ΚΑΗΚΕΣ, ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ, ΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΖΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ! «ΗOLIDAY PASS» ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    μητσοτακης

    Με κάθε τρόπο επιβεβαιώνεται πλέον ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση επιδομάτων. Μετά τα youth pass, το market pass, το fuel pass και άλλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να πρωτοτυπήσει, δίνοντας και… διακοπές pass για τουρίστες που το ταξίδι τους στην Ρόδο, διακόπηκε απότομα λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.

    Συγκεκριμένα, ο ίδιος, μετά την κατακραυγή και τα πύρινα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου για το επιτελικό μπάχαλο στη Ρόδο, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning Britain» του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV, εμμένοντας στο αφήγημα ότι δεν χάθηκαν ζωές και ότι εκκενώθηκαν με ασφάλεια 20.000 άνθρωποι.

    Παράλληλα όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει το πλήγμα που υπέστη ο τουρισμός στη Ρόδο αλλά και η εικόνα του, τάζει δωρεάν διακοπές, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει εάν πρόκειται μόνο για τους βρετανούς τουρίστες ή για όλους. Συγκεκριμένα είπε ότι «η ελληνική κυβέρνηση θα προσφέρει μια εβδομάδα δωρεάν διακοπών στην Ρόδο, την επόμενη άνοιξη ή φθινόπωρο, σε όσους οι διακοπές τους διακόπηκαν απότομα εξαιτίας των πυρκαγιών».

    Είναι βέβαια δεδομένο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πληρώσει τις υποσχέσεις του από τα δικά του χρήματα αλλά για μια ακόμα φορά θα πληρωθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή από τον ελληνικό λαό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. -Προς Σαύρας- Γιατί αποκαλείς αγενέστατε τον άνθρωπο τσοπάνη κοροιδευτικά; Αν δεν υπήρχαν οι τσοπάνηδες πώς θάτρωγες εσύ το σουβλιστό αρνάκι σου και τις μπριζολίτσες σου; Και σε πληροφορώ πως τα ορεινά μας χωριά ειναι πανέμορφα σε σχέση με τα κωλόνησα.. Εγώ εφέτως έκανα τις διακοπές μου σε ορεινά χωριά και χόρτασα δροσιές και έλατα.

    2. Από που θα τα δωσει αυτά τα λεφτά; Από εμάς η από τους φίλους του που έκαψαν μαζί τα δάση για να βαλουν φουρφουρακια και να τα οικονομισουν όλοι μαζί; Μάλλον από εμάς τους ηλίθιους. Μη ξεχάσετε να τους ξαναψηφισετε ζωντόβολα. Χαχαχαχαχα, ζωαααα!! Πληρώστε τώρα ΚΑΙ αυτα τα σπασμένα μαζι με οοολα τα αλλά.

      1. Στην προηγούμενη περίοδο μας έχωσαν μέσα με δάνεια 50 δις ευρώ για τα pass, φυσικά όλοι πληρώνουμε τα (νέα ) δυο δις ευρώ τόκους που αφορούν τα δάνεια πληρωμής pass. Δηλαδή, με την τσέπη μας γίνεται γαλαντόμος ο κ Μητσοτάκης. Όμως, τάζει και παροχές , την στιγμή που αυξάνει το δημόσιο χρέος.

      2. ?ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ? ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!! ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ !! ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ( Α ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ) ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΖΑΜΠΑΜ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ . ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ??

    3. Με τα λεφτα του ελληνα φορολογουμενου κανει δωρο διακοπες στα αγγλακια το ρεμαλι

    4. Οπότε θα κάνουν πρόγραμμα οι Βρετανοί να πάνε διακοπές εκτός σεζόν για να έρθουν πριν ξαναβάλουν φωτιές οι ασύληπτοι την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο. @@@τάνα κλιματική κρίση σε τι ταλαιπωρία βάζεις τη… βαριά μας βιομηχανία. Κούλη, δώσε και τσάμπα 128 μπύρες ανά άτομο, αλλιώς δε θα πιάσει το κόλπο.

    5. γιατι λοιπον να μην μπουν και οι αλλοι να βαζουν φωτιεσ για να ξαναερχονται διακοπεσ πληρωμενεσ?
      δικα του λεφτα μοιραζει? χεστηκε

    6. ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ. ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ 40 ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΜΕ ΚΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ …ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ 5+ ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ!!
      ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΞ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΟΣΟΥΣ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣ ΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΟ 2 ΠΑΓΚ. ΠΟΛΕΜΟ.

    7. πλήρωνε φορολογούμενε να μη τσαλακωθρι το προφίλ της ψυχικά διαταραγμένης Κούλας….

    8. Κούλη, αποζημίωση δίνουνε σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο Εγγλέζος δεν θα αλλάξει το πρόγραμμα του για να έρθει στη Ρόδο που φυγαδεύτηκε για να γλιτώσει τη ζωή του. Προτείνω να στείλεις τις απευθείας πτήσεις στο Πακιστάν του Μηταράκη και να έρθω ως τουρίστας! Η Τασία του σφύριζα με έλεγε επενδυτή, εγώ λέω να έρθω ως τουρίστας να φάω και να πιω τζάμπα, να μου δώσεις επίδομα και να πουλήσεις και πολιτισμικότητα στους ραγιάδες που πεινάνε! Θα είμαι παρών και σε συγκέντρωση κατά του Ηλία που θα συνδιοργανώσουν Μπακογιάννης, Βορίδης ο πρώην της Επέν και κεερφα μεταναστών! Όλοι οι αλληλέγγυοι θα είναι εκεί να με υποδεχθούν ως τουρίστα!

