ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ “ΒΟΜΒΑ” ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!

    Κοινοποίηση:
    podosfairo

    Επιστολή, που αναφέρει πως πέντε πρόεδροι ομάδων της Super League στοιχημάτιζαν σε στημένα ματς των ομάδων τους, έφτασε στον Άρειο Πάγο.

    Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com, συντάκτης της επιστολής είναι ποδοσφαιρικός παράγοντας και αναφέρεται στην προηγούμενη σεζόν και στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

    Όπως υποστηρίζει, δύο από τους προέδρους στοιχημάτισαν από κοινού στον μεταξύ τους αγώνα. Περιορίστηκαν, δε, στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου που είχε ευρύ σκορ. Ο τρίτος πρόεδρος και ιδιοκτήτης ΠΑΕ πόνταρε δύο φορές -με επιτυχία- στην ήττα της ομάδας του, ενώ άλλοι δύο στοιχημάτισαν μέσω των κωδικών του κυκλώματος σε αποτελέσματα των ομάδων τους που διαμορφώθηκαν στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

    Η επιστολή θα συσχετισθεί με τις έρευνες της Eurojust, της Interpol, της Εισαγγελίας Αθηνών και της Οικονομικής Αστυνομίας. Αναμένεται, δε, να υπάρξει ταυτοποίηση με τις νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και τα στοιχεία από τα κατασχεμένα κινητά και ψηφιακά μέσα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. υπαρχουν επιχειρηματιεσ που λενε οτι το μαυρο χρημα που χωνουν ειναι απο το στοιχημα,,,
      με,,,ναρκωτικα-οπλα-αρχαια, ειναι δυσκολο να σε αποδεχτει ο αλλοσ,,,
      ενω αμα πεισ στοιχημα καθαρισεσ και εισαι και μαγκασ!!!
      χρονια τα ξερουμε,αμμα δειτε τισ αποδοσεισ θα καταλαβετε οτι υπαρχει μαγειρεμα!!!
      αεκ-οσφπ 7-7.5 αποδοση σε ντερμπι απλα δεν υπαρχει!!!

    2. Πωωωωωωω!!!!!!Τι λες τώρα;;;Πέφτω από τα νέφη!!!Μόνον πέντε;;;Ε,αυτό κι αν λέγεται ”εξυγίανση” του χώρου…Είδατε ο πουστογουρλομάτης;;;

    3. Οχι ρε παιδια…. και στημενα! Μα τι λετε τωρα? ….αδιανοητες καταστασεις!

    4. Αφου υπαρχουν ηλιθιοι που παιζουν στοιχημα καποιοι ξυπνιοι τους μαδανε … Ετσι γινεται ……

    5. ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΑ……………..
      ΟΛΑ….. …… …. … …. … … …. … ..

    Comments are closed.