ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ: Η ΓΑΖΑ ΣΕ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ, ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ Ο ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ! ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΓΑΖΑ

    Το Ισραήλ κλιμακώνει τα μέτρα του κατά της Λωρίδας της Γάζας, που ελέγχεται από το παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς, επιβάλλοντας στον θύλακα «πλήρη πολιορκία» στο πλαίσιο της οποίας θα απαγορεύονται οι εισαγωγές τροφίμων και καυσίμων.

    Αργά το βράδυ της Δευτέρας αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε ότι η οργάνωση είναι ανοιχτή σε «συζητήσεις για εκεχειρία», καθώς «εκπληρώθηκαν οι σκοποί της επίθεσης».

    Η Χαμάς αργά το βράδυ της Δευτέρας απείλησε με εκτελέσεις ομήρων για κάθε επιδρομή στη Γάζα.

    Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Χαμάς, από τις ισραηλινές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής 687 άνθρωποι και άλλοι 3.726 τραυματίστηκαν. Μεταξύ των νεκρών υπάρχουν 140 παιδιά και 105 γυναίκες, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου.

    Από την πλευρά του, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου σε νέο του διάγγελμα δεν έδειξε καμία διάθεση για συμβιβασμό, λέγοντας ότι τα χτυπήματα κατά της Χαμάς «μόλις ξεκίνησαν».

    Στο μεταξύ, έντονες είναι και οι διπλωματικές διεργασίες σε όλο τον κόσμο, ωστόσο δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να προκρίνεται κάποια αποτελεσματική λύση που θα μπορούσε να λειτουργήσει εκτονωτικά για την κατάσταση.

    Σοκ προκαλούν τα βίντεο που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο με τα εγκλήματα που διέπραξε η Χαμάς κατά αμάχων στο Ισραήλ και ένα από αυτά δείχνει ομάδα ενόπλων να πυροβολεί πολίτες μέσα σε καταφύγιο και εν συνεχεία να τους αποτελειώνει με την ρίψη χειροβομβίδας.

    Οι πολίτες είχαν καταφύγει εκεί ακριβώς όπως έχουν εκπαιδευτεί να κάνουν όταν ξεκινούν τα πλήγματα με ρουκέτες από την Λωρίδα της Γάζας.

    Η δολοφονία αμάχων μέσα σε καταφύγιο δείχνει ότι οι μαχητές της Χαμάς είχαν εκπαιδευτεί να προβλέπουν και τις αντιδράσεις του άμαχου πληθυσμού και που θα κατέφευγαν.

    Φυσικά, αυτή ήταν μία από τις πολλές αγριότητες που διέπραξαν οι Παλαιστίνιοι.

    Μία από τις πιο χαρακτηριστικές είναι αυτή της δολοφονίας του Hadar και του Itay.

    Όπως έγινε γνωστό ο Itay και η Hadar Berdichevsky έκρυψαν τα 10 μηνών δίδυμα παιδιά τους σε ένα μυστικό καταφύγιο καθώς οι τρομοκράτες της Χαμάς προσπαθούσαν να εισβάλουν στο σπίτι τους.

    Οι δύο γονείς δολοφονήθηκαν από μέλη της Χαμάς.

    Όμως, τα παιδιά τους βρέθηκαν ζωντανά από Ισραηλινούς στρατιώτες 12 ώρες αργότερα.

    Περισσότεροι από 700 Ισραηλινοί έχουν σκοτωθεί μέχρι χθες το βράδυ, από τότε που η Χαμάς εξαπέλυσε τη μεγάλης κλίμακας επίθεσή της το Σαββατοκύριακο.

    Άλλοι 1.200 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, πολλοί από αυτούς σοβαρά.

    Πρόκειται για τη «μεγαλύτερη σφαγή αμάχων» στην ιστορία του Ισραήλ, δηλώνει στο Politico ο εκπρόσωπος του στρατού Nτορόν Σπίλμαν.

    Στο μεταξύ οι βομβαρδισμοί της Γάζας συνεχίζονται σήμερα από τη ισραηλινή Αεροπορία.

    Στην Ναμπλούς, στην Δυτική Όχθη του Ιορδάνη, οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις συγκρούονται με μαχητές της Χαμάς στους δρόμους της πόλης.

