ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΙΧΑΛΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ, ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ – ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΜΚΟ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ρεπορτάζ Κώστας Θεοχαρίδης

Έβρος 08/08/2024 αποκλειστικό μόνο στο Μακελειό.

Μετά την επίσκεψη του Χρυσοχοΐδη στον Έβρο και ειδικά στον φράχτη, αναδεικνύουμε εμείς πως τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Λαθρομετανάστες καταγράφουν τα σώματα ασφαλείας την ώρα που βρίσκονται σε Ελληνικό Έδαφος.

Οι λαθρομετανάστες τραβάνε με τα κινητά τους, τους Έλληνες Στρατιώτες σε απευθείας σύνδεση με τις ΜΚΟ.

Γιατί με τις ΜΚΟ, πολύ απλά για να μη γίνει επαναπροώθηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πως είναι έτσι το ζαγάρ της Κούλας;

  2. Αλωνίζουν οι λάθρο στη χώρα και ο βαψομαλλιάς περί άλλων τυρβάζει.

  3. Μιχαλη μου το χαλι μου(τα παιδια της πατρας)

  4. κατάσχουν τα κινητά των λαθροαράπηδων; Όλοι αυτοί, είναι ξένοι πράκτορες, δασκαλεμένοι από τα μηκυό, για να δράσουν ως πέμπτη φάλαγγα, σε περίπτωση θερμού επεισοδίου. Χαρτιά δεν έχουν (!!), κινητά έχουν. Ρε, άμεση κατάσχεση των κινητών τους. Εγώ είμαι το αφεντικό στη χώρα μου, όχι οι αράπηδες.

  5. Δικαιοσύνη μπουρδελο σε ένα ξέφραγο ελληνικό κράτος που σε ξηρά ή σε θαλλασα πρέπει τους λαθρο να τούς τσακίζει στις ποινές με κατασχέσεις κινητών και γενικά πρόστιμα για παράνομη είσοδο κατασκοπεία ποσα που φέρουν…….και οι λιμενικοί μόνο τους ψαράδες που κάνουν τσαπαρι ξεσκιζουν οι λαθρο με παραβίαση τόσων κανόνων ναυσιπλοΐας με τα φουσκωτά κινητά και χρηματικά ποσά κατάσχεση να τους λιώνουν στα πρόστιμα….

  6. oi MKO ειναι απο το Ισραηλ. προκειται για πολεμικη ενεργεια πρακτορων του Ισραηλ. Που ειναι ο στρατονομος να συλλαβει τους νομικα υπευθυνους των ΜΚΟ.

  7. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΟΣΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!

Comments are closed.