ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ Η ΑΘΗΝΑ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Η ΧΩΡΑ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΚΜΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ, ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    Στιγμιότυπο-2023-08-07-10.02.42-μμ-1068x525-1-696x342

    Ισλαμαμπάντ η Αθήνα!-Βίντεο-σοκ από την χθεσινή συγκέντρωση των Πακιστανών έξω από την Ινδική πρεσβεία! Προσευχές μπροστά από το κτίριο. Προσβάλλουν τόσο το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων, όσο και των Ινδουιστών! Το χειρότερο; Το Βίντεο μεταδόθηκε από την πακιστανική πρεσβεία!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Λοατκι, αλλυλεγγιοι. Αναρχικοί και κράτος ευθύνονται για την ισλαμοποιηση της χώρας. Επίσης ΜΚΟ και αυτές στο κόλπο με λαθραιους διακινητες. Πάμε για νέο 1821.

    2. Κράτος εν κράτι αυτά τα ισλαμοφαστιτοπιθήκια σε λίγα χρόνια θα βγαίνουν στους δρόμους με τις χατζάρες να κόβουν κεφάλια απίστων φωνάζοντας αλαχακμπάρ.

    3. Οι ΠΑΚΜΑΝ !!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα !!! Αχ @δόλφε γύρνα πίσω !! Με τιμή, η φίλη σου “Erica” !!

    4. Την συγκέντρωση των οικογενειαρχω την απαγόρεψαν, ενώ τους ισλαμιστες τους επιτρέπουν ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΗΛΙΑ

    5. Εντω τα οικονομικα Πακια για ολες τις δουλειες, μπενζιναδικα, χωραφια, ελιες, θεληματα και τα…. ελληνοποιημενα και για ΝΔουλικη ψηφο!

    6. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΧΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ! ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

    7. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ” ΕΛΛΗΝΕΣ” ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ(ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ Κ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ…
      ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
      ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΛΕΡΕΣ……

    8. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙ.
      ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ,ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ,ΑΠΟΔΕΚΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ,ΣΥΝ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ( ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ).

    9. Ακόμη δε γίναμε ισλαμιστάν, ακόμη είμαστε χριστιανιστάν.

      1. Εγω θα ελεγα προτεκτορατο τουρκιας η οποια εχει ολους τους μουσουλμανους στο τοξο….ετσι η αλλοιως οι ‘πολιτισμενοι και σοφιστικε’ ελληναραδες ειναι ξεπουλημενοι κ δοσμενοι για περιπου 99 χρονια…πλάτσα πλούτσα και γκούργκελ…γκούργκελ….
        και του χρονου εις ανωτερα και με την δημοσια εγκρηση της βδελυγματικης πλεμπας….

    10. Έφυγα από την Ελλάδα για πρώτη φορά ώστε να μην περνάνε τα χρόνια μου άσκοπα.Η Ελλάδα τελείωσε ως Έθνος ο κύκλος της έκλεισε και δεν γίνεται τίποτα πια.Δεν θα πετάξω εγώ τα νιάτα μου στα σκουπίδια σαράντα ετών άνθρωπος για χατήρι των πολιτικών και των Ελλήνων που ανέχονται τα πάντα.

      1. ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ….
        ΣΤΟ ΚΑΛΟ.
        Κ ΜΗ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΣ….

        1. Ποτέ ούτε μία φορά δεν ψήφισα μαζόχα..Καλή συνουσίαση από τους 300 να έχεις.

      2. λαζογερμανός γκάσταρμπάϊτερ, που πλένει πιάτα στις μπιραρίες των γερμανών κι έρχεται το καλοκαίρι στο κουτσοχώρι του, έχοντας τη μεταχειρισμένη μπέμπα του αφεντικού, με γερμανικές πινακίδες, για να το παίξει κλαρινογαμπρός στις χωριατοπούλες. Μείνε εκεί συντρόφισσα και δε θα μας λείψεις. Εμείς, μείναμε και μένουμε ε δ ώ, στον τόπο μας, στον ήλιο και στο γαλάζιο τον ουρανό μας, του Ρίτσου και του Ελύτη ….

    11. Ενας υπουργος της κυβερνησης Μητσοτακη δεν ειχε παει στο Μπακλαντες να εξετασει την δυνατοτητα να ερθουν Μπακλαντενοι εργατες για τον Τουρισμο και την γεωργια;. Φαινεται δεν προλαβε να γυρισει πισω και οι Μπακλεντενοι μολις το ακουσαν πλημμυρισαν την Ελλαδα.

      1. Πακιστανοί είναι αυτοί, όχι από το Μπαγκλαντές.

      2. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ νδ συριζα πασοκ κκε

        1. ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ….
          Μην τσακώνεται για το χρώμα….

    12. Στείλτε το βίντεο στον Κούλη, να χαρεί για την….πολυπολιτισμικότητα!!!!!

    13. …..2Η ΦΟΡΑ ΠΑΛΙ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ….ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ……+60% ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΛΗΝΕΣ…..ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ…..

    14. Αυτοί τουλάχιστον υπερασπιζονται την θρησκεία τους, για το θέμα με τον ξεφτιλισμο του μυστικου δειπνου στην ολυμπιαδα ,συνεβη τι???
      Για ποιο θρησκευτικό συναίσθημα των γηγενων μιλάτε ????

    Comments are closed.