    9. Πλήρωνε μα….κα φορολογούμενε την ανικανότητα του μίστερ μπίν και την ηληθιότητα των κομματόσκυλων του 41% να κάνουν τζάμπα διακοπές οι Άγγλοι μόνο και μόνο να μην χαλάσει το προφίλ του διαταραγμένου.

    10. ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΑΝΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ”KOY LEE”.

    11. Ε βεβαια, την ερχομενη Ανοιξη η το Φθινοπωρο 2024, θα αφησουν οι ανθρωποι τις δουλειες τους για να ερθουν στην Ροδο.
      Περιμενετε να μαθουν οι Αμερικανοι και οι Αυστραλοι για το καινουργιο φρουτο της ΕΕ που ονομαζεται ETIAS, και θα ερχονται τρεχατοι.
      Οι ερωτησεις ειναι τοσο προσωπικες και τοσο παρεμβατικες που αισθανομαι οτι πολλοι θα κανουν πισω.
      Το κυριοτερο σπανε την Κυπρο στα δυο (αν και δεν φαινεται ξεκαθαρα) διοτι στο Βορειο τμημα δεν χρειαζεται Αιτηση για το ETIAS, επειδη κανει κουμαντο η Τουρκια.
      Ψαξτο Στεφανε, διοτι αν συναινεσαν και η Κυπρος και η Ελλαδα, η αν κανουν τα στραβα ματια, ειναι μεγαλη ντροπη και για τις 2 χωρες.
      European Travel Information Authorisation System (ETIAS).
      Δεν χρειαζεται να δημοσιευσεις αυτο το σχολιο. Ψαξε το θεμα ομως.

      1. To ETIAS αποκλείει και τους Βρετανούς επίσης, όπως και Σέρβους κλπ.
        Με δεδομένη την οικονομική καταστροφή της οικονομίας της ΕΕ, τους επόμενους μήνες, το ETIAS θα είναι η οριστική οικονομική ταφόπλακα σε Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρο γιατί δεν θα μπορεί να έρθει κανείς.

        Φυσικά το ETIAS δεν αφορά τους λαθρό που θα έρχονται χωρίς έλεγχο.

        ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΕΕ ΧΤΕΣ. Χειρότερα από Σοβιετική Ένωση θα καταντήσουμε σε μερικούς μήνες.
        Ήδη 25/8 καταλύεται η Ελευθερία του Λόγου σε ΟΛΗ την ΕΕ και κανείς δεν αντιδρά!

        Να δεις 26/8 θα κλείσουν μέχρι και την ιστοσελίδα του Μακελειό.

        1. Οι Βρετανοι θα πληρωνουν τα €7 αλλα δεν θα χρειαζονται την Αιτηση για το ETIAS.
          Αν θυμασαι οταν ηταν Υπουργος Εσωτερικων η May, πριν γινει Πρωθυπουργος, ειχε κανει opt-out απο τις Ταυτοτητες, που την ελεγαν Καρτα του Πολιτη.
          Την δε υποθεση για το ETIAS την συζητουσαν απο το 2016.
          Δεν ειναι διαδικασια ρουτινας. Αν δεν τους αρεσει καποιο θεμα που απαντας μπορει να σε καθυστερησουν απο μερικες ημερες εως εβδομαδες.
          Κατω απο 18 και πανω απο 70 δεν θα πληρωνουν τα €7 αλλα η Αιτηση θα γινεται.
          Αμερικανοι και Αυστραλοι που δεν εχουν Αστυνομικες Ταυτοτητες, θα δυσκολευτουν να δωσουν τοσο προσωπικα στοιχεια, τα οποια θα κυκλοφορουν στις 30 χωρες του Schengen. Τρελλα πραγματα. ΚομουνιστοΦασιστικες καταστασεις.
          Ειχαν δηλαδη το σχεδιο ετοιμο και οταν ειχαν πει για το Υγειονομικο Διαβατηριο, διοτι στην πραγματικοτητα το ETIAS σταματησε λογω Covid-19.

        2. Οι λαθρό είναι αγαπημένοι τους.Τους τραβάνε 2-3 χέρια ο κάθε ένας λαθραίος και στρώνει το γκρόβερ του κάθε Ευρωπαίου .Δεν θα τους ακουμπάμε τους λαθραίους ποτέ

    12. Παιδιά ετοιμαστείτε!! Θα παριστάνουμε τους Βρετανούς και θα κάνουμε και εμείς επιτέλους τζάμπα διακοπές στα πανέμορφα νησιά μας που καταλήξαμε να τα βλέπουμε μόνον σε φωτογραφίες!

      1. Σιγά τα πανέμορφα νησιά. Κάτι ξεροβράχια είναι.
        Και σου πιάνουν και τον κ@λο οι ντόπιοι.
        Όχι να πάμε εκεί, ούτε ζωγραφιστά να μην τα βλέπουμε….

    13. Τώρα θα πληρώνουμε οι μ@λακες και τις διακοπές των ξένων. Μοιράζει λεφτά δικά του είναι άλλωστε ;

    Comments are closed.