    Σημειώνεται ότι στην Ναμπλούς βρίσκεται η έδρα της Παλαιστινιακής Αρχής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Με λίγα λόγια η απόφαση ενός πρωθυπουργού ενός ησχηρου κράτους έφερε την αλληλεγγύη μέσα στης μουσουλμανικες φυλές υπέρ των αδυνατων κρατών για να πολεμήσουν μαζί τους αυτό που δεν έπρεπε να γίνει είχαμε ησυχάσει και μια τρομοκρατική επίθεση να εχει αιώρα τον αέρα είδες τη ωραία στο λένε έχουμε στρατό αυτό σημενει παγκόσμιο στρατό όταν μίλησαν οι μουσουλμάνοι και είπαν η Αγία Σοφία ανήκει στους Έλληνες να την πάρουν εμάς μας ανήκει μια εκλησια Ισπανία δεν είχατε τα κότσια γιατί δεν τη θέλατε το κόστος είναι δυσβάσταχτο την αφήσατε στο Τούρκο σήμερα μην παραπονιέστε

    2. Οι Εβραίοι χρόνια τώρα διώχνουν και πολλές φορές σκοτώνουν τους χριστιανούς από τα Ιεροσόλυμα και παίρνουν την περιουσία τους. Οικογένειες που ζούν 400 χρόνια εκεί. Θέλουν να πάρουν την παλιά πόλη Ιεροσολύμων για να κτίσουν τον ναό του Σολομώντα!
      Στο αεροδρόμιο η ασφάλεια σε κλέβει καί με το ζόρι θέλουν και καλά να βρουν κάτι παράνομο στην κατοχή σου! Αγριέυουν εάν την γλυτώσεις!!

    3. Σε μια γενική επιστράτευση Ελλάδα άσε την παγκόσμια μια φυλή μπορεί να κατάθεση δεν δεχομε των πόλεμο είμαστε αρβανιτες με την υπογραφή αστυνομία δημαρχία είδες τη σου λένε η βορειοηπητωτες είμαστε ομογένεια βορείου Ηπείρου μόνο 3 μήνες στρατό τίποτε άλλο το ίδιο μπορεί να κάνει και ο πόντιος και ο μικρασιατης ας πολεμήσουν με τους Κρητικούς που έχουν βάλει σε όλα τα πόστα

    4. Μονο οι κακοι αραβες κανουν εγκληματα……… για τους εβραιους ουτε μισο ποστ………ξυπνηστε ζωα

    5. Να σε προβληματίζει το άραβες και Σλάβοι τους Ηλληρους τους βάφτισαν Σλάβους τους Αρβανιτες Αλβανούς και τους παλεστινιους Άραβες κλπ οκ καλά πάμε τη μας έχει μείνει στο Ελ πάσαν Αλβανία ζουν Άραβες τους έφερναν από εκεί για αυτό ήθελαν να βάλουν αραβική γλώσσα τελικά κατέληξαν στην δικιά μας λόγο εμπορίου όσο για το πόσο Αριστοκράτες ήταν στα εδάφη Γαλλίας και Γάλλοι υο απέδειξαν με την προτομή του Μπότσαρη κσι τους δρόμους που έδωσαν κλπ

    6. Η ξεναγός Τσεχία δεν έχουμε εμείς στρατό η ιστορία μας έχει αποδείξει ότι κάνουμε αμυντικούς πολέμους πολλή λίγο μηδαμινό να φυλάνε την πρόεδρο τους αλλάζουμε ανά μια ώρα τους φοράμε στολές πρώτου παγκόσμιου πολέμου να τους τους βλέπετε λέει πάνε για αλλαγή ήταν 5 παιδιά μικρά

    7. Στο Λίβανο η απόφαση πάρθηκε μέσα στης φυλές ότι δεν επιθυμούμε πόλεμο αν δεν μας επιτεθεί λοιπόν κάνει κουμάντο ο πρωθυπουργός κλπ και πάλι θα δούμε είπαν αν θα πάμε σε πόλεμο υπάρχουν άλλες λύσεις

    8. Όσοι έφεδροι πήγαν Ισραήλ δεν βρήκαν ούτε ρούχα στρατιοτοκα ούτε είδη υγιεινής τίποτε ανέλαβαν η οργανώσεις να βρούνε ρούχα κλπ αντίθετα είχε 7 ιδιοτικες εταιρίες πυροσβεστική να σβεινουν φωτιές και μια δημόσια 8 είναι η βοήθεια που σου έδωσε στης φωτιές κλπ και εγώ δου λέω κάνε εσύ παγκόσμια επιστράτευση αν πας σε πόλεμο ποιος θα σου έρθει θα χαλάσει την ζωή του για πόλεμο και η Ελληνοαμερικανοι που ζουν Ελλάδα θα την κοπανησουν η ελληνοα.ερικανοι πρώτη στην λίστα να την κοπανησουν έχω Δευτέρα ξαδελφια Εκάλη και ξέρω άλλοι στο κεφαλάρι και έχουν σπίτια μαντάτα νέα Υόρκη τη βοήθεια θα δώσουν αυτή σε εμάς ούτε το σόι δεν θέλουν να ξέρουν

