ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΘΑ ΣΕ ΦΑΜΕ» – ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ – «ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ, ΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ», ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    erdogan-sadam-960x480

    Αντιδρώντας στην απειλή του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πως η χώρα του μπορεί να «μπει» στο Ισραήλ, όπως έκανε «στο (σ.σ. Ναγκόρνο) Καραμπάχ και στη Λιβύη», κατά τη διάρκεια ομιλίας, ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Ισραέλ Κατς τον παρομοίασε με τον πρώην δικτάτορα του Ιράκ Σαντάμ Χουσέιν, ο οποίος ανατράπηκε όταν έγινε η εισβολή των ΗΠΑ το 2003, προτού οδηγηθεί στην αγχόνη.

    «Ο Ερντογάν ακολουθεί τα βήματα του Σαντάμ Χουσέιν κι απειλεί να επιτεθεί στο Ισραήλ.

    Πρέπει απλά να θυμάται τι έγινε εκεί (σ.σ. στο Ιράκ) και πώς τελείωσε» το καθεστώς του Σαντάμ Χουσέιν, ανέφερε ο κ. Κατς μέσω X.

    09-1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Μπράβο στους αδελφούς ισραηλίτες. Με την βοήθειά τους, οι τουρκομόγγολοι θα εκλείψουν. Ευλογία στα όπλα τους.

    2. Μεγαλύτερος κίνδυνος από τον Ερντογάν είναι οι Χαζάροι τραπεζίτες που μας έχουν κάτσει στον σβέρκο. Αυτοί μας πίνουν το αίμα

    3. Ερντι αυτή η έπαρση και η αλαζονεία που έχεις θα είναι σωτήρια για τους Έλληνες…διότι περιμένουμε μετά την πτώση σου ακόμη και την κηδεία σου να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στην μας στην Πόλη…

      1. Ναι ναι θα σε αφησει η Δυση κ οι Ιουδαιοι να γυρισεις στην Πολη 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ρε τι ειναι αυτοι ;;; Σε αλλον Πλανητη ζουν ;;;

    4. Σε όποιους δεν αρέσουν οι ντόμπρες κουβέντες του ισραήλ προς τον δικτάτορα -και εχθρό της Ελλάδας- γυφτοερντογάν, ας σπεύσουν να βοηθήσουν την τουρκία που καθημερινά δημιουγεί προβλήματα σε Αιγαιο, Έβρο και Κύπρο.

      1. Το Ισραήλ, η Αμερική και οι λοιποί Δυτικοί είναι το ΙΔΙΟ ΕΧΘΡΟΙ των Ελλήνων με την Τουρκία.

        Γι αυτό ας αυτοεξαφανιστούν.

        Ως Έλληνες θα πρέπει να είμαστε του “Ας πεθάνουν αυτοί να ζήσουμε εμείς” χωρίς να παίρνουμε θέση.

    5. Επιτελους Ο ζιονισμος ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ !!!

    6. Αφανειστε τους ασκε-ναζι ,τα ευχαριστα νεα για ολους μας ειναι οτι ηρθε το τελος του σιωνισμου !!

    7. Σανο για διεθνη καταναλωση! …φοβος εξαπλωμενος παντου!

    8. ο καλύτερός τους φίλος/σύμμαχος είναι ο Ερντογάν. Το μεταξύ τους εμπόριο ανθεί, οι αγωγοί του Ισραήλ θα περάσουν μέσα από Τουρκία , και το κυριότερο, οι Σιωνιστές ( Εσκε-νάζι)/Χαζάροι είναι της ιδίας ράτσας -Τουρκογενή/Μογγολικά φύλα. Μην ματαιοπονείτε λοιπόν.

      1. Και οι 2 οι χειροτεροι εχθροι των Ελληνων , αλλα υπαρχουν πολλοι μαλακες στην Ελλαδα ( κ εδω μεσα ) που θαυμαζουν τα Ιουδαιοσκυλα κ μετα το παιζουν Ελληνες οι ξεφτιλισμενοι . Η Θεσσαλονικη ειναι πλεον Ιουδαικη κ οπως παμε το Ισραηλ συντομα θα μεταφερθει στην Ελλαδα . Αγοραζουν τα παντα για να μας πεταξουν εκτος της Χωρας .

        1. Πες τα ρε φίλε.
          Δεν καταλαβαίνουν οι μπετόβλακες. Είμαστε ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταστροφή από τους Εβραίους, και τους στηρίζουν ακόμα.

          Μόνο με τους Έλληνες δεν είναι οι ΝΕΝΕΚΟΙ.

      2. Ο καλύτερος φίλος του ναζί ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ είναι ο ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ ΤΡΟΜΠΑΣ που αν εκλεγεί θα σαπίσει την περιοχή. ΨΑΞΕ και ανάλογες φωτο και δηλώσεις και θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

        1. Ο Βαψομαλλιας δεν εδωσε τπτ φιλε στους Τουρκους τους κοροιδευε κ δεν ειχαν κανει βημα επι Προεδριας του . Ο Μπαιντεν απο τοτε που βγηκε παρεδωσε το Αιγαιο στους Τουρκους , μας τους φορεσε κ εβαλε μια Τουρκαλα για τα Ελληνοτουρκικα . Ξυπνα κ δες τις πραξεις οχι τις δηλωσεις .

          1. @

            Μα τι λες τωρα; συγοινωνει το μυαλο σου?
            Επι τραμπα ητανε συνεχεια ο ερντι στο αιγαιο και αλωνιζε τα ξεχασες;
            Συναιτερακια ηταν οι γυιοι τους με τραπεζες κι αλλα πολλα

    Comments are closed.