ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 31ΧΡΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: “ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” – ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ

    Κοινοποίηση:
    kaklamanis-

    Λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, για τον 31χρονο αστυνομικό που χαροπαλεύει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μετά τα επεισόδια στην περιοχή του Ρέντη, ο Νικήτας Κακλαμάνης επανήλθε και απάντησε σε όσους αντέδρασαν.

    Το βράδυ της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου, ο Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε στο Action 24 και θέλησε να διευκρινίσει κάποια πράγματα σχετικά με την επίμαχη δήλωσή του. «Είναι άλλο πράγμα οι προσπάθειες των γιατρών μέχρι τελευταία στιγμή, οι οποίες είναι δεδομένες. Η επιστήμη και οι συνάδελφοί μου έχουν υπερβεί τους εαυτούς τους, για να βοηθήσουν αυτό το παιδί αλλά ξέρετε, κύριε Κοτρώτσο, εγώ δούλεψα ως γιατρός για 37 χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Νικήτας Κακλαμάνης και πρόσθεσε:

    «Έχω άσχημη ειδικότητα και έχω πάει αρκετές φορές σε κέντρα αποκατάστασης, έχω δει παρόμοια περιστατικά και ξέρω τι δράμα είναι για ένα νέο παιδί. Βεβαίως, οι ευχές τον συνοδεύουν και μακάρι η Παναγία να κάνει το θαύμα της, γιατί θα πρόκειται περί θαύματος. Μακάρι να βγει από αυτή την περιπέτεια που περνάει αλλά να βγει ως κανονικός άνθρωπος».

    Σημειώνεται πως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της Τρίτης (12/12), αναφερόμενος στον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου υπαρχιφύλακα των ΜΑΤ στα επεισόδια στου Ρέντη, είχε αναφέρει:

    Κακλαμάνης για τον τραυματισμένο αστυνομικό: «Σαν γιατρός, αν ο Θεός τον αγαπά καλύτερα να τον…» (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Πόσοι έδω μέσα έχετε φροντίσει ανάπηρο άτομο του οποίου το μυαλό δεν λειτουργεί επιπλέον? Γνωρίζετε τι σημαίνει κατάκλιση? Γνωρίζετε τι σημαίνει ζωντανός-νεκρός?

    2. Εντομεταξύ οι πιο πολλοί που σχολιάζουν, δεν πήραν είδηση τι είπε ο Κακλαμάνης.
      Κατά τα άλλα θέλουν να σχολιάσουν και να δείξουν πόσο άντρες νιώθουν πίσω από την ανωνυμία τους.

      1. Ρώτησε την οικογένεια του αν θέλει να πεθάνει, οι δικοί του μπορεί να ελπίζουν οτι θα γίνει καλά, γίνανε όλοι θεοί. Τώρα τα μπαλώνει.

    3. Ο άνθρωπος είπε “αντρίκες” κουβέντες.

    4. Εννοούσε να μην βγει από εκεί ακόμα πιο άσχημα από ότι είναι, μην πέφτετε πάνω του, δεν είπε κάτι κακό, ήδη είναι άσχημα, να μην γίνει χειρότερα έστω, αυτό εννοούσε.

      Άσχετο σχετικό, ο φοιτητής με τα πράσινα παπούτσια έχει κάνει 26 χειρουργεία και οι πέντε μπάτσοι (5 σε 1) είναι ελεύθεροι.

    5. Πάει να συμμαζέψει τα ασυμαζευτα τώρα!!! Να τον χαίρεται η ,νουδουλα! Εκτός από τον όρκο του Ιπποκράτη δεν έμαθε οτι ο Δημιουργός μας έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στη ζωή μας. Ευρωεκλογές έρχονται και θα πάρουν το μήνυμα!!!!!

    6. δεν καταλαβαινω γιατι πεσανε να τον φανε.την αληθεια ειπε.ειπε αυτο που εκφραζει το στστημα.χρησιμοποιουν τους πραιτωριανους τους για να κανουν τη δουλεια τους.αν καποιος παθει κατι τον πετανε σαν στημενη λεμονοκουπα.

    7. Να θυμήσουμε το περιστατικό με τον Κακλαμάνη σε κρουαζιέρα στην Πόλη να λέει σε μέλος του πληρώματος “είσαι ξυρισμένος παντού;”

    8. Αυτός ειναι γιατρός τώρα… Σαν τον κικίλια που είπε στον Τράγκα ότι νευριάζει γιατί έχει σάκχαρο.

    9. Μια χαρά τα είχε πει,αλλα αυτα που σκεπτομασρε δεν τα λέμε πάντα,γιατί υπάρχουν ηλιθιοι που δε θα καταλαβουν

    10. Αυτος ειναι καθηγητης ιατρικης ΕΚΠΑ!…Το πως και ποτε εγινε ειναι μια αλλη ιστορια…ΔΕΝ εχει διδαξει ποτε…
      ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΕΙ τον ορκον του Ιπποκρατη.Ο συλλογος ιατρων Αττικης ποτε θα τον περασει απο πειθαρχικο?ΜΟΝΟΝ το αδελφατο τον ενδιαφερει…

    Comments are closed.