    9. Η επίθεση της Χαμάς ήταν τόσο οργανωμένη και άριστα σχεδιασμένη που μόνο οι Ισραηλινοί θα μπορούσαν να τη στήσουν. Μου θυμίζει κάτι απαγορεύσεις στο Αμέρικα που υποκινεί ο καραφλοπουστας Σβαμπ και το τσιμπουκοδοχειο του ο Χαραρι. Τώρα ο Νετανιάχου που είχε εσωτερικό πρόβλημα , μετά το μπαντιρντι που έγινε , θα φανεί ο ήρωας που θα παραδώσει ακόμα μεγαλύτερο κράτος.

    10. Φαντάσου να σε εχουν όμηρο και το ίδιο σου το κρατος, αντι να προβει σε διαπραγματευσεις να ξεκινάει ολοκληρωτικο πόλεμο για να πάρει κι άλλα εδάφη, από Λίβανο και Παλαιστινη(βαπτισμενα ως αντιποινα).
      Αντισημιτισμος απο το ιδιο σου το κρατος??
      Κοινως και ευθαρσως δε νοιαζονται αμεσα για τους εκατονταδες ομηρους(το ομολογησε ο ιδιος ο προεδρος του Ισραηλ πως δε θα καταληξουν σε καμια συμφωνια με την Παλαιστινη και ο μονος δρομος ειναι ο πολεμος).
      επισης υπαρχει η ευκαιρια να αποκτησουν κι αλλα εδαφη δια του πολεμου???
      Αλλά δεν είναι μονο ισραηλινοι αλλά και άλλοι πολιτες ομηροι απο άλλα κρατη…
      Τόσες δεκαετιες οι Λιβανεζοι και οι Παλαιστινιοι χανουν εδαφη με μονο κερδισμενο το Ισραηλ διαβασα καπου.
      Δε ξερω ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο, αλλα θυριωδιες γινονται εκατέρωθεν και ειναι η μονη αληθεια και θα πρέπει οι μεγαλες υπερδυναμεις να παρουν μερος και να ληξει ειρηνικα, γιατι στην τελικη είναι ένας πολεμος οπως στην Ουκρανια δια αντιπροσωπων, οπου πισω απο αυτους αυτη τη φορα βρισκεται το Ιραν και πολλα μουσουλμανικα κρατη και στον αντιποδα η Αμερικη.
      συνοψιζοντας, αφου υπάρχουν αθωοι πολιτες ως ομηροι απο διαφορετικα κρατη, ποιος θα ειναι διατεθιμενος να δωσει συγχωροχαρτι στο Ισραηλ, την στιγμη που ηδη εξαπολυει πολεμο εναντιον του Νοτιου Λιβανου και της παλαιστινης, αγνοωντας για αρχη την τυχη των ομηρων που ειναι τοσες εκατονταδες;;;

    11. Χρόνια τώρα οι Εβραίοι σκοτώνουν παιδάκια που κάνουν το λάθος να τους πετροβολήσουν. Πόσο μακριά να πάει μια πέτρα 30 μέτρα; Κι όμως τον Πούτιν τον βαφτίζουν εγκληματία πολέμου που έκανε έκκληση στον άμαχο πληθυσμό να φύγουν από κάποιες εμπόλεμες περιοχές και οι Ουκρανοί δεν τους άφηναν να φύγουν γιατί τους χρησιμοποιούσαν σαν ασπίδα. Άρα στην πραγματικότητα ο Ζελενσκι εγκληματίας πολέμου. Εδώ πάλι τσιμουδιά για τον Εβραίο Νετανιάχου που είναι εγκληματίας πολέμου σκοτώνοντας αδιακρίτως και τα πιδάκια που κατά καιρούς πετροβολούν και άμαχο πληθυσμό όπως συμβαίνει τώρα. Δεν θα τον κατηγορούσε κανείς αν σκότωνε τους μαχητές της Χαμάς ή άλλους μαχητές που θα τους επιτίθενταν. Με λίγα λόγια βαφτίζουνε εγκληματίες πολέμου όποιους θέλουν για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Αν ο Πούτιν χτύπαγε αδιακρίτως από την πρώτη ημέρα και δεν έδινε το χρόνο στην Ουκρανία και στους Δυτικούς να οργανωθούν θα είχε φτάσει προ πολλού στα σύνορα της Πολωνίας. Βέβαια δεν πρέπει να μείνει τίποτα από τους Ισλαμιστές παντού.

    12. αραβες και σλάβοι σκοτώνονται … ξυπνάτε ρε βόδια

    Comments are closed.