Ισραήλ.Αρα κάποιος τους ξύπνησε και τους χρηματοδότησε να πολεμησουν.Ποιος/ποιοι είναι οι φραγκατοι του πλανητη;Το βρηκατε,είναι οι ίδιοι οι 5-10 σιωνιστές που δεν δίστασαν να βάλουν τοτε τον Χίτλερ να κάψουν στους φούρνους εκατομμύρια ανθρωπους αλλά ούτε και τώρα να φυτιλιασουν και να δελεάσουν τους ξυπόλητους.
      Να μας λυπηθεί ο Θεός γιατί προβλέπω τα σκάγια από τα μικροπυρηνικα θα μας φέρουν μπόλικο καρκίνο.

    4. Θα την πληρώσετε ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΙΑ του κερατά.

    5. Αν γίνει πυρηνικός πόλεμος την έχω άσχημα….

    6. Αντε μπουχτισαμε αμερικλανια! Πηδηχτε τους σιωνιστες και μετα τον ερντοκλαν να ησυχασουμε απο τη βρωμα! Πλανητης μετα σε ηρεμια! Μογγολια καλως να δεχτεις τα σκατα που για εξη αιωνες “νοικιαζανε” τη Μικρα Ασια τζαμπα και με αιμα Ελληνων ! Ετσι κυρα Ντορα?

    7. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ

    8. Αυτα που κανει το κρατος του Σιωνισμου , δεν εχουν ξαναγινει ουτε απο τους Ναζι,ουτε απο κανεναν. Δεν υπαρχει προηγουμενο στην Ιστορια,να πολιορκει ενα κρατος τους ιδιους τους πολιτες του ,κοβοντας το νερο,το ηλεκτρικο,την τροφη. Ακομα και σε νοσοκομεια.Ειναι κατι παραπανω απο γενοκτονια. Πολυ υποπτο το οτι αφησαν τη Χαμας να κινειται με τοση ανεση,επι ωρες το Σαββατο. Κατι βρωμαει εδω.

      1. Μάλλον εσυ βρώμας άπλυτε ΝΔΟΥΛΗ του ΚΕΡΑΤΑ.

    9. Το θέμα είναι να μην μπει Ιράν Ιράκ στον πόλεμο και ο Λίβανος Ιορδανία αλλά ο Αμερικανός δεν θα το αποφύγει κλπ η τρομοκρατική επιθέσεις είναι που προβληματισμούς 250 Χιλ δύσκολο να μην επιτεθούν αυτές είναι αποστολές αυτοκτονίας δες στο λιβάνι τη έγινε με Έλληνες

        1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΥΛΕ ΣΕ ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΖΟΥΝΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Ε;

    Comments are closed.