ΙΡΑΝ: «ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ»

    Κοινοποίηση:
    iran-ipex-1

    Σε 29.000 ανέρχονται οι εσωτερικά εκτοπισμένοι στο Λίβανο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Όταν εθελοτυφλείς ότι οι Εβραίοι σου είναι ο λαός του Αυναν. Και όταν πρώτος το φέρνεις τι θα κάνουν οι ΗΠΑ,Αγγλία και άλλοι τότε φυσικό,ότι στον πόλεμο αυτοί οι δικοί σου θα χάσουν. Το Ιράν άλλωστε έχει αρχαία, συνεχή ιστορία. Εχει και τα πυρηνικά. Οι ΗΠΑ σου τι είναι; Και τι θα λες στην μέρα του ιρανικού WAR MECHA;
      Εν τάξει;

    2. Καλά, είσαι ντίπ σαλεμένος. Να συγκρίνεις Ιράν, Χούθι και Χαμαζ με Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία. Ενα ζουρλομανδύα για τον κύριο. Είσαι πολύ αδιάβαστος φίλε. Ούτε πυροβολισμό δεν θα ρίξει το Ιράν. Ξέρει τι το περιμένει.Επί του παρόντος λοιπόν γελώ εγώ.

    3. Το Ιραν γιατι δεν στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα;;;;;; Γιατι δεν ανοιγει τις πορτες του για μεταναστες ;; Οποιος γνωριζει ιστορια κ ποιος ειναι ο Χομεϊνι θα καταλαβει πως η Παλαιστινη ειναι απλα αλλο ενα Ιραν των μουλάδων ετοιμο να απλωθεί! Χαζοι ανιστοριτοι Ευρωπαίοι

    4. ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΙΑ….

    5. Η Αμερική περιμένει να κάνετε το λάθος🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

    6. Μαζέψτε τα σκατα και πίσω στους Βεδουίνους. Και οι σκατοτουρκοι πίσω στη Μογγολία.

    7. Ο ΚΕΜΑΛ ΣΚΑΤΑΤΟΥΡΚ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΑΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΚΑΤΟΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΝΑ ΤΟΥ ΡΑΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗΣ ΑΔΕΡΦΑΡΑΣ ΣΑΣ….
      ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚ…
      ΤΡΙΣΑΝΑΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…. ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΜΕΡΙΑ!!!!!

      1. Πάλι εδώ είσαι ρε άθλιε βρωμερέ κατσαριδοφάγε και σιχαμερή κατουρημένη ακρίδα κοπρανο συλλέκτη φλεβοπεογλύφτη και άρρωστε από λέπρα Ιεχωβά Ο.Ε.Α;
        Βρε ιδιοκτήτη του σαράβαλου και καταστροφέα της αισθητικής των δρόμων της Γερμανίας τρέξε στο συνεργείο και άσε τις απόψεις.

    8. Με το δάκτυλο στον πούλο θα μείνετε. Αν τολμήσετε να κουνηθείτε, που δεν θα το κάνετε γιατί είστε χέστηδες και μόνο λόγια, η Αμερική και η Αγγλία και λοιποί θα σας βολέψουν καλά. Σας έχουν ήδη σκοπευμένους.
      Οσο για την Χαμάς κατάλαβε ότι άλλο είναι να πολεμάς με τα νήπια, βρέφη και γυναίκες και άλλο με τον οργανωμένο στρατό του Ισραήλ.

      1. Καλησπέρα φίλε. Μας κάνεις να γελάμε. Είναι ένα θέμα τα τόσα άστοχα και τα ξεκωλα σου στο κείμενο. Διότι λαός με το στο…τέτοιο είναι οι Εβραίοι σου. Ο λαός του Αυναν. Επίσης επειδή αυτοί όλο ισχυρίζονταν ότι “μόνοι θα βομβαρδίσουν τους πυρηνικούς και άλλους στόχους στο Ιράν”. Που,πότε είναι τόσα χρόνια το επικείμενο μεγάλο ισραηλινό χτύπημα; Θα,θα,θα… Δεν συμμαζεύεται η φλυαρία των Εβραίων σου. Άλλωστε οι ΗΠΑ,Αγγλία και άλλοι θα κάτσουν να τις φάνε και από Χουθι,Χαμάς και Ιράν. Ο πόλεμος θα τελειώσει με νικήτριες δυνάμεις Παλαιστίνη,Ιράν.
        Κουίζ: Όταν το Ιράν φτιάξει και τεράστια ρομπότ πολέμων,WAR MECHAS,σαν τα GUNDAM, TRANSFORMERS, DOUGRAM τι θα λες;

        1. Καλά, είσαι ντίπ σαλεμένος. Να συγκρίνεις Ιράν, Χούθι και Χαμαζ με Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία. Ενα ζουρλομανδύα για τον κύριο. Είσαι πολύ αδιάβαστος φίλε. Ούτε πυροβολισμό δεν θα ρίξει το Ιράν. Ξέρει τι το περιμένει.Επί του παρόντος λοιπόν γελώ εγώ.

    Comments are closed.