ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΜΙΝΤΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ – ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ – ΤΙΣ ΕΣΕΡΝΑΝ ΗΜΙΓΥΜΝΕΣ ΣΤΟ 3ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ! ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, 19 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_09-08-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ:

    Αλίκη Βουγιουκλάκη- Ρένα Βλαχοπούλου: Παρτούζες με ανήλικους στο παλάτι των οργίων. Τις έσερναν νύχτα ημίγυμνες στο 3ο αστυνομικό τμήμα. Ένα φοβερό ντοκουμέντο, 19 χρόνια μετά το μοναχικό τέλος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΦΑΓΕ ΤΗ ΖΩΗ

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Πέθανε ξαφνικά η 17χρονη Μαρία από το Μαντούδι

    Ο Ιερώνυμος πίσω από την παραίτηση του 88χρονου Θεσσαλονίκης Άνθιμου

    Οι μεγάλες μάχες του συμμοριτοπόλεμου

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ακομα και τους ηθοποιους του παλιου ελληνικου κινηματογραφου βριζουν οι τρελοχουνταιοι…..

    2. Ο τόπος χάνεται, η χώρα μας χάνεται λίγο λίγο. Ασχοληθείτε με τα τρέχοντα σκάνδαλα. Το να ασχολούμαστε μες την ερωτική ζωή ανθρώπων που δεν μας πείραξαν και που έχουν φύγει απ’ την ζωή είναι και ανώφελο και ανόητο.

    3. Βγάλτε καί κανά ντοκουμέντο γιά τά βασανιστήρια που γίνονταν επί χούντας.

    4. Ψέκας είσαι και φαίνεσαι καραγκιόζη. Χ.Ο, σοβαρά ο Σολωμός; Ήταν κακάσχημος!

    5. Δεν εκπλήσσει όπου υπάρχει χρήμα υπαρχει αλόγιστη Πορνεία ναρκωτικά…κτλ

    6. Τον δικηγόρο πατέρα της Αλίκης τον δολοφόνησαν οι κομμουνιστές μετά από φρικτά βασανιστήρια.
      Για την ιστορία ο διακορευτής της ήταν ο καθηγητής της στην σχολή του Εθνικού θεάτρου Αλέξης Σολωμός.

    7. Στέφανε, δεν ξέρω για όργια τότε, πάντως σήμερα τα πράγματα είναι χειρότερα γιατί όλο το ανθελληνικό τόξο θέλει γάμους γκέι για να καταστρέψει τη νέα γενιά με λάθος πρότυπα. Και πέρσι τρανς διαβάσανε παραμύθια σε νηπιαγωγείο και όλο το κλεπτοκρατικό τόξο ήταν υπέρ! Οι γαλάζιοι συριζαίοι που κυβερνάνε συντάχθηκαν με τους αριστερούς για να καταστρέψουν οικογένεια και Ελλάδα. Οπότε Στέφανε αυτό είναι το πρόβλημα και όχι τα όργια πριν 40 χρόνια.

    8. Επιτέλους η ΑΛΗΘΕΙΑ!
      Αυτη ηταν η Βουγιουκλάκη οπως τα λες ακριβως και πολλά άλλα.
      Αρκετά μας έπρηξαν με την προπαγάνδα τους για δήθεν εθνικη μας σταρ και τις λοιπες μπουρδες.
      Αυτη ηταν. Παρτουζες με ανήλικους. Το βύσμα του Λαζόπουλου στο στρατο που του κανονισε τρελλόχαρτο. Εκδικητική μέχρι όπου δε παιρνει. Και ΝΑΙ με τη Ρενα Βλαχοπουλου, Αλικη Βουγιουκλακη, ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.
      Μπραβο παιδια συνεχίστε, να μαθαινει ο κόσμος, οποιος μπορει να μαθαινει τις αληθειες απο το Μακελειο, που μας εχουν φλομωσει στο ψεμα.
      Σιχαθηκα τοσο ψεμα στη μεταπολιτευση.

    9. Μπράβο στο Μακελειό που αποκαθιστά την αλήθεια σχετικά με τα εθνικά, σατανιστικά σύμβολα. Η πεθαμένη έλεγε ότι ήταν θεσμός στην Ελλάδα. Πώς να μην ήταν σε ένα κράτος πορνείας που συντηρεί την επιβίωσή του με τα χείριστους εκπροσώπους του ανθρώπινου είδους.

    Comments are closed.