ΚΑΙ 3η ΚΑΙ 4η ΚΑΙ 5η ΔΟΣΗ!!!! Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ 60ΑΡΗΔΕΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ – “ΤΡΥΠΗΜΑ” 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ

    Κοινοποίηση:
    kikilias-kat'oikon emvoliasmos

    Τα επόμενα βήματα της ώστε να αυξηθούν και άλλο τα ποσοστά εμβολιασμού εξετάζει η κυβέρνηση και αυτά δεν είναι άλλα από την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, αλλά και η αύξηση των απαιτούμενων δόσεων.

    Όσον αφορά την υποχρεωτικότητα η κυβέρνηση ήδη έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών, με τον πνευμονολόγο και καθηγητή Ιατρικής του ΕΚΠΑ, Στέλιο Λουκίδη, να χαρακτηρίζει ως «απόλυτα σωστή» αυτή τη απόφαση και να αφήνει ανοικτό ένα ενδεχόμενο επέκτασής του «εφόσον το αποτύπωμα της υποχρεωτικότητας αλλάξει τα δεδομένα στον υγειονομικό χάρτη».

    «Είναι η ομάδα που οδηγεί σε μεγάλο βαθμό στις νοσηλείες και στις νοσηλείες ΜΕΘ. Πρέπει να αποτυπώσουμε πόσο η υποχρεωτικότητα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στον υγειονομικό χάρτη. Αν υπάρχει σημαντική διαφορά, που πιστεύω ότι θα υπάρξει, τότε μπορούμε να πάμε σε περισσότερα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

    Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει η συζήτηση και για την τέταρτη δόση του εμβολίου, μετά τις δηλώσεις του CEO της Pfizer, Αλμπέρτ Μπουρλά, ότι αυτή θα έρθει τελικά πιο νωρίς από το αναμενόμενο, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών ξεκίνησε συζητήσεις για την χορήγηση της τέταρτης δόσης στους ανοσοκατασταλμένους, προς το παρόν υποστηρίζουν ότι θα αφορά μόνο την συγκεκριμένη ομάδα η τέταρτη δόση, όμως είναι βέβαιο ότι σύντομα θα την κάνει και ο γενικός πληθυσμός.

    Ο “ειδικός” κ. Λουκίδης από την πλευρά του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μίας τέταρτης δόσης του εμβολίου.

    Όπως ανέφερε, αυτό θα κριθεί από την πορεία της πανδημίας και το «πώς αυτή θα εμφανιστεί το επόμενο τρίμηνο-εξάμηνο».

    Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε ότι η Κυβέρνηση έχει σχέδιο. Εκεί που δεν έχει σε άλλους τομείς, στον κορονοϊό έχει πάρει άριστα. Σταδιακά το πάει. Βγάζει ένα μέτρο και λίγες ημέρες μετά, βάζει τους “δορυφόρους” της και λένε τι θα ακολουθήσει. “Τρύπημα” κάθε τρίμηνο λοιπόν. Ετοιμαστείτε!!!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Πρεζάκηδες καταντήσαμε έλεος.
      Όσοι το βάλανε μέσα τούς θα πρέπει τακτικά να περνούν την δόση τούς.
      Πολύ γκάου ο κόσμος τελικά.

    2. Τα μεγαλύτερα τσογλανοκωλόπαιδα πήγαν και τα ψήφισαν για να κυβερνήσουν. Φάτε λοιπον τωρα τα μανίκια απανωτά χωρίς ανάσα και σάλιο. Πονηριδηδες όλοι σας.

    3. ΡΕ εγκληματικά καθοικια θέλετε τον ηλεκτρονικό έλεγχο. πρέπει να μείνουν λίγοι. άρα ξεπαστρεμα κανονικό. Κ.κερδος απο συν- τάξεις, περίθαλψη, πόροι, έξοδα λιγότερα για να μπαίνουν στην τσέπη του δράκουλα. ο βατραχοματηςειναι μετοχος της φαζρ κ. πρέπει να έχει κ. Υπερκερδη. το μφολιο δεν είναι δωρεάν. πληρώνεται ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΕΗ Κ. ΚΑΥΣΊΜΩΝ.

    4. Συνεχιστε ετσι πειραματοζωα.
      Ο υπαλληλος των Νεοταξιτων σας εξοντωνει μεθοδικα και σας αντικαθιστα ταχυτατα με τους ισλαμολαθρο που κουβαλησαν εδω.Τρεχτε να κανετε τα πειραματοζωα,για να βγαλει δσεκατομμυρια ο Κουλης και η συμμορια του.
      Οταν ξυπνησετε,εσεις θα ειστε στο χωμα και οι ισλαμολαθρο θα εχουν παρει τη θεση σας.
      Μυαλο και κριση νηπιου,χειροτεροι κι απ’τα προβατα…

    5. Eίναι πιά φανερό ότι τά πειραματικά μπόλια τού άπληστου Εβραίου τού Μπουρλά είναι άχρηστα καί επικίνδυνα.Τόν ενδιαφέρει ώς Εβραίος μόνο ό Μαμωνάς.Pfizer,Biotech καί Moderna καταγράφουν συνολικά κερδη 65.000 χιλ.δολάρια τό λεπτό.Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Φαρσαλινός ονόμασε τά μπόλια γιά κάθε τρείς μήνες “χημειοπροφύλαξη”.Πείτε μου εσείς πότε ξανακάνατε εμβόλιο ιλαράς;
      Ο γουρλομάτης καί οί μπόγιες του ό Πλεύρης καί οί ειδήμονες εχουν δωροδοκηθεί πλουσιοπάροχα από τόν Μπουρλά γιά αυτό λυσσάνε μέ τά εμβόλια.
      Γιάννης Λάκων

      1. Το Γιάννης Λάκων που γράφεις πάντα ως σφραγίδα δείχνει επίπεδο και μόρφωση δημοτικού.
        Λες και βάζεις αυτόγραφο στο σχόλιο 😅😅😅

    6. Για τους πολιτικούς ξέρεις ότι είναι ψεύτες και μιζαδόροι και τη μία διαδηλώνουν κατά των Πρεσπών και όταν γίνονται κυβέρνηση τα ξεπουλάνε όλα! Και τη Μακεδονία και τη μάνα τους ακόμα. Αλλά είναι δυνατόν να ξεφτιλίζονται με τέτοιο τρόπο οι γιατροί; Ακόμα και να είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί δεν λένε για τα γήπεδα που γίνεται χαμός; Μήπως δεν μιλάνε οι ρεζίληδες επειδή οι καναλάρχες έχουν και τις μεγάλες ομάδες; Είμαι δυνατόν επιστήμονες να δικαιολογούν τα 100 ευρώ που θα πάρει ο κούλης από τα γεροντάκια που εκβιάζει; Η ξεφτίλα σας δεν έχει όριο, ακαταδίωκτοι που τα πιάνετε τρελλά από τις επιτροπές και καταντήσατε να δικαιολογείτε να κλέψουν τα 100 ευρώ από τα εξαθλιωμένα γεροντάκια!

    7. Ολοι τους βριζουμε στα λογια,αλλα απο πραξεις για να ανατραπουν,μηδεν !
      Aπο “θα” και “θα” χορτασαμε,στην πραξη καθομαστε σαν τους μ.. και τους κοιταμε.
      Εχουνε αλλο εναμιση χρονο μεχρι τις εκλογες,θα κανουμε πραξεις για να ανατραπουν,η θα καθομαστε να τους κοιταμε σα μ…;

    8. Σκατοπολιτικοι κλέφτες άχρηστοι έρχεται το τέλος σας…..
      Ο ΓΑΠ θα σας κρεμάσει όλους στο Σύνταγμα…………….

      Κλαμααααααααα!!!!!!!!!

    9. ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΦΡΙΚΗ, ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ?????????

    10. Είναι μεγάλη η μίζα που παίρνουν από τις φαρμακευτικες οι πολιτικοί. Ούτε τους νοιάζει αν θα πεθάνει εκατομμύρια κόσμος από το μπόλι.
      Το μητσοτακεϊκο έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Πούλησε το σπίτι στη Γλυφάδα και τώρα ψάχνουν λεφτά. Η μίζα που δίνουν οι φαρμακευτικες τους βγάζει από το οικονομικό αδιέξοδο.
      Όμως προκειμένου να πάρουν αυτοί τη μίζα, θα πεθάνει η μισή Ελλάδα στην επόμενη 20ετια.

    11. Σε ελεύθερη μετάφραση ο χουντοκούλης βιάζεται να τα κονομήσει και να σκοτώσει με εμβόλια θανάτου της ΝΤΠ τον ελληνικό λαό για να τον αντικαταστήσει με ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες με εντολές της ΝΤΠ!!!

    12. Κουλη…………..Δώσε μπολια και εμείς θα σου ανταποδώσουμε με κεφάλια!!!!!!!!!!

      1. Κανόνισε μήν δείς τόν manager τους φάτσα κάρτα όταν πεθάνης.

      2. Τώρα στα 70 τους έτη θυμήθηκες να τους δεις;
        Εκατό φορές ήρθαν για το χρήμα.

    13. Βάλτε και πρόστιμα, βάλτε και ότι άλλο θέλετε! Εμβόλιο δεν κάνουμε που να λυσσάτε!

    14. Εχω ένα όραμα……Στο σύνταγμα!!!Μέσα σε ένα κλουβί και οι 300,λουσμένο με πετρέλαιο φωτιά και να ακούγονται οι σάρκες τους που θα λιώνουν ,μόνο έτσι θα γλυτώσουμε από τα καθίκια του κερατά, και ο κόσμος να πανηγυρίζει, αυτό θα ήταν μια πράξη δικαίου 🙏

      1. Κατ’ αρχάς πολύχρονος, κατά δεύτερον, μιά τέτοια σιχαμερή φαντασίωση, μήν τήν ντύνεις καί μέ τό ένδυμα τής ευσέβειας. ΝΤΡΟΠΗ!!!

        1. Τους δαιμονες τους καιμε στη πυρα. Θελουν να σκοτωσουν εμας και τα παιδια μας

    15. .. Μητσοτάκη γ@μιεσαι.. Βάλε τα εμβόλια στον πάτο σου μαζί με τον Πλεύρη το Θανασάκη τον καταδρομεα με τα πολλά κακαλα.

    16. οι νεοταξιτες θα σταματησουν μονο με κρεμαλα
      ερχεται. εχουμε σχοινι για ολους

    17. Μην το συζητάς! Πανέτοιμη είμαι. Εδώ δεν έχουμε κάνει την πρώτη. Δεν έχουμε τέτοια βίτσια.

      1. Ε,κανε κι εσυ δυο-τρεις…πως θα βγαλει τα δις ο Κουλης,αν δεν βοηθησεις;
        Τι πειραματοζωο εισαι;

    Comments are